Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shivamt2.com [Dedyk] [Medium/Easy]

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 406
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przepraszam bardzo, max hp 5k w eq? Śmiech. 

Dlaczego śmiech?

Bo bez is'a raczej jesteś nikim w pvp, a tani nie jest. 

Dlaczego nikim? A no już tłumacze

FRYZ kosztuje bodajże 31zł sms i dodaje uwaga 15k HP!

Kostium rzecz druga 40zł przelewem dodaje 20k HP!

Pecik 50zł przelewem dodaje również 20k HP!

Czy da się tutaj osiągnąć nie wydając ponad stówy 55k hp bez tych itemów?

Nie mam nic do IS, sam chętnie wspieram serwery przelewami, ale to jest ogromna przesada.

Pozdrawiam serdercznie

ADVSWVG

Ale beka z serwera.. :)

Opublikowano

Kolejny rework, serwer nastawiony typowo pod IS. Nie polecam

Kolejny rework - ale jako jedyny z tej całej parodii reworków się broni i wybronił. I wcale nie jest nastawiony na IS, nie wiele się zmieniło od poprzedniej wersji. Bez Isa dalej można spokojnie grać. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Ciekawy serwer.

Pety również dropią z misji albo z szkatułek bossa? czy tylko IS?

Kostiumy są? i jak je zdobyć.

Jesteśmy elitą nie tłumem w sercach nosimy dumę! - Wspieraj swój lokalny klub!

4lpI8mb.png

Opublikowano

No tak, bo przecież serwer nic nie kosztuje. :D

Is powinnen być do zdobycia w grze na serverze easy/medium tu tego nie ma pokaż mi jak zdobywasz w  grze 55k hp;

Opublikowano

1) Najlepszy PET do zdobycia tylko w grze ( Pety z IS też można zdobyć w grze)

2) Wczoraj na OX rozdaliśmy ponad 2000 SM + Kilka kostiumów za Kostiumy, jeżeli ktoś pomagał na becie również mógł dostać nie mała sumkę SM

3) Jeżeli ktoś nie chce kupować w IS może więcej grać i kupić SM od innych graczy ;)

4) W Hallowen będą dropić dynie a z nich kostiumy i fryzury na stałe (Najdrozsze z IS)

Jeżeli macie pytanie, wystarczy wejść na nas Ts3 lub napisac na forum :)

36312214307482163419.jpg

Opublikowano

Is powinnen być do zdobycia w grze na serverze easy/medium tu tego nie ma pokaż mi jak zdobywasz w  grze 55k hp;

To, że serwer jest "easy/medium" ma oznaczać, że IS ma być tani czy bardziej dostępny? Dlaczego? IS jest dostosowany pod rodzaj serwera, część itemów - słabszych możesz zdobyć w grze, a część lepszych albo kupujesz za swoje pieniądze albo odkupujesz od innych za yang. PROSTE I LOGICZNE

Opublikowano

Nie znam się na tym i pierwszy raz to widzę i trochę dziwne że shivamt2, a tu takie coś:D Może ,,pożyczyć" nie kupić? ;x 

Nie wnikam. Stało się to po tp do baronówny po ntym razie.

Opublikowano

Captcha na forum jest takie spierdolone, że w procesie przypominania hasła wpisywałem to 15 razy i nadal nie weszło. W takim razie, spytam tutaj.

Jakie bony działają na mapach 80/100/.../180?

Opublikowano

@pan-Janusz mozesz mi powiedzieć jak to jest z tym eq do expa ze szkat bossów? Otworzyłem chyba z 40 szkat bossów z m2 i nic jeszcze nie poleciało. Napewno set został dodany?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...