Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy klient, nowy ladder, technologia w koncu dotarła. Sezon szósty!

Gość unknownuser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszyscy widzą zmiany, a ja widzę milion bugów i rankedy wyłączone przez pół szóstego sezonu. Skoro przy jednym zwykłym patchu pojawia się kilkanaście błędów to z takim patchem wejdzie ich pewnie kilkaset.

Połowa bugów do tej pory nie została naprawiona od początku tego sezonu, a co dopiero będzie na 2016 rok :v

ezgif-com-effects.gif

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To skoro takie "soloq" to niech może od razu wywalą teamowki, bo po co...

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Jak dla mnie zmiany naprawdę świetne, skrzynki + klucze - coś ala dota/cs, ale wciąż naprawdę dobrze pomyślane. Rankedy w 5 osób, ale jednak zaliczające się do kolejki solo, przecież to będzie super.

Nie nie będzie super. Nikt nie bedzie wtedy grał solo... Wolisz grać z randomami na enemy z czatem głosowym i znajomością ? Bo ja nie.

Opublikowano

sa to jedne z najgorszych zmian jakie liga widziala

ta gra robi sie coraz bardziej teamowa, jakies apki spolecznosciowe, co to k***a ma byc, gram sam i a rito kaze mi znalesc znajomych do gier by miec przewage, nie zamierzam

nowe q, najbardziej z*****a rzecz, nie dosc ze nie wyszlo to do końca ok w hotsie (powinno byc maks. 3 osoby, nie 4) to wprowadzaja to na sile i pokazuja jak soloq coraz bardziej traci na znaczeniu

nowy champion select to znaczne ulawienie dla casuali i one trick pony, teraz mozna spokojnie mainowac jedna linie i miec gdzies reszte bo jest takie dobre i da mozliwosc mejnowania jednej lini i olania reszty

najbardziej c*****e zmiany od czasu pre s3, robienie z tej gry "zabawy dla calej rodziny" bardzo mi sie nie podoba i nie bede tolerowal, glosuje portfelem i rito hajsu ode mnie nie zobaczy

tyle

­

Opublikowano

­Według mnie ten wybór bohatera to tylko pokazanie czegoś super, co super może nie być. Nie podoba mi się to. Za dużo nawalone tego wszystkiego w jednym, stary wybór według mnie lepszy, praktyczny oraz wiadomo o co w tym chodzi. Zobaczę jak to się będzie prezentować ;;

Co do rankedów 5 vs X - według mnie jest to najgorsze co możnaby wprowadzić. Po to jest to soloq / duoq. Od piątek są teamówki, a nie rankedy, gdzie SAM bądź z koleżką chcesz coś osiągnąć.

Maestria, rangi S itd. są ok. 

Te skrzynki są w porządku, aczkolwiek myślę, że to wszystko zepsuje tą grę.. 

Opublikowano

­Według mnie ten wybór bohatera to tylko pokazanie czegoś super, co super może nie być. Nie podoba mi się to. Za dużo nawalone tego wszystkiego w jednym, stary wybór według mnie lepszy, praktyczny oraz wiadomo o co w tym chodzi. Zobaczę jak to się będzie prezentować ;;

Co do rankedów 5 vs X - według mnie jest to najgorsze co możnaby wprowadzić. Po to jest to soloq / duoq. Od piątek są teamówki, a nie rankedy, gdzie SAM bądź z koleżką chcesz coś osiągnąć.

Maestria, rangi S itd. są ok. 

Te skrzynki są w porządku, aczkolwiek myślę, że to wszystko zepsuje tą grę.. 

Dokładnie, rankedy 5vs5 ale cóż.. 

koniec lola xD

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Dla mnie te zmiany nie są do końca świetne, bo ja gram TYLKO solo, teraz pewnie wyląduje na wieloosobowych wrogów, co mają komunikat głosowy. Przez to mogę nie wygrywać większość gierek i nie przejdę do wyższej ligi :( a tak po za tym jest naprawdę super

Opublikowano

Dla mnie te zmiany nie są do końca świetne, bo ja gram TYLKO solo, teraz pewnie wyląduje na wieloosobowych wrogów, co mają komunikat głosowy. Przez to mogę nie wygrywać większość gierek i nie przejdę do wyższej ligi :( a tak po za tym jest naprawdę super

Przeciez aktualnie jest tak, ze jak masz w swoim teamie duo jakies to w enemy tez je maja.. tak dziala matchmaking. W przyszlosci jak beda te soloq w pare osob to nie dobierze Ci w enemy 5 premade jak sam tak nie grasz.

