Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shivamt2.com [Dedyk] [Medium/Easy]

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie były przedstawione reguły eventu :)) PS: na stronie nic o tym nic nie jest napisane :)

bo nie musi pisac typie, bardzo dobrze zrobił, prosił Was 3 razy o zaprzestanie bicia, ignor wiec ban

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

• Odpowiedzi 406
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Event to event nie musze pisać, że w tym evencie regulamin nie obowiazuje a w tym obowiazuje ;) Wymieniałem szkaty a ty zabijałeś graczy którze łowili bądz stali koło mnie żeby dostać nagrodę, upominałem raz , drugi nie pomogło wiec użyłem "władzy" :)

36312214307482163419.jpg

Opublikowano

Nie były przedstawione reguły eventu :)) PS: na stronie nic o tym nic nie jest napisane :)

Trzebało nie strugać kozaka podczas eventu. I każdy tumok wie, że za przeszkadzanie w organizowaniu zabaw poleci ban. Nawet dziecko wie, że ogień poparzy mu ręke xD

Opublikowano

Witajcie.

Wieża demonów jest już sprawna (przynajmniej jak sprawdziłem na szybko)

więc możecie już na nią ganiać.

Co do WW sprawą zajmę się jutro ponieważ dzisiaj już nie mam na to czasu.

Fryzurki dyni zostały poprawione.

Pozdrawiam!

sygna.jpg

Opublikowano

Nuda, nuda i jeszcze raz nuda.

Ściągnęłam, zagrałam i mi się nie spodobał. Pozdrawiam.

Opublikowano

Czy będzie jakaś poprawka ze sklepami? Bo w tym momencie wg mnei powinniście dodać zapisywanie cen i naprawić widocznośc cen w tobole, bo teraz nawet nie można zobaczyć czy poprawnie się wszystkie ceny wpisało przed wystawieniem

Opublikowano

Skąd bronie 75 ? 

Ze szkaty ripa, która leci z blasków ;)

Jeżeli ustawimy resp co minute to zrobicie te misje od razu, a nagrody za ostanie na 200 lvl są niewyobrażalnie dobre bo praktycznie cały IS dostajecie za free. Jeżeli nie chcesz danej misji robić to nie rób, nikt cię nie rozkazuje. Co do siły BOSSskiej Shivy to strażniczka Złotej żaby a z niej dropi najlepszy PET w grze "BaoBao" także nie może być za łatwa.

EQ do Expa dropi na 200 szkat minimum 4/5 sztuk. Z każdego bossa po 1 Itemku. NP: z Królowej - buty, z 9 ogonów - Tarcza. Z wodza orków nie dropi żaden item, jako jedyny boss nie daje EQ do EXPa ;)

PD nie mogą być zbugowane, testowaliśmy je i nasi tutorzy.

DT daje pas legendarny co daje 50 luda i 50khp tak wiec w DT nie może być za łatwo ;)

Nie można tak odrazu ? Co do shivy boli mnie tylko że dropi z niej ulepszacz na kd+6, a nie da się jej praktycznie solować.. 

Nikt nie chce respu co 1 min, ale do przesady jest to czekanie i bicie się na spocie z kilkoma osobami które i tak sksują bossa. 

Bo jesteś smieszny xD spinasz sie ze ktos zrobil event a ty poprostu miales pecha i dropnelo ci gowno. Cebula wszędzie ;p cóż nic nie zrobisz, a na jupika widzialem pelno pochwał na forum więc wydaje mi sie, ze slusznie zrobil ;)

Cebuuuuuulaaa

Nie chwal go do przesady, ja tam nic do niego nie mam bo szczerze mam go gdzieś ale gdy byłem z kilkoma pytaniami to tteż usłyszałem "nie chcesz to nie graj" i mnie kicknął z kanału xD

73383320936140824091.jpg

Opublikowano

Ale postaw się w jego sytuacji. Od razu po wbiciu zasypuje go stos pytań typu "ej kiedy event", "dasz coś?", "koleś ksuje mi na bo ch4" "jesteś gównem" i inne takie. Ma prawo się wtedy wkurzyć.

Opublikowano

Ale postaw się w jego sytuacji. Od razu po wbiciu zasypuje go stos pytań typu "ej kiedy event", "dasz coś?", "koleś ksuje mi na bo ch4" "jesteś gównem" i inne takie. Ma prawo się wtedy wkurzyć.

Jest gm więc musiał się przygotować na takie sytuacje wiedział na co się pisał więc troche kultury od takiej osoby się wymaga.

Opublikowano

Jeżeli kolego nie byłeś przy rozmowie to sie nie odzywaj...

Byłem sam... 

Nikt nie gadał dasz coś kiedy evvent i tak dalej i tak dalej ...

Opublikowano

Panowie no o czym my tu rozmawiamy? Przecież nikt nie był u niego na ts żeby go GM obdarował... Może na grze my byliśmy z konkretnymi pytaniami.. Pominę już szczegół że jak tylko weszliśmy nagle pojawiło się uj wie po co kilka osób z gildi Victorius czy jakoś tak i nie bardzo mogłem dojść do słowa ale mimo wszystko...

73383320936140824091.jpg

Opublikowano

troche smutne, że wydałem 1.3kkk na zmiany bonusów do broni, a tak nadal nie jest perfekt.

mimo tego serwer polecam, troche botów jest, ale jest co robić

No widzisz. Bynajmniej masz co robic poza expieniem. Ja tam eq do pvp nue robie bo i tak narazie nie warto :)

Opublikowano

troche smutne, że wydałem 1.3kkk na zmiany bonusów do broni, a tak nadal nie jest perfekt.

mimo tego serwer polecam, troche botów jest, ale jest co robić

Niby tak ale bynajmniej w moim przypadku robi się już to nudne. Stoję na małym lv i chodzę na dungi x razy by mieć na yangi na BS. Została broń która najbardziej mnie ogranicza by nie wbijać większego lv(ulepki z mapy 80- tak mogę nadropić na zapas ale skąd mam wiedzieć ile razy spali:( ) oraz kolce i częściowo tarcza bo weszła 15zr/10sił :(

Czy będzie jakaś poprawka ze sklepami? Bo w tym momencie wg mnei powinniście dodać zapisywanie cen i naprawić widocznośc cen w tobole, bo teraz nawet nie można zobaczyć czy poprawnie się wszystkie ceny wpisało przed wystawieniem

denerwujące jak sie zarabia handlowaniem-.-

Opublikowano

Zadam pytanie dotyczące eventu Halloween jest ten dzień z 2 dni a dalej nic nie wiadomo. Mówiliście że będzie event no okej ale mam się jakoś na niego nastawić czy będzie to tylko ox czy tam zuo w sobotę i nic wiecej.

ddz8gi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...