Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za prezentacje + bo jest schludna i dobrze się ja przegląda ,natomiast co do samego serwera to niczym się nie wyróżnia od wszystkich obecnych :)  Serwer taki sam jak każdy inny nawet jeżeli to serwer mednium to coś świeżego by się na niego przydało , ponieważ wszystkie serwery mają to samo do zaoferowania ,a niczym specjalnym żaden się nie wyróżnia . Nie zagram na serwerze ale powodzenia :)

misje I szkatulki autorskie , mapa utorska , dungeon autorskie I wiele innych rzeczy, mysle ze to moze przyciagnac uwage ludzi.

Do tego widac ze podchodza do serwera z jajem, I wszystko wyglada profesjonalnie I schludnie.

Pierwszy raz z takim respectem podchodze do serwer'u.

p.s sorka za bledy, pisze na angielskiej klawie (uczelnia)

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Budowniczy
Opublikowano

Według mnie, oceniasz ten serwer z takiego powodu iż na codzień widzisz serwery przepchane nowościami, zbędnymi dodatkami oraz niepotrzebnymi do dobrego funkcjonowania funkcjami. Stąd dla Ciebie serwer jak ten jest już czymś nudnym. Ale z opinii niejednego gracza, wiele osób czeka na serwer, który jeszcze w jakimś stopniu łączy się z Metinem. Na serwer, na którym nie potrzeba wgrywać dziesiątek dodatków zaczerpniętych z darmowych for. My podeszliśmy z nastawieniem rozbudowania serwera tam, gdzie inne serwery tego nie robiły.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Według mnie, oceniasz ten serwer z takiego powodu iż na codzień widzisz serwery przepchane nowościami, zbędnymi dodatkami oraz niepotrzebnymi do dobrego funkcjonowania funkcjami. Stąd dla Ciebie serwer jak ten jest już czymś nudnym. Ale z opinii niejednego gracza, wiele osób czeka na serwer, który jeszcze w jakimś stopniu łączy się z Metinem. Na serwer, na którym nie potrzeba wgrywać dziesiątek dodatków zaczerpniętych z darmowych for. My podeszliśmy z nastawieniem rozbudowania serwera tam, gdzie inne serwery tego nie robiły.

Mam prawo do wyrażenia swojej opinii  nie muszę oceniać serwera tak jak inni ,w moich oczach ten serwer nie ma nic w sobie ciekawego . A uwierz mi ,że na tego typu serwerach się nagrałem swego czasu bardzo dużo i po prostu zbrzydły mi tego typu serwery ,gdzie nic ciekawego ani nowego nie ma . Tak jak napisałem wcześniej powodzenia na starcie aczkolwiek beze mnie .

DastinTv - niestety ale szkatułki nie są autorskie zostały zmienione tylko kolory nic po za tym :) 
Budowniczy
Opublikowano

Mam prawo do wyrażenia swojej opinii nie muszę oceniać serwera tak jak inni ,w moich oczach ten serwer nie ma nic w sobie ciekawego . A uwierz mi ,że na tego typu serwerach się nagrałem swego czasu bardzo dużo i po prostu zbrzydły mi tego typu serwery ,gdzie nic ciekawego ani nowego nie ma . Tak jak napisałem wcześniej powodzenia na starcie aczkolwiek beze mnie .

DastinTv - niestety ale szkatułki nie są autorskie zostały zmienione tylko kolory nic po za tym :)

Rozumiemy i szanujemy Twoją opinię. Aczkolwiek wydaje mi się, że stwierdzenie, iż nic u nas nie ma jest zbyt pochopne. Myśle, że jakbyś odwiedził nasz serwer, być może lekko zmienił byś swoją opinię.

Zapraszamy do udzielania się i wyrażania swoich opinii.

logo.png

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Według mnie serwer wyróżnia się tym, iż nie jest przepchany bajerami, które nic nie wnoszą do serwa a wręcz przeciwnie, przyczyniają się do odbiegania od klimatu mt2.

