Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co wy chcecie od tego wojownika.!? przecież on spoko się prezentuje.

Dokładnie :D Bajlandia :D 

Ja już tapetkę na puplit ustawiłem sobie :) 

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwery padają bo ludzie przepychają je pobugowanymi nowościami :D f**k logic. 

mało kto teraz używa głowy do tworzenia serwera :D

Mnie to te "nowości" wku*wiają... Czasami wydaję mi się, że niektóre serwery to odeszły daleko od gry jaką jest "metin2". Jestem raczej ze starszego pokolenia graczy, który pamięta początki i grał na serwerze "POLAND". Takie nowości jeszcze jak są pobugowane to mnie dobijają. Nie mam nic przeciwko nowościom ale co za dużo to nie zdrowo... Szukam spokojnego serwer, ogólnie mówiąc to jestem bardzo wybredny i szybko się zniechęcam do serwerów. Można powiedzieć, że jestem takim "smakoszem" serwerów prywatnych i trudno mnie na dłużej zatrzymać. Na tyle serwerów co przez powiedzmy ostatnie 4-5 lat zostało wypuszczonych to w pamięci takich na których fajnie mi się grało to było może z 6-10. 

Można powiedzieć ciągle szukam "tego czegoś"  :D

vnm1k.png

Opublikowano

Mnie to te "nowości" wku*wiają... Czasami wydaję mi się, że niektóre serwery to odeszły daleko od gry jaką jest "metin2". Jestem raczej ze starszego pokolenia graczy, który pamięta początki i grał na serwerze "POLAND". Takie nowości jeszcze jak są pobugowane to mnie dobijają. Nie mam nic przeciwko nowościom ale co za dużo to nie zdrowo... Szukam spokojnego serwer, ogólnie mówiąc to jestem bardzo wybredny i szybko się zniechęcam do serwerów. Można powiedzieć, że jestem takim "smakoszem" serwerów prywatnych i trudno mnie na dłużej zatrzymać. Na tyle serwerów co przez powiedzmy ostatnie 4-5 lat zostało wypuszczonych to w pamięci takich na których fajnie mi się grało to było może z 6-10. 

Można powiedzieć ciągle szukam "tego czegoś"  :D

Dokładnie a teraz jakies dinozaury, jakieś miecze wieksze od postaci, ja widziałem nawet samochody :O Nie rozumiem czemu ludzie idą na takie serwery gdzie na dziendobry dostajesz skille P, full eq+9. To nawet nie ma przyjemnosci bo własnie administracja zakonczyla gre graczom dając im wszystko na start. Trzeba walczyć o skille, walczyc o ładne zbroje a nie na dziendobry MACIE WSZYSTKO +9, skille na P i grajcie.

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

Nie myśleliście żeby dodać do IS także klasyczne fryzury z bonusami? Jest wiele osób którym nie pododają się te nowe fryzury, a na każdym serwerze jesteśmy nimi zalewani podczas gdy te stare są o wiele lepsze.

"Żeby zwyciężyło zło wystarczy obojętność dobrych ludzi..."

Opublikowano

Chciałem zapytać co z forum ale już widzę :P

UeJJXyh.png

Opublikowano

Skoro reklama u Kamera już jest to oznacza, że jesteście wiarygodni. Powoli dopracowujecie serwer bez wielkiego szumu, na każde pytanie macie odpowiedź z uzasadnieniem a to oznacza, że potraficie myśleć, znacie się bardzo dobrze jako administracja co daje szansę na brak przekrętów z waszej strony bo chyba nie chcielibyście stracić do siebie zaufania. Wszystko jest świetnie :)

Może faktycznie jest szansa, że będzie to jakiś przełom patrząc na te liczne upadki serwerów i falstarty. To wszystko bardzo się ceni. Życzę powodzenia po raz wtóry, zachęcam innych do odwiedzenia serwera a i ja sam czekam z niecierpliwością :)

z3qek1ki4c8v.png

Opublikowano

Serwer nie ma żadnych nowości. Taki stary klimat - 2012-2013r. Może nawet spoko :) Każdy lubi coś innego.

Nie podoba mi się jednak wasze zachowanie. Cały czas piszecie w 4 kolegów i odpisujecie sobie nawzajem odświeżając prezentację.

