Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris.pl DMG hack + Mobber

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sielu liczymy na ciebie kocie!!!

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Serwer TerraVix [survival + PvP] IP: 188.165.22.154 Port: 8110

Opublikowano

sielu liczymy na ciebie kocie!!!

ogólnie zakończyłem zabawę z hackami, nie mam już nawet ich klienta.

jezeli nie zlicza hitow to jasne ze zablokowali to po stronie game wiec nie bedzie wam dzialac

mozecie grac na zwyklym wh, hity + nieodpychanie. to zawsze bedzie dzialac i jest niewykrywalne ale wiadomo, brak mnoznika. 

prosze aby do mnie nie pisac w sprawie hackow na jakikolwiek serwer, nie bawie sie juz w to!

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Sprzedałeś się :'< za ile cie kupili?

a tak na poważnie serio już nie wydziergasz?

szkoda mi czasu na takie pierdoły, napisałem wam sposób, który zawsze będzie działał, więc sami sobie możecie robić.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

szkoda mi czasu na takie pierdoły, napisałem wam sposób który zawsze będzie działał, więc sami sobie możecie robić.

to zrób do tego poradnik nie każdy wie jak dokładnie zrobić

ehh szkoda ze zablokowali mnożnik no ale coś zostaje zawsze wh

Opublikowano

to zrób do tego poradnik nie każdy wie jak dokładnie zrobić

ehh szkoda ze zablokowali mnożnik no ale coś zostaje zawsze wh

Nie ma żadnego sensu dzielić się takim czymś, jeżeli ktoś chce się w to bawić, to niech poświęci czas i się nauczy ;)

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Hity się bugują 

Czytaj wyżej była aktualizacja i zablokowali mnożnik.

Wprowadzono kolejną aktualizację zabezpieczeń testowych do wh, marmurhacków, dmghacków. Po części zostały one już zablokowane/utrudnione. Na następnej nocnej przerwie technicznej powinny pojawić się kolejne dodatki, które jeszcze bardziej usprawnią zabezpieczania.

Opublikowano

A mi to się wydaję,że dostałeś jakiś przelew od Enaris,bo te wh zniszczyłoby ich serwer a,że trochę pracy pewnie trzeba włożyć w ominięcie zabezpieczeń to łatwiej było wziąc w łape :>

Oczywiście nie krytykuję tego i nie mówię,że tak jest,bo mogłobyć tak ze Ci sie nie chce,nie masz klienta i oni nie mają z tym nic wspólnego.

2011-2015,tylko MPC!

Opublikowano

Jest pewien sposób żeby postać biła cały bez chwilowych przerw pomiędzy uderzeniami :lenny:

To fajnie masz xD

Nie ma? Ty raczej szukać nie potrafisz koleżko.

http://www.mpcforum.pl/topic/1123932-spis-tutoriali-dzialu-tutoriale-i-download/

Uważaj k***a bo dziecko 14 letnie pragnące WH czy tam DMG będzie umiało coś takiego zrobić >.<

Łatwo CI mówić, jak się nauczyłeś robić hacki to jestes wielki , ale nie ma nigdzie w internecie jak zrobić hacki samemu

Nauczył się z poradników które są na tym forum

Temat powinien zostać zamknięty, wprowadzono aktualizacje.

Nauczcie się drogie dzieci sami coś tworzyć, bo szukacie tylko gotowców.

Poco zamknięty skoro wh dalej działa ?

sygna.png

Opublikowano

SZCZEZE TO SPRAWDZILE MTEGO  BOTA ALE TO NIC PRAWIE NIE ZMIENIA CO 3 MIN WYWALA DMG JEST LEDWO  SZYBSZE BO HITY POKAZUJE CO 2 SEK I BICIE BARONOWNY ZAJELO 10 SEK  WIEC NIEWIEM CZEMU ADMINISTRACJA SIE TEGO BOI SKORO TO SLABO POMAGA 

Opublikowano

Coś chyba wprowadzili na serwer bo ten cheat jest juz kompletnie bezuzyteczny hity sie bugują i wgl nawet metina nie mozna zabic ...

No tak, wystarczy przeczytać 10 postów wyżej i będziesz wiedzieć o co chodzi.

Ale masz, zacytuję Ci;

Wprowadzono kolejną aktualizację zabezpieczeń testowych do wh, marmurhacków, dmghacków. Po części zostały one już zablokowane/utrudnione. Na następnej nocnej przerwie technicznej powinny pojawić się kolejne dodatki, które jeszcze bardziej usprawnią zabezpieczania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...