Na pewno zagram i sprawdzę, bo po zapowiedzi widać, ze będzie warto.

+ kiedy będzie udostępniona stronka do rejestracji?

Opublikowano

Według mnie serwer wyróżnia się tym, iż nie jest przepchany bajerami, które nic nie wnoszą do serwa a wręcz przeciwnie, przyczyniają się do odbiegania od klimatu mt2.

1 post 2 post 3 post 56134626512 post 

­

6823214443099701049127.gif

Opublikowano

­

xD

Czyli najlepszym metinem jest wg. Ciebie czyste pliki terenzo, czy jak?

tenor.gif

Opublikowano

­

xD

Czyli najlepszym metinem jest wg. Ciebie czyste pliki terenzo, czy jak?

wiesz, bardziej raczej pliki, na których panuje jakiś porządek i estetyka, a nie serwer, który cechuje się "im więcej (darmowych bajerków pobranych z for), tym lepiej". Dzisiaj przy tak szerokim dostępie do for takich jak mpc, metin2dev czy elite, trudno zrobić serwer podtrzymując klimat metina. Być może ty żyjesz już tym "nowym" metinem nie przypominającego prawdziwego metina, lecz jak się grało na globalny wiele lat to cieżko przerzucić się na serwery które są dziś tworzone.

Akurat ten mi najbardziej przypadł do gustu i wiem, ze przynajmniej będzie miał szerokie pole do wyróżnienia się ;)

Opublikowano

Nie rozumiem kilku osób wypowiadających się w tym temacie. Piszecie że tutaj nic nie ma? Serwer każdy jak inne? 
Nie wiem czy jest to forma pewnej zazdrości czy ból dupy że ktoś taki projekt wypuszcza?

A no tak konkurencja poczuła się zagrożona ale wydaje mi się, że każdy gracz sam zdecyduje czy tu zagrać czy nie. 
Co lepsze przesiadując na tym forum już od jakiegoś czasu widzę, że ciągle te same osoby zrzędzą i są wiecznie niezadowolone & niezaspokojone :D 

Co do mojej opini:

1. Jestem ciekaw nowego setu dlatego na pewno zagram. Dobrze że nie pokazaliście go, bo w pewnym sensie nie ujawniacie wszystkiego. O to chyba chodzi zeby samemu odkrywać co na serwerze się znajduje.
2. Podoba mi się autorska zbrojka czyli ta starożytna stalka jakby.
3. Plusujecie się za prywatną wieżę demonów.

4. Wielki + za autorską mapkę, mam nadzieję że w grze wygląda tak samo zachęcająco jak ja screenach :)

5. Moje ulubione oczywiście szkatułki z mobków to jest to co uwielbiam najbardziej aby urozmaicić komuś exp. Widzę, że fajnie je zmodyfikowaliście coś na zasadzie "dywizji w lolu". Fajnie fajnie :D

6. Fajnie edytowane miasteczka ale nie moge o nich duzo powiedziec bo widze tylko po 2 screeny, resztę zobaczy się w grze.

7. 100% autorskie questy. BIG PLUS

8. Ja może nie jestem fanem lizaków i tych bajerów ale w sumie duzo innych osób lubi to.

9. Nowe świecenia oczywiscie zawsze jakims urozmaiceniem :) 

To są moje najważniejsze rzeczy które chciałem przekazać administracji tego serwer. Jescze widzę tutaj wiele innych rzeczy ale poki co są one utajnione no i bardzo dobrze, sam sobie sprawdzę jaka mapka bedzie po mapce na 90 lvl :) Nie potrzebuje tysiącu screenów. 

Szykuje się niezły projekcik, widać przynajmniej duzy wkład administracji. Teraz tylko czekać i czekać.

Polecam :) 

PS: Prezka rozwaliła system :D 

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

Przezntacja ładna i przejrzysta ;) Zapowiada się ciekawie. Oby tylko ten piątek 13 nie okazała się dla was pechowy. Powodzenia ;)

Opublikowano

Moje oko doznało orgazmu na widok tej ślicznej, prostej grafiki. Fajnie to wszystko wygląda, przypomina mi się stary oldschool. 