Dodatkowo hejtujecie inne serwery w zapowiedziach postami typu "Zero nowości", "Prezentacja uboga". Fajnie gdyby faktycznie te prezentacje były "ubogie", ale są 4x dłuższe od ważysz, a serwery są dużo ciekawsze ;)

Nie polecam ze względu na dwóch braci - Cigarette i iGu. Patologiczni ludzie :) Zresztą widzicie jak sami sobie komentują swoje posty z tego samego IP :(

Opublikowano

Zajebistyy, kiedy przeniesiecie zapowiedz na publikacje serwerów?

pewnie 24h przed startem jak to jest w regulaminie mpc ze mozna zalozyc tam temat 24h przed startem najwczesniej.

Opublikowano

Serwer nie ma żadnych nowości. Taki stary klimat - 2012-2013r. Może nawet spoko :) Każdy lubi coś innego.

Nie podoba mi się jednak wasze zachowanie. Cały czas piszecie w 4 kolegów i odpisujecie sobie nawzajem odświeżając prezentację.

Dodatkowo hejtujecie inne serwery w zapowiedziach postami typu "Zero nowości", "Prezentacja uboga". Fajnie gdyby faktycznie te prezentacje były "ubogie", ale są 4x dłuższe od ważysz, a serwery są dużo ciekawsze ;)

Nie polecam ze względu na dwóch braci - Cigarette i iGu. Patologiczni ludzie :) Zresztą widzicie jak sami sobie komentują swoje posty z tego samego IP :(

Weź koleś idź być głupim gdzie indziej :D póki co ja widzę na każdej stronie posty przenajróżniejszych graczy. Co z tego że znalazło się kilku którzy może chcą dobrze dla tego serwera? Ja jestem też wśród nich i co, mimo, że nie znam nikogo z tej zapowiedzi? 

Nie mów komuś jak ma żyć. Chyba, że cicho odezwała się zazdrosna konkurencja która poczuła zagrożenie. Bólodupcy.  Wolność słowa kolego. 

Opublikowano

Zamierzacie dodać serwer teamspeak3 przed startem ? Standard już to jest a przydałby się jakiś fajny kontakt z ludźmi z serwera, tak mi się raczej wydaję. Fajnie by było.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Weź koleś idź być głupim gdzie indziej :D póki co ja widzę na każdej stronie posty przenajróżniejszych graczy. Co z tego że znalazło się kilku którzy może chcą dobrze dla tego serwera? Ja jestem też wśród nich i co, mimo, że nie znam nikogo z tej zapowiedzi? 

Nie mów komuś jak ma żyć. Chyba, że cicho odezwała się zazdrosna konkurencja która poczuła zagrożenie. Bólodupcy.  Wolność słowa kolego. 

Zobacz zapowiedź, która była tutaj tydzień temu :)

Ty też tutaj ostro spamisz, razem z nimi, dziwne :(

Nie mówię komuś jak ma żyć, ale szanujmy się nawzajem i nie hejtujmy sobie serwerów. Utrzymają się tylko najlepsi, a serwer z dyniami(fryzury) z 2011r. nie ma prawa zaistnieć na rynku. Przykro mi, ale tutaj nie będzie co robić. Jedyna nowość to jakieś Skrzynki pisane jednym questem ze zmienionymi ID :)

Nie porównujcie się do mnie, bo ja reprezentuje jakiś poziom. Hejtujcie dalej inne serwery tekstami typu "Nie ma nowości", "Nudny Hard" xD Cisne beke i uważajcie lepiej. Bez pozdrowień iGu, Cigarette i 2 innych kolegów :3

@Edit

Muszę jednak przyznać, że prezentację macie całkiem ok :)

Opublikowano

Nie mówię komuś jak ma żyć, ale szanujmy się nawzajem i nie hejtujmy sobie serwerów. Utrzymają się tylko najlepsi, a serwer z dyniami(fryzury) z 2011r. nie ma prawa zaistnieć na rynku. Przykro mi, ale tutaj nie będzie co robić. Jedyna nowość to jakieś Skrzynki pisane jednym questem ze zmienionymi ID :)

Nie porównujcie się do mnie, bo ja reprezentuje jakiś poziom. Hejtujcie dalej inne serwery tekstami typu "Nie ma nowości", "Nudny Hard" xD Cisne beke i uważajcie lepiej. Bez pozdrowień iGu, Cigarette i 2 innych kolegów :3

@Edit

Wspominasz coś o szanowaniu się? To może popraw swoje stwierdzenia:

"Nie ma prawa zaistnieć na rynku" --> "Moim zdaniem nie ma prawa zaistnieć na rynku"

"Przykro mi, ale tutaj nie będzie co robić". --> "Przykro mi, ale dla mnie tutaj nie będzie co robić"

Piszesz, że ktoś hejtuje inne serwery tekstami "Nie ma nowości"? Właśnie sam to teraz zrobiłeś w tym temacie. Równie dobrze sam po sobie pojechałeś.

Ja rozumiem że wy, administratorzy innych serwerów ukrywacie się pod innymi nickami, bez avatarów i z marnymi 45 postami na koncie ale to widać, więc odpuść sobie bo każdy decyduje za siebie.

Bez odbioru.

Budowniczy
Opublikowano

@Edit

Nie znam Cię, nie mamy zamiaru tworzyć jakichkolwiek kłótni. Co do zapowiedzi, nie wiem z jakiego serwera, lecz mi nic nie wiadomo o jakimkolwiek pisaniu jakichkolwiek komentarzy. My, jako zespół mamy teraz do zrobienia jeszcze kilka rzeczy, tak więc chodzenie a co dopiero komentowanie innych zapowiedzi, byłoby dla nas stratą czasu. Również nie mam pojęcia z którego roku zobaczyłeś jakiekolwiek posty z konta iGu, ponieważ z tego konta pisane są posty tylko tutaj, w tej konkretnie zapowiedzi. Więc byłoby mi miło, gdybyś chociaż za pomocą PW przysłał mi screen, gdzie z konta iGu umieszczony został jakikolwiek negatywny komentarz.

O gustach nie powinniśmy dyskutować, ponieważ nie każdy musi posiadać taką opinię o serwerze, jaką Ty posiadasz. Nie mamy zamiaru nikomu wmawiać, że jesteśmy najlepsi. My mamy zamiar to pokazać, że u nas na pierwszym miejscu będą gracze. Co do negatywnych komentarzy, szczerze nawet nie wiem jakie są inne zapowiedzi w tym dziale, ponieważ jedyną zakładką jaką mam w swojej przeglądarce zapisaną z MPCforum jest zapowiedź Lesthii. To co jest poza nią za bardzo mnie nie interesuje.

Pozdrawiam  ;)

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

­Z chęcią zagram, bo szukam czegoś nowego, a ten serwerek zapowiada się fajnie.

Mam nadzieje, że będzie 500 graczy przynajmniej, bo przy mniejszej ilości zazwyczaj nie ma co robić.

Kiedy będzie dostępny client od pobrania?

Posiadacie TS3? :-)

@iGu a co z ts'em?

­

809131449509880369478.gif
Budowniczy
Opublikowano

­Z chęcią zagram, bo szukam czegoś nowego, a ten serwerek zapowiada się fajnie.

Mam nadzieje, że będzie 500 graczy przynajmniej, bo przy mniejszej ilości zazwyczaj nie ma co robić.

Kiedy będzie dostępny client od pobrania?

Posiadacie TS3? :-)

Klienta postaramy się udostępnić jutro. Nie chcę wprowadzić w błąd o której dokładnie godzinie, więc chwilowo jej nie podam. Jest to zależne od naszych prac wykończeniowych, które aktualnie trwają.

Zrobimy wszystko, aby stało się to jak najszybciej. 

@Upss chwilowo to jest temat dyskusyjny. Poruszymy ten temat na forum. Zależy nam w szczególności na systematycznym sprawdzaniu i wyjaśnianiu pytań i problemów za pomocą forum/supportu. 

logo.png

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Skąd truta ? Bo w prezentacji nic nie wyczytałem gdzie można ją zdobyć. 

Sama prezentacja fajna, serwer zapowiada się też nie najgorzej. Jasna sprawa, że wyjdzie w praniu. Możliwe, że pogram. Zobacze, czy się opłaca :P

VsxuB58.png

Budowniczy
Opublikowano

Skąd truta ? Bo w prezentacji nic nie wyczytałem gdzie można ją zdobyć. 

Sama prezentacja fajna, serwer zapowiada się też nie najgorzej. Jasna sprawa, że wyjdzie w praniu. Możliwe, że pogram. Zobacze, czy się opłaca :P

Zatruty miecz będziesz mógł zdobyć z ripera.

Oczywiście zapraszamy.  ;) 

logo.png

Budowniczy
Opublikowano

dzisiaj wieczorem (po 19,00 ) wrzucicie prezentacje na publikacje? żeby więcej osób ją zobaczyło :)

Co z forum i strona?

Juz tylko dzień do startu a tu duzo do zrobienia , wyrobicie się ;)?

Opublikowano

Pobrany, teraz tylko czekać :D 

Wrzućcie go na lesthia.eu żeby jak najwięcej graczy pobrało go do jutra :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...