Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy klient, nowy ladder, technologia w koncu dotarła. Sezon szósty!

Gość unknownuser

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawi mnie bardzo gra w "grupie" zamiast, tylko duetu i soloq, czy to będzie na zasadzie cs'a?, że mozna grać solo jak i w dowolną liczbę osób? ogólnie lol fajnie ewoluje(jeśli dobrze napisałem) zmieniają... przynajmniej gra nie będzie taka monotonna, moze rito w końcu coś z tym zrobi...

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Jak dla mnie zmiany naprawdę świetne, skrzynki + klucze - coś ala dota/cs, ale wciąż naprawdę dobrze pomyślane. Rankedy w 5 osób, ale jednak zaliczające się do kolejki solo, przecież to będzie super.

Opublikowano

Wszystko fajnie, tylko czy wymagania sprzętowe nie wzrosną przez ten wszystkie zmiany? Obawiam się, że sezon 6 trzeba będzie odpuścić, albo kupić nowy komputer.

Opublikowano

Wszystko fajnie, tylko czy wymagania sprzętowe nie wzrosną przez ten wszystkie zmiany? Obawiam się, że sezon 6 trzeba będzie odpuścić, albo kupić nowy komputer.

Co najwyżej wymagania klienta, a nie gry, więc nie wpłynie to jakoś zbytnio na rozgrywkę ;-)

Opublikowano

Moim zdaniem max rankedy powinny byc max w 4 nie w 5 ale to tylko moje zdanie.

Ogolnie to fajny warsztat i ta appka tez.

A klient teraz bedzie naprawde spoko ale cos czuje ze dla nowych ciezki do ogarniecia bedzie.

Moim zdaniem za maestrie powinni dodac ikonki danego bohatera moze i nawet jakas animacje w lolu itp.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Moim zdaniem max rankedy powinny byc max w 4 nie w 5 ale to tylko moje zdanie.

z*******y pomysł, dajmy 4 premade w 1 teamie i jednego randoma żeby było na kogo zjebać że przegraliśmy i reportować

ten pomysł nie przejdzie, i jestem tego pewny na 100%

było coś takiego w HoTS'ie i to wyjebali właśnie z powodu tego co napisałem wyżej

Opublikowano

Podoba mi się nowy wybór bohaterów, chociaż trochę dziwnie z tym banowaniem. Oo, apka :3

Opublikowano

Świetny pomysł z tym wyborem pozycji, a jeszcze lepszy z dodatkowymi PZ za supportowanie. :D

Ja jako support nie mam z reguły problemów z pójściem na swoją main pozycję, ale teraz przynajmniej będę miała gwarancję, że nie wyślą mnie na junglę. ;)

Jestem ciekawa, co tam przygotowali dla adc.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Te zmiany w rankedach to cud nad cudami, w końcu!

Co do reszty to też fajnie, ale świadomość że można grać rankedy w dowolnej liczbie osób to coś pięknego po prostu ;)

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

z*******y pomysł, dajmy 4 premade w 1 teamie i jednego randoma żeby było na kogo zjebać że przegraliśmy i reportować

ten pomysł nie przejdzie, i jestem tego pewny na 100%

było coś takiego w HoTS'ie i to wyjebali właśnie z powodu tego co napisałem wyżej

K***a oby.

Raj dla boosterów rankedy w pięciu, aha Riot tym krokiem definitywnie się pogrąża, nie jestem zwolennikiem tego gówna gram w tą grę od sezonu 1(system elo), do teraz i to jest jeden z największych błędów riotu, to już nie będzie soloQ jak kiedyś.

Opublikowano

Piękne zmiany w wyglądzie, skrzynki świetna sprawa ciekaw jestem jak to będzie wyglądać, no i nie do końca jestem przekonany co do tych wieloosobowych rozgrywek, ale zobaczymy w praktyce. Oby nie pogorszyło to gry dla osób które grają solo.

Opublikowano

Konto na PBE na szczęście mam, aby to wszystko przetestować. Zastanawiam się nad tym, aby zrobić z tego w wersji alfa jakiś poradnik/tutorial/video po prostu, jak to wygląda, co, gdzie, jak dla nowych graczy i dla tych, którzy chcieliby się dowiedzieć wcześniej. 

Ogólnie to wygląda to fajnie, ciekawie się czyta, ale czy to wyjdzie w praktyce tak, jak to Riot sobie zaplanował? 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Wszyscy widzą zmiany, a ja widzę milion bugów i rankedy wyłączone przez pół szóstego sezonu. Skoro przy jednym zwykłym patchu pojawia się kilkanaście błędów to z takim patchem wejdzie ich pewnie kilkaset.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...