Kiedyś pracowałam z iGu, więc mogę jak najbardziej polecić. ;)

Opublikowano

Ten serwer czasem nie startował wcześniej? Jakieś Déjà vu?

Powodzenia na starcie, świetna grafika. 

Nie :) 

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

Ten serwer czasem nie startował wcześniej? Jakieś Déjà vu?

Powodzenia na starcie, świetna grafika. 

Jakos dziwnie już jesteś 5-tą osobą ktora pyta czy ten serwer nie startuje, czy ktoś się zmówił i chce by ten serwer nie wypalił i chcą wmówić re-work?

Ja tej prezentacje nie widziałem , a jeżeli była a serwer nie wyszedł to nic to nie zmienia.

Ciesze sie z tego ze w końcu doczekałem się na serwer prywatny w Polsce , na poziomie europejskim.

Budowniczy
Opublikowano

Jakos dziwnie już jesteś 5-tą osobą ktora pyta czy ten serwer nie startuje, czy ktoś się zmówił i chce by ten serwer nie wypalił i chcą wmówić re-work?

Ja tej prezentacje nie widziałem , a jeżeli była a serwer nie wyszedł to nic to nie zmienia.

Ciesze sie z tego ze w końcu doczekałem się na serwer prywatny w Polsce , na poziomie europejskim.

Jeszcze raz,

dla jasności każdej kolejnej osoby, która uważa, że ten serwer już wystartował.

Zapowiedź serwera była udostępniona już raz, lecz była to zapowiedź bez konkretnych dat startu. Można powiedzieć, iż była to zapowiedź wprowadzająca.

Po zamknięciu tamtej zapowiedzi, natychmiast udostępniliśmy nową, zaktualizowaną o więcej informacji, w tym oficjalnej dacie startu.

Podsumowując, nie było jeszcze startu serwera, ponieważ zapowiedź z oficjalną, pierwszą datą serwera pojawiła się wczoraj.

logo.png

Opublikowano

Jeszcze raz,

Zapowiedź serwera była udostępniona już raz, lecz była to zapowiedź bez konkretnych dat startu. Można powiedzieć, iż była to zapowiedź wprowadzająca.

Po zamknięciu tamtej zapowiedzi, natychmiast udostępniliśmy nową, zaktualizowaną o więcej informacji, w tym oficjalnej dacie startu.

Podsumowując, nie było jeszcze startu serwera, ponieważ zapowiedź z oficjalną, pierwszą datą serwera pojawiła się wczoraj.

Dziena, za jasności !

Może już nie będzie dziwnych wpisów.

Czyli to jest oficjalna i ostateczna startu?

Opublikowano

Będzie można wykonywać płatności zza granicy? 

Opublikowano

Jeszcze raz,

I wszystko jasne... Już wiem skąd pamiętałam.

Lepiej później, niż wcale, ale na przyszłość - udostępniajcie takie informacje na początku. 

Zagram, dobry medium, fajne seciki. Mam nadzieję, że będzie duża reklama... :)

Opublikowano

I wszystko jasne... Już wiem skąd pamiętałam.

Lepiej później, niż wcale, ale na przyszłość - udostępniajcie takie informacje na początku. 

Zagram, dobry medium, fajne seciki. Mam nadzieję, że będzie duża reklama... :)

Serwer z możliwościami na top3 na rynku , tylko wszystko zależne jest od reklamy :) maja 6 dni , mam nadzieje ze nad tym pracują.

Jak bd reklama! to będzie serwer na długo :)

Opublikowano

Kurcze.. który to raz już startuje?

1 raz startuje :D 

Opublikowano

Mi sie serwer bardzo podoba. Prezentacja rozbudowana, wszystko slicznie opisane :) podoba mi sie sprawa z tymi niespodziankami, w koncu nie wszystko podane jest na tacy. Czekam na serwer z niecierpliwoscia :-)

z3qek1ki4c8v.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...