Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

odpalam klienta i mi nie działa, przy odpalaniu patch-era tez mi wyskakuje błąd.

Wiecie o co 5?

Mam tak samo :)

Budowniczy
Opublikowano

odpalam klienta i mi nie działa, przy odpalaniu patch-era tez mi wyskakuje błąd.

Wiecie o co 5?

Mam tak samo :)

Udostępniliśmy Wam klienta bez dwóch plików w pack'u, które wrzucimy na serwer przy oficjalnym starcie serwera.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Popraw obrazki w prezentacji 

na poprzednij stronach wspominali że jak robią coś na serwerze to prezka moze nie działac ;p widac ze lesthia.eu tez nie działa wiec pewnie jakies prace są.

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

na poprzednij stronach wspominali że jak robią coś na serwerze to prezka moze nie działac ;p widac ze lesthia.eu tez nie działa wiec pewnie jakies prace są.

Sory nie zauważyłem ;)

Macie jakieś informacje na temat dalszej reklame? Odpisaliscie mi na fb że w temacie yt coś robicie ;)

Po kliknięciu start 

jr9iqf.jpg

@Nagi a bo mnie zmyliło to

kr1yq1.jpg

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngOmega *

Zacznij czytać posty...

Udostępniliśmy Wam klienta bez dwóch plików w pack'u, które wrzucimy na serwer przy oficjalnym starcie serwera.

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Budowniczy
Opublikowano

Zapraszamy wszystkich do publikacji serwera.

http://www.mpcforum.pl/topic/1483704-lesthiaeu-dedykmedium/

logo.png

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Nie wypowiadam się w takich zapowiedziach ale muszę bo juz ku**ca strzela..  Wiecie co jest śmieszne? Fake konta lasek na facebooku i piszące na PW, że zapraszają na ten serwer, że mają gildie, która chce być TOP to jest wręcz śmieszne, działacie tylko na swoja niekorzyść serdecznie nie polecam. Nara

Opublikowano

Nie wypowiadam się w takich zapowiedziach ale muszę bo juz ku**ca strzela..  Wiecie co jest śmieszne? Fake konta lasek na facebooku i piszące na PW, że zapraszają na ten serwer, że mają gildie, która chce być TOP to jest wręcz śmieszne, działacie tylko na swoja niekorzyść serdecznie nie polecam. Nara

@anty Warn

Dokładnie... ile jeszcze do mnie dziewczyn napisze ,ze ma gildie tutaj i zaprasza ?! Prostackie zachowanie z strony administracji pozdro... 

369011438114957985586.jpeg

Budowniczy
Opublikowano

@anty Warn

Dokładnie... ile jeszcze do mnie dziewczyn napisze ,ze ma gildie tutaj i zaprasza ?! Prostackie zachowanie z strony administracji pozdro... 

Z całym szacunkiem ale muszę Cię zmartwić, ponieważ administracja serwera w żaden sposób nie podejmuje jakichkolwiek działań które zostały nam zarzucone, a bezpodstawne oskarżanie kogoś bez dowodów może się źle skończyć.

3 osobowa administracja przygotowuje się teraz do wielkiego startu i tym bardziej nie ma czasu na... jak to powiedzieliście "fake konta"? 

Jeśli coś takiego się pojawia to przepraszamy, ale niestety nie jest to administracja serwera. 

Pozdrawiamy

logo.png

Budowniczy
Opublikowano

STRONA ONLINE 

logo.png

Opublikowano

Mamo pls stuwa na Lesthie

Oki synus łapaj

Mami mami jeszcze pienc dyszek bo mi brakuje 10% do 124127417284717237812172210% na potwory

MamBogataMame top 1

Czas gry 43 minuty.

Sam chętnie wspomagam serwery przelewikiem, ale w tym przypadku wolałbym przelać pieniążki na konto mojego chomika.

IS jest przesadzony, nie zagram i szkoda, że przez to jestem wrogo nastawiony na serwer.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...