Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shivamt2.com [Dedyk] [Medium/Easy]

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 406
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

trochę wam się prezentacja rozjechała xD

Na serwerze gram od 2h i gra się dość przyjemnie.

@Edit: Jednak obrazki się strasznie długo ładują i wszystko jest okej xD

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Kurde dlaczego zrobiliscie dungeon od 120 na 3 osobowe pt>>>???? po co jaki sens jak we dwojke smialo da sie zrobic i to za duzo ;//// bez sensu teraz sameu nie polecisz bo musisz miec 3 postacie .... zrobcie jak bylo a nie kombinujecie !

p.s naprawcie rudy bo sa bez sensu raz zakopiesz i c**j nie ma rudy xD 

Opublikowano

czy opłaca się tu zaczynać ? jest z kim grać ? jest jakiś handel ?

Jasne, że tak. Handel ma sie dobrze, wiele itemów można sprzedawać jak i wiele trzeba nabywać. Dobra atmosfera ogólnie wiec wbijaj :D

Kurde dlaczego zrobiliscie dungeon od 120 na 3 osobowe pt>>>???? po co jaki sens jak we dwojke smialo da sie zrobic i to za duzo ;//// bez sensu teraz sameu nie polecisz bo musisz miec 3 postacie .... zrobcie jak bylo a nie kombinujecie !

p.s naprawcie rudy bo sa bez sensu raz zakopiesz i c**j nie ma rudy xD

Mi tam to pasuje, idziesz z kumplami, robicie razem, wspolpracujecie, szybciej dung schodzi, nie nudzisz sie bo gadasz itp Dla mnie ekstra ^^

Opublikowano

no ale jak grasz solo to i tak musisz dwie postacie expi itdd ale trzy to przegiecie ... po co takie schody robic nie rozumiem bylo dobrze widocznie za dobrze i musieli popsuc 

Opublikowano

do dunga 180 mozna wchodzic w 2 osoby :) nie zwracajcie uwagi na to co jest napisane pozdrawiam Quintus.

Opublikowano

ale co mi 180 jak lv nie mam??? mi chodzi na bierzaco zebym mogl sobie polatac z adekwatnym lv a nie rano bylo dobrze wieczorem juz zmieniliscie tzn UTRUDNILISCIE i jaki sens ???? dungeon jest za smieszny na trzy osoby ...

P>S wszystko fziala jak powinno zwracam honor !!! POLECAM I ZAPRASZAM :)

Opublikowano

Serwer jest świetny dobrze mi się gra polecam a co do dunga 120 to ja z kolega w 2 bylismy tam. Polecam serwer i zapraszam :).

ddz8gi.png

Opublikowano

Super serwer!! :) Polecam

graphic.png

Opublikowano

Dziękuję za miłe opinie o naszym serwerze,

na naszym forum serwerowym możecie zgłaszać wszelkie problemy związane z grą.

Na facebooku mamy również ciekawe konkursy, pozdrawiam i zapraszam do gry!

sygna.jpg

Opublikowano

Ile gra osób? średnio.

Na moje oko to ja uważam że gra od 1 tyś do 1,5 tyś w górę. Ludzi przybywa dużo ludzi na spotach, dungach siedzi itp ... na serwerze jest bardzo wielkie zapotrzebowanie ulepszaczy setki osob poszukuje mase ulepek co jest wielkim + bo bossow i metkow od groma wiec latwo zarobic.

ddz8gi.png

Opublikowano

Liczba graczy jest umiarkowana, nie spada od tygodnia prawie wgl ! Dzieki, że jesteście z nami :)

No tu się zgadzam. Gra się bardzo fajnie i przyjemnie. Ludzi jest od groma, wszędzie pełno. 

Polecam serwer. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Ja gram od samego początku serwera i przyznam szczerze, że z dnia na dzień gra coraz więcej ludzi... :) Mogę śmiało polecić serwerek

Opublikowano

Bez wątpienia to stara, dobra shiva. Na pewno nie ma tylu ludzi co na pierwszej edycji, ale jak na czasy, w których metin schodzi coraz niżej jest bardzo, bardzo dobrze. Na IS spokojnie można zarobić w grze, z tego co widze maski z dugneonów na 120lvl są w dobrej cenie, dzienne chodzenie tam może nam dać koło 2-3kkk o ile komuś się to nie znudzi:D podobno jeszcze za końcowe misje dostajemy najlepszy IS ale tego jeszcze nie wiem...

jak najbardziej zapraszam nowych, szybko sie odrobicie z eq ponieważ ulepki z mapy 80 i 100 lvl są najdroższe i popyt na nie jest ogromny...

dodatkowym smaczkiem jest dużo spontanicznych zabaw, mini eventów, administracja ciągle dba byśmy sie nie nudzli, albo jakieś oponki, mini zuo czy też zabawa z rozsypankę i układanie słówek. Oczywiście jest jeszcze cotygodniowy OX, bardzo fajnie zrobiony, zamienie wszystkich w mini pety przez co są mniejsze lagi a i nagrody są co 1-3 rudny, więc każdy na pewno coś dostanie:)

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Opublikowano

Ile gra osób wieczorami?

Z dokładnością Ci nie powiem bo serwer nie posiada licznika ale tak to z 1300-1500 + ludzi będzie :)

ddz8gi.png

Opublikowano

Jak najbardziej polecam jeden z lepszych serwerów na jakich grałem misje ciekawe dopracowane ulepy w cenie na kazdym dung mozna zarobic nawet na 80 robi sie go ww 5 min i za 1 wypad okolo 50kk wiec spoko. tylko mam jedno pytanie gdzie respi sie boss shivia ?? 

Opublikowano

Jak najbardziej polecam jeden z lepszych serwerów na jakich grałem misje ciekawe dopracowane ulepy w cenie na kazdym dung mozna zarobic nawet na 80 robi sie go ww 5 min i za 1 wypad okolo 50kk wiec spoko. tylko mam jedno pytanie gdzie respi sie boss shivia ?? 

Spotkałem ją w m1 chodząc po mapie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...