Opublikowano

Czy ja dobrze rozumiem, że nadal będzie soloq, czyli jak gram sam, to w enemy też jest 5 randomów, a jeśli gram w piątkę ze znajomymi, to w enemy również tak jest? (to akurat zrozumiałe). Konkretniej mówiąc, będzie możliwość grania i soloq i 5v5 ranked na "soloq", nie teamówki?

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Czy ja dobrze rozumiem, że nadal będzie soloq, czyli jak gram sam, to w enemy też jest 5 randomów, a jeśli gram w piątkę ze znajomymi, to w enemy również tak jest? (to akurat zrozumiałe). Konkretniej mówiąc, będzie możliwość grania i soloq i 5v5 ranked na "soloq", nie teamówki?

Tak.

Będziesz mógł grać tzw 'soloQ' sam, z kumplem (dotychczasowe tzw 'duo') tudzież nawet w trójkę lub w piątkę- a wspinać się będziesz nadal w lidze 'soloQ' (z tego co widzę do postanowili to nazwać 'dynamiczną').

Oraz niezmiennie rankedy 5vs5, czyli teamówki.

W teamówkach jedynie z tą różnicą że chyba pozostanie tak jak jest, czyli ograniczona liczba graczy i czas ich zmiany etc. a 'dynamika' będzie można zagrać z kimkolwiek. Bardzo ciekawe i zdecydowanie zmiana na plus według mnie.

Opublikowano

A co sądzicie o zmianach w specjalizacjach tj masteriesach an sezon 6? Ktoś już testował, probował układać pod jakiego czempiona?

Opublikowano

Rankedy w 4? Dobre Solo Q,tym RIOT Zniszczy LoLa.

Już widzę każda grę przeciwko 4 osobowemu Premedowi ;-;

A co sądzicie o zmianach w specjalizacjach tj masteriesach an sezon 6? Ktoś już testował, probował układać pod jakiego czempiona?

Powiem ci tak,moim zdaniem mogli ich nie zmieniać,Wolałbym zostać przy starych,A Co do itemów to bardzo dobrze że robią zmiany ;)

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

Rankedy w 4? Dobre Solo Q,tym RIOT Zniszczy LoLa.

Już widzę każda grę przeciwko 4 osobowemu Premedowi ;-;

Powiem ci tak,moim zdaniem mogli ich nie zmieniać,Wolałbym zostać przy starych,A Co do itemów to bardzo dobrze że robią zmiany ;)

Wyżej masz odpowiedź, stronę wcześniej. Jeśli grasz soloq czy tam z kumplem, to tak samo w enemy jest, że albo 5 randomów lub 2 premade, nie ma że Ty sam z 4 premade w Twoim teamie na 4 premade w enemy. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie ma że Ty sam z 4 premade w Twoim teamie na 4 premade w enemy. 

Co? To wtedy niemożliwe byłoby wystartować gdy w czterech, chcąc czy nie chcąc skądś musi dobrać tego jednego brakującego gracza, który wbije na soloq.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Co? To wtedy niemożliwe byłoby wystartować gdy w czterech, chcąc czy nie chcąc skądś musi dobrać tego jednego brakującego gracza, który wbije na soloq.

W sumie dobra, ja źle zrozumiałem. Czyli tak czy owak przejebane :v Gramy solo z premadami lub z randomami, zależy od tego, jak dobierze grę.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

jak dla mnie to te pare osob w soloq to jakis bezsens, ta gra sie stacza na dno jesli to bedzie dzialalo zapewne jak bedzie - czyli jakis random i 4 premadow cie flami a potem masz reporta po grze XDDDDDDD

poza tym wbijanie high elo bedzie niemozliwe, zgrane 5 challangerow na soloq rozjebie wszystko

Opublikowano

wprowadza ten gowniany pomysl z 4 typami w premade a za 2-3 miechy go wycofaja bo gnoj sie bedzie robil

rito zawsze ekserymentuje na graczach a potem naprawia bledy

a druga sprawa jest cala masa graczy ktora ma w dupie jebane teamy i gra na soloq/duo (w tym ja) i czerpie z tego przyjemnosc, oczywiscie bedzie nas wpierdalalo do 4 premade i hejt jakichs gnojkow co siedza na tsie, ja dziekuje za takie gry.

To zrozumiałe że chcą utrzymać te 10 milionow aktywnych graczy ale mam wrazenie ze ida w zlym kierynku. Solo q bylo opcją którą wybierało miliony ludzi i te muliony mialy w dupie teamy. Chce grac to gram i nie interesuje mnie budowanie teamu.

Opublikowano

Riot nie uczy się na błędach innych jak widać, w Heroes of The Storm było coś takiego ale znieśli to gdyż zobaczyli do czego to prowadzi, mimo tego Riot posłusznie brnie w ten idiotyczny pomysł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...