Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris.pl DMG hack + Mobber

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamiast tego WH itd lepszy by byl dmg z 2009r. gdzie ninja i trujaca chmurka mozna bylo sciagac cale spoty ;) No i WallHack dzialal oraz Zoom latwiej bylo  z metkami ;)

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hehe nie wiem czy to prawda z tym trade bo same keyloggery byly rozrzucone po sieci :) Ale na ten serwerek przydaloby by sie cokolwiek (wh) najbardziej chyba... Sielu ma racje w sumie ze nie bedzie robil co chwilke hack-a, ale kogo mozna prosic jeszcze jak nie ciebie i siela .. ?

Opublikowano

Exilee prosimyy , wh + multihack i jestes BOGIEM !!!!

4uc581.jpg

Opublikowano

Wchodze do gry i nie widzę postaci a

po 5 min mnie wywala z gry :/

Czytaj wyżej ;) był update i to nie działa xD teraz jest okres płaczu o nową wersję

73383320936140824091.jpg

Opublikowano

K***a mac no zeby nikt nie mial hack-a na ten serwer ... Nawet nie ma auto pelerynek k***a

Jak nikt nie ma, są pewnie osoby co sobie poradziły i coś tam mają hehe

Tylko wasz problem jest taki, że nikt wam już nie udostępni.

Daje 100% ze bym ściągnął klienta i dalej coś dodał.. dałem wam nawet sposób jakim rozpakować ich packi więc musicie działać sami.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jak rozpakowac ich packi ? Nie mam zielonego ... Skoro znalazlbys to czemu nie odswiezyles Wait-a tylko zrobiles DMG ? Nie chce ci wjezdzac na anbicje ale wydaje mi sie ze skoro stworzyles DMG a nie Wait-a to i ty masz rece zwiazane z Exilem ;)

Opublikowano

Jak rozpakowac ich packi ? Nie mam zielonego ... Skoro znalazlbys to czemu nie odswiezyles Wait-a tylko zrobiles DMG ? Nie chce ci wjezdzac na anbicje ale wydaje mi sie ze skoro stworzyles DMG a nie Wait-a to i ty masz rece zwiazane z Exilem ;)

Słuchaj każdy z was myśli, że oni coś z tego mają. Prawda wychodzi teraz, że tylko leci hejt bo nie chce im się już aktualizować tego. Hack działa może słabo i z przerwami to sobie popraw ja bynajmniej ostatnio widziałem osoby w Red Lesie na działającym WH.

837371446280124127260.png
Opublikowano

To czemu nie napisze chce 100 zl ? Dla mnie nie ma problemu mowisz masz ale zrob to jak sie nalezy...

Ale tu nie chodzi o kasę, ja się w to przestałem najzwyczajniej w świecie bawić, też przez osoby które dziennie zalewały mnie pw (to gg to mpc) zrób mi hacka, wypakuj mi to tamto itp,itp :D

Tak jak pisałem, gdyby to była złota era metina, to mogłoby coś z tego wyjść, teraz szkoda na to czasu.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

To czemu nie napisze chce 100 zl ? Dla mnie nie ma problemu mowisz masz ale zrob to jak sie nalezy...

Słuchaj co z tego, że opublikuje jak zaraz znowu on zablokują bo będą wiedzieć o co kaman. Tak bynajmniej część osób co potrafi zrobić może sobie korzystac do woli praktycznie nie obawiając się bana, na razie niech wam wystarczy to co teraz macie :)

Ale tu nie chodzi o kasę, ja się w to przestałem najzwyczajniej w świecie bawić, też przez osoby które dziennie zalewały mnie pw (to gg to mpc) zrób mi hacka, wypakuj mi to tamto itp,itp :D

Tak jak pisałem, gdyby to była złota era metina, to mogło by coś z tego wyjść, teraz szkoda na to czasu.

Złota era będzie jak Antaris ruszy o ile ruszy :)

837371446280124127260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...