Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy klient, nowy ladder, technologia w koncu dotarła. Sezon szósty!

Gość unknownuser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludziska przesadzacie :) Według mnie zmiana jak najbardziej na plus. Lol to gra drużynowa. Im więcej współpracy tym łatwiej przychodzi wygrana..
Dla sprostowania jeszcze raz powtórzę, że nie będzie takiej sytuacji aby przydzieliło jedną drużynę solo graczy vs drużynie premade... System będzie dobierać przeciwników jak najbardziej równo, typu 4+1 vs 4+1, ew. 2+2+1 etc.

Powiecie, że 'niestety' zawsze się znajdzie ktoś Solo (w przypadkach 4premade ), lecz ja to uznaje jedynie za plus. Grasz z graczami, którzy najczęściej się znają i rozmawiają, czyli będą grać lepiej.. A może Ciebie też zaproszą na TS/ Skype by wygrać i komunikować się jeszcze lepiej?
Odmieni to zupełnie rozgrywkę a poziom i łatwość wspinania się w lidze do góry  zwiększy się.

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludziska przesadzacie :) Według mnie zmiana jak najbardziej na plus. Lol to gra drużynowa. Im więcej współpracy tym łatwiej przychodzi wygrana..

Dla sprostowania jeszcze raz powtórzę, że nie będzie takiej sytuacji aby przydzieliło jedną drużynę solo graczy vs drużynie premade... System będzie dobierać przeciwników jak najbardziej równo, typu 4+1 vs 4+1, ew. 2+2+1 etc.

Powiecie, że 'niestety' zawsze się znajdzie ktoś Solo (w przypadkach 4premade ), lecz ja to uznaje jedynie za plus. Grasz z graczami, którzy najczęściej się znają i rozmawiają, czyli będą grać lepiej.. A może Ciebie też zaproszą na TS/ Skype by wygrać i komunikować się jeszcze lepiej?

Odmieni to zupełnie rozgrywkę a poziom i łatwość wspinania się w lidze do góry  zwiększy się.

Wrócił i filozofuje, cóż za odmiana! :D Ale zgadzam się z tym, co napisałeś. Często miałem tak, że jakiś premade zapraszał mnie na ts'a, aby pogadać i komunikować sie. Ale należy pamiętać, że wszystko zależy od tego, jakie nastawienie ma Twoja drużyna, bo jeżeli spieprzysz coś i dostaniesz 4x zgłoszenie, no to niestety, ale miło nie będzie.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Mam to w dupie.. to jest KOLEJKA SOLO a nie wchodzisz sobie i gracie w 5, co za bezsens.. boosterzy juz licza sobie pieniazki, beda w 5 boostowac i wez tu teraz wygraj...

Ale że właśnie to już nie jest kolejka solo to Ty wiedz ;)

7418cda1b0.png

http://eune.leagueoflegends.com/pl/site/2016-season-update/ranked-improvements.html
Opublikowano

to inaczej, niech oddadza soloq, a to co nazywaja "dynamiczne q" niech zostawia na miejscu, czyli teamowki

No hej, już pisałem wyżej  czym się różnią i teamówki zostają na miejscu!

Naprawdę nie rozumiem tej wrogości do zmian, ktoś jest w stanie wytłumaczyć czemu jest to zmiana na gorsze prócz 'boosterów' i 'flamewaru' ze strony tych pre-made?

Opublikowano

Wrócił i filozofuje, cóż za odmiana! :D Ale zgadzam się z tym, co napisałeś. Często miałem tak, że jakiś premade zapraszał mnie na ts'a, aby pogadać i komunikować sie. Ale należy pamiętać, że wszystko zależy od tego, jakie nastawienie ma Twoja drużyna, bo jeżeli spieprzysz coś i dostaniesz 4x zgłoszenie, no to niestety, ale miło nie będzie.

K***a ja was nie rozumiem. Przegrywasz bo spierdoliny ci daje -źle, dają ci możliwość grania full premade z pewnymi osobami i łatwiejszym wybiciem się na soloq też źle, to kurwa idź graj w co innego. Nie czaje tu jednego problemu i nie wiem czy to nie występuje tylko w tym naszym cebulowym państwie, gdzie każdy chce grać sam bo.. bo kurwa tak. Nawet metin, który jest wg odmienną grą to tam też to samo, kilka lat temu latało po 10 osób i expiło w PT i było z*********e i każdy miał frajde z gry, a teraz uj wie o co chodzi ludzią. Teraz widze że to samo w lolu, każdy chce grać jak odludek, a potem i tak wkuriwać się przez czynniki wymienione wyżej. 

Opublikowano

A co sądzicie o zmianach w specjalizacjach tj masteriesach an sezon 6? Ktoś już testował, probował układać pod jakiego czempiona?

Testowałem 45% CDR na takich postaciach jak Ezrael oraz Kog Maw. Zdradzę Ci, że mają broken poke.

Opublikowano

Cos mi sie wydaje ze nie przyłożą się do tego..

to nie jest randomowa gierka, więc sądze że postarają się ten system dopracować. podobają mi się te zmiany, tylko znajomych brakuje ._.

Hello there.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...