Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris.pl DMG hack + Mobber

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie dało by rady wywalić tego zasranego błędu co wyskakuje jak się ma folder ymir work na dysku d?. Bo mam swojego ulepszonego marmur hacka i chciał bym go wbić zamiast tego co tutaj jest.

Jesli ktoś z was ma lzo keye do rozpakowania to poprosiłbym jesli można.

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Nie dało by rady wywalić tego zasranego błędu co wyskakuje jak się ma folder ymir work na dysku d?. Bo mam swojego ulepszonego marmur hacka i chciał bym go wbić zamiast tego co tutaj jest.

W tym exe nie ma d:/ymir work więc możesz sb dodawać.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

W tym exe nie ma d:/ymir work więc możesz sb dodawać.

Nadal ponawiam pytanie o warriorhacka+ mnożnik. Jest taka możliwośc?

Opublikowano

Jesli ktoś z was ma lzo keye do rozpakowania to poprosiłbym jesli można.

Edytuj binke w notepadzie, ctrl+f i wpisz D:\ymir work i zamień 2x  to D na np H i masz usuniete ;p 

Opublikowano

potrzebuje mutlihacka , a ten nie ma autopickupa ;//

4uc581.jpg

Opublikowano

Jest możliwosc zostawic dmg hack , usunac wh zebym na spacji sobie mógł normalnie lać bez przypału, a w razie kiedy chcę to odpalam dmg , to jest dziwnie zrobione strasznie czasami po załączeniu spacji nawet biegać nie mogę, lub nawet gdy załącze spację to raz bije raz nie, po wyłączeniu dmg tez czasami chodzić nie mogę.

Opublikowano

O kur.. stary metki schodzą w sekunde,najs! Działa!

2011-2015,tylko MPC!

Opublikowano

Szykuje sie ofensywa..   o 23:30 zaplanowana przerwa techniczna. Ciekawe co skombinuja

if (!__IsPlayerAttacking())
        return true;

no aż strach się bać co teraz dodadzą kappa

ogólnie zakończyłem zabawę z hackami, nie mam już nawet ich klienta, ale zawsze jest jakiś sposób (tzn ja jakiś mam) żeby mi dany hack działał.

tak btw, do tego klienta można podpinać skrypty 5 zwykłymi sposobami, oraz jednym przez bibliotekę. tak samo z kluczami, odpalacie ollydbg (tylko na starej bince z jednym eixem oraz epekiem w pierwszej kolejności tak jak wczytuje), szukacie zrzutu informacji do pamięci, oraz robicie dumpa.

pozdro.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...