Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tyłek czy Cycki?

noIP

Cycki|Tyłek  

114 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na co zwracasz większą uwagę?

• Na cycki
      22
    • Na tyłek
      92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki wy macie x-ray w oku, że udaje się wam zobaczyć cycki i pośladki, bo jak wiadomo kobiety to nie są niewolnice i chodzą normalnie ubrane...

Duża większość z was pewnie nigdy nie widziało na żywo kobiecych piersi i pośladków...

Beep beep, idiota wykryty, beep beep, do utylizacji

@SeleXZbytWieleG fetyszyści stóp wszędzie, ehh

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Twarz > charakter > włosy > wzrost > sylwetka > walory (brzuch > nogi > pupcia > stopy > cycki).

Ogółem walory nie są najważniejsze, ale gdybym miał wybierać między tymi dwoma, to zdecydowanie tyłek, cycki nawet mnie ie interesują, znaczy nie to, że uwielbiam deski, ale jakoś nie przywiązuję do tego uwagi. :D

I tak, brzuch, nogi i stopy również zaliczam do walorów. :P

Opublikowano

Na to co ma w głowie. Co mi z dziewczyny, która ma kosmiczne cycki, tyłek jak jest pusta?

Kobieta musi być zabawna, inteligentna i poukładana. Cycki i tyłek nie są wyznacznikiem tego jaka jest płeć przeciwna.

9368_gold.png

Opublikowano

@Omek Tak, ale umówiłbyś się z jakąś paskudą, bo ma fajny charakter?

Może i lubię, jak laska jest ładna, i ma ładne ciał, ale z idiotką bym nawet nie rozmawiał. Może jestem głupi, ale laska musi zachować poziom. :P

Opublikowano

W takim wypadku pozostaje Ci tylko tyłek.

Tak jak w temacie. Na co zwracacie większą uwagę u dziewczyn?

893961446222509646083.png

Opublikowano

Musze się przyznać, że mnie podniecają małe dziewczynki i zawsze gdy przechodzę obok takiej to patrzę na jej tyleczek, bo cyckow przecież nie ma hehe. Tak do 12 lat jest idealnie gdy ma. Nie ma niczego ładniejszego od zgrabnych, małych pośladków

Opublikowano

Nie wiem jak wy, ale ja na początku patrzę czy dziewczyna przypadkiem nie ma siusiora, bo na dzikim zachodzie nie takie rzeczy się zdarzały, wierzcie mi.

graphic.png

Opublikowano

Kiedys na wyglad. Teraz jak juz jestem starszy to patrze co ma w glowie i jak sie zachowuje wsrod ludzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...