Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezka czytelna i ładna. 

Będzie jakaś reklama duża? 

Powodzenia i zagram.

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nawet zapomniałem o tym serwerze. Jak najbardziej polecam. Widać, że administracja wie co robi i może z tego wyjść naprawdę dobra zabawa. Nic tylko czekać na start.

Budowniczy
Opublikowano

Prezka czytelna i ładna. 

Będzie jakaś reklama duża? 

Powodzenia i zagram.

Co do reklamy, jak już pisaliśmy, nie możemy zdradzać dogłębnie tajników reklamy, lecz dążymy do jak najszerszej formy reklam.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Reklamujcie się bo ten serwer moze byc w topce metinów :D

ja sobie ustawie sygnę a co mi tam :D

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

Kiedy start ???

Jak byk masz na początku prezki napisane na zielono :D13.11.2015 godzina 19:00 :D

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

4 dni nie-cale do startu a tu nie widac tej reklamy ( a bardzo ważna częścią na-pewno u was jest) mam nadzieje ze coś tworzycie. bo cisza na forum i fb z waszej strony.

Opublikowano

serwer git, ale mysle ze bedzie 100 online jak reklama nie ruszy i nie będzie szumu  :lenny:

DhwVGSW.png

Póki co to chyba jedyna zapowiedź która zwabiła tyle osób :D 

Opublikowano

DhwVGSW.png

Póki co to chyba jedyna zapowiedź która zwabiła tyle osób :D

no fajnie i ladnie , ale szkoda ze nic administracja nie pisze ani nie informuje, a to 3 dni z kawaleczkiem do startu. 

Budowniczy
Opublikowano

no fajnie i ladnie , ale szkoda ze nic administracja nie pisze ani nie informuje, a to 3 dni z kawaleczkiem do startu. 

Bacznie obserwujemy temat zapowiedzi. Wszelkie szczegółowe informacje będziemy wkrótce podawać.

Strona zostanie udostępniona w środę wieczorem bądź w czwartek rano. Co do uploadu klienta, już niebawem również poinformujemy.

logo.png

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

już widzę, że macie namet u kamera reklamę :D nieźle :p

93Wpf13.png

Opublikowano

Ja tam na serwer wejdę, bo jest to jedyny serwer, który przykuł moją uwagę na tle ostatniego wylewu gówna, na tym forum.

Tak czy siak, powodzenia. 

g0Tef.jpg

Opublikowano

Ja tam na serwer wejdę, bo jest to jedyny serwer, który przykuł moją uwagę na tle ostatniego wylewu gówna, na tym forum.

Tak czy siak, powodzenia. 

dokładnie to samo z mojej strony dlatego tak zależy mi by ten serwer wystartował bez opóźnień i zbędnych innych problemow

93Wpf13.png

TO musiało kosztować! wiec pierwszy krok reklamy zaliczony! czekamy na więcej! :) dobre info na wieczorny poniedziałek.

Budowniczy
Opublikowano

Aby nieco wypełnić oczekiwanie na start serwera, dla naszych graczy przygotowaliśmy tapetę na pulpit, wykonaną przez nasz zespół.

wallpaper.jpg

Na naszej stronie wprowadzającej pojawił się zegar, odliczający do oficjalnego startu serwera.

AqTIMlr.png

logo.png

Opublikowano

Ku*wa obecnie nie ma gdzie grać, serwery które stoją a jest ich mało (takich na poziomie i z dobrą liczbą graczy) albo są ujowe albo się wypaliły... Czekam na kilka serwerów w tym na lesthię a tu jeszcze 3 dni ... MASAKRA. 

vnm1k.png

Opublikowano

Ku*wa obecnie nie ma gdzie grać, serwery które stoją a jest ich mało (takich na poziomie i z dobrą liczbą graczy) albo są ujowe albo się wypaliły... Czekam na kilka serwerów w tym na lesthię a tu jeszcze 3 dni ... MASAKRA. 

serwery padają bo ludzie przepychają je pobugowanymi nowościami :D f**k logic. 

mało kto teraz używa głowy do tworzenia serwera :D 

Opublikowano

93Wpf13.png

Wiadomo reklama mega jak to na dole   :)

To co teraz na yt? ;d

Aby nieco wypełnić oczekiwanie na start serwera, dla naszych graczy przygotowaliśmy tapetę na pulpit, wykonaną przez nasz zespół.

wallpaper.jpg

Na naszej stronie wprowadzającej pojawił się zegar, odliczający do oficjalnego startu serwera.

AqTIMlr.png

mega :)

Budowniczy
Opublikowano

Na serwerze trwają prace wykończeniowe. Przedstawiamy Wam dwa królestwa, które będą dostępne na serwerze Lesthia.eu - Kea i Tauri.

t6cA6pq.jpg

logo.png

Opublikowano

Ten wojownik mi jakoś nie pasuje ale reszta okej

Ładnie i to mnie się podoba ;d

Opublikowano

Na serwerze trwają prace wykończeniowe. Przedstawiamy Wam dwa królestwa, które będą dostępne na serwerze Lesthia.eu - Kea i Tauri.

t6cA6pq.jpg

Jak zwykle grafika na poziomie Europejskim! bez zbędnych dodatków + schludna! +++ już tylko niecałe 3 dni :) czekam na kolejne Info :_)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...