Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shivamt2.com [Dedyk] [Medium/Easy]

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 406
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Eq do expa to tylko chyba tarcza jest do wydropenia bo innego itema nie widziałem :D

Gdzie znajdę Boską shive i złotą żabę???

Boska Shiva m1 ale solo nue ubinesz xD
Opublikowano

Porażka nie serwer, szkoda zaczynać... Administracja nie wie na jakim świecie żyje, nie wyrabiają się serwer pobugowany.. Tragedia.

Tragedia to twój post i bzdury jakie wypisujesz ;p 

Serwer nie jest pobugowany. Założę się ze nawet nie ruszyłeś dupska i nie wlazłeś klaunie ;) 

Gra się fajnie ale serio, jak ktoś już napisał - solo niektórych bossów nie ubijesz, mogli by to poprawić. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Specjalista
Opublikowano

Serwer także nie dla mnie moby w lochu biją o wiele za dużo i te bossy jakieś chore..  Nie polecam!

giphy.gif

Opublikowano

Tragedia to twój post i bzdury jakie wypisujesz ;p 

Serwer nie jest pobugowany. Założę się ze nawet nie ruszyłeś dupska i nie wlazłeś klaunie ;)

Gra się fajnie ale serio, jak ktoś już napisał - solo niektórych bossów nie ubijesz, mogli by to poprawić. 

Nie ośmieszaj się...

- PD zbugowane

- Rękawica zbugowana

- DT zbugowane

- Exp się buguje

- Boska shivia którą bijesz w 5 czy 6 osób żeby zabić i to masz małą szansę że coś dropnie. Powiecie że zrobić eq i wbić lvl, ale nie. Wbiejecie lv i zrobicie eq to nic wam nie dropnie bo różnica lv do bossa będzie za duża. 

Serwer bez niczego nie jest zbugowany, powodzenia z robieniem eq na większym lv bo drop z bossów i metków potrzebnych do ulepszania jest tylko na adekwatnym do bossa lvl. Do tego wódz orków... na 500 osób 1 wódz.. haha. Do tego pełno botów w m1 dropiących szkatułki...

Wbiłem tam ponad 140lv i naprawdę nie polecam... 

73383320936140824091.jpg

Opublikowano

Serwer także nie dla mnie moby w lochu biją o wiele za dużo i te bossy jakieś chore..  Nie polecam!

Zrób eq a potem płacz ;D

Nie ośmieszaj się...

- PD zbugowane

- Rękawica zbugowana

- DT zbugowane

- Exp się buguje

- Boska shivia którą bijesz w 5 czy 6 osób żeby zabić i to masz małą szansę że coś dropnie. Powiecie że zrobić eq i wbić lvl, ale nie. Wbiejecie lv i zrobicie eq to nic wam nie dropnie bo różnica lv do bossa będzie za duża. 

Serwer bez niczego nie jest zbugowany, powodzenia z robieniem eq na większym lv bo drop z bossów i metków potrzebnych do ulepszania jest tylko na adekwatnym do bossa lvl. Do tego wódz orków... na 500 osób 1 wódz.. haha. Do tego pełno botów w m1 dropiących szkatułki...

Wbiłem tam ponad 140lv i naprawdę nie polecam... 

To już jest Twój problem, że poleciałeś z lev nie robiąc eq xD.

Exp sie buguje? Niby na czym?

Pd i rekawica zbugowana? Uzasadnij to

Dt zbugowane? Z tego co wiem to tylko moby za dużo biją.

Zanim zaczniesz coś pisać uzasadnij to. Tez mogę sobie wypisać, ze wszystko zbugowane ;P

No tak, najlepiej dać 500 wodzów w m1 i żeby gra była bez rywalizacji. Skończ płakać i się wysil, bo takim nastewieniem niczego w życiu nie osiągniesz, bo wielki panicz musi mieć wszystko jak na tacy podane...

Opublikowano

Masz 120+ bierzesz kogoś w pt idziesz na mape 120lv dajesz na grupie podział poziomu, typek na mape od 30lv macie podział expa jemu leci exp. 

PD 100% nie działa, rękawica nie działa, DT naprawiają od startu i jakoś nie pykło :P 

Zrób eq mówisz ? Żeby zrobić lv musisz zrobić nową postać...

Wejdź sobie i poczekaj na bossa orków.. co 30 min i kampi na niego po 5 czy 6 osób. Naprawdę szał...

Wchodzisz z czymś na ts a typ Ci mówi że wszysto jest jak w poprzednich edycjach które padły po miesiącu... Pozdrawiam. .xD

73383320936140824091.jpg

Opublikowano

Masz 120+ bierzesz kogoś w pt idziesz na mape 120lv dajesz na grupie podział poziomu, typek na mape od 30lv macie podział expa jemu leci exp. 

PD 100% nie działa, rękawica nie działa, DT naprawiają od startu i jakoś nie pykło :P 

Wejdź sobie i poczekaj na bossa orków.. co 30 min i kampi na niego po 5 czy 6 osób. Naprawdę szał...

Wchodzisz z czymś na ts a typ Ci mówi że wszysto jest jak w poprzednich edycjach które padły po miesiącu... Pozdrawiam. . xD

Polecam nauczyc sie najpierw dodawania z tego co wiem poprzednie odslony shivy staly po pol roku +

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Polecam nauczyc sie najpierw dodawania z tego co wiem poprzednie odslony shivy staly po pol roku +

chyba razem wziete....

1359788419-U703653.jpg

Opublikowano

chyba razem wziete....

Sprawdz sobie kiedy była ostatnia zapowiedź poprzedniej odslony shivy i porównaj z data zamkniecia ostatniej prezentacji i potem sie wypowiadaj. Widze że matematyka to u was kuleje

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Wchodzisz z czymś na ts a typ Ci mówi że wszysto jest jak w poprzednich edycjach które padły po miesiącu... Pozdrawiam. . xD

Boss sie respi co 15min i mam już nawet oddane szkaty jego :). I nie gadaj, że stoi po 6 osób, bo to tylko przelotne osoby :). A z rana sobie wejdziesz przed szkołą czy pracą to wszystkie respy Twoje :)

Opublikowano

Koleżanka żeby zrobić tą misję siedziała do 5:40... MOŻNA ZROBIĆ TĄ MISJĘ ALE WTEDY NIE MASZ ŻYCIA.

Hahaha, a kto jej każe siedzieć nocami? xD

Gdyby poszła spać jak naormalny człowiek i wstałą sobie na spokojnie o 7 to dobre 3 respy na każdym ch są jej xD. Dzisiaj wybiłem tylko 3 respy na spokojnie przed pracą i nie narzekam o bossy ;P

Opublikowano

Jeżeli ustawimy resp co minute to zrobicie te misje od razu, a nagrody za ostanie na 200 lvl są niewyobrażalnie dobre bo praktycznie cały IS dostajecie za free. Jeżeli nie chcesz danej misji robić to nie rób, nikt cię nie rozkazuje. Co do siły BOSSskiej Shivy to strażniczka Złotej żaby a z niej dropi najlepszy PET w grze "BaoBao" także nie może być za łatwa.

EQ do Expa dropi na 200 szkat minimum 4/5 sztuk. Z każdego bossa po 1 Itemku. NP: z Królowej - buty, z 9 ogonów - Tarcza. Z wodza orków nie dropi żaden item, jako jedyny boss nie daje EQ do EXPa ;)

PD nie mogą być zbugowane, testowaliśmy je i nasi tutorzy.

DT daje pas legendarny co daje 50 luda i 50khp tak wiec w DT nie może być za łatwo ;)

36312214307482163419.jpg

Opublikowano

Zauważyłem błąd, nie wiem czy występuje on tylko u mnie czy też mają go inni. Kiedy mam włączone dwa konta po jakimś czasie jedno z nich wywala mi, całkowicie wyłącza się okno z tym kontem.

Opublikowano

Ban za utrudnianie eventu bo zabiłem parę osób, jakoś nikt o tym nie pisał żeby nie zabijać etc. w regulaminie też żadnego podpunktu. Pieprzone nobki z administracji ;> 

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

Nie polecam serwera ... 

Poprosiłem [szef] Harion czy może zejść do mnie na ts na dół bo miałem pare pytań co do niezapowiedzianego evventu "Drobne ryby"
Dostałem odpowiedź " po co " i na tym sie skończyło... 

SS : http://zapodaj.net/8966140fff058.jpg.html

Zapytałem [GM]JuPiK czy zejdzie na dół 
Przyszedł zapytałem się czemu ten evvent był nie zapowiedziany i czemu taki syf dropił z tej szkaty i czy wgl była szansa na dropnięcie czegoś innego niż perły usłyszałem :
" Nie podoba sie to nie graj " -> Wyszedł 
Wiec napisałem do niego że życzę powodzenia z rozwijaniem serwera jeśli tak do tego podchodzą to mi napisał że śmieszny jestem :D

SS : http://zapodaj.net/ad8275a4d6914.jpg.html

Jedynym w porządku administratorem serwera jest [ Szef ] Eizo , zapytałem grzecznie odpowiedział ... 

Reszta administracji wgl się do tego nie nadaje ;) 

Opublikowano

Nie polecam serwera ