Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris.pl DMG hack + Mobber

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To wgl nie bije... Idę na metka, zaczynam go bić, respią się moby i 0 dmg leci... Ehh... ;d

Macie może samego mobbera? (pelerynki + autopickup) Jeśli tak, to bym prosił... WH już się chyba nie da mieć... :D

1377019234-U697852.png

Opublikowano

To wgl nie bije... Idę na metka, zaczynam go bić, respią się moby i 0 dmg leci... Ehh... ;d

No tak w sumie nic dziwnego.. ja to się zdziwiłem wgl, że to działało na początku, bo jest 2k15 a tu dmg w metinach xD

Zablokowali po stronie game, więc nie ominiecie już tego, może są jakieś sposoby na inne wbijanie.. nie wiem nie próbowałem i nie mam zamiaru się już w to bawić.

Jak ktoś chce wh to tak jak pisałem, gorzej działa, ale jest w 100% niewykrywalne. DMG nie będzie działać, jeszcze raz wam to napiszę bo czasami dostaję pw z pytaniami..

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

była aktualizacja nic nie działa

Musicie sami sobie radzic, metin to nie to samo co kiedyś. (nawet porównując do lola xD gdzie hotfixy np do bola pojawiają się co aktualizację)

Nikt nie będzie tracił swojego czasu na to, żeby robić komuś czity do jakiegoś tam priva.

Gdyby to był pl, to jeszcze bym zrozumiał np.. kamer robi aktualizację do moda.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Bez wh to tam sie nie opłaca grać ,serwer zrobiony pod is'a :(

Najwyraźniej nie potrafisz grać w tą grę, zwłaszcza na takich serwerach gdzie trzeba poświęcić trochę czasu by coś osiągnąć. Idź sobie na Kamelis, tak podobno boty są legalne. 

maybenow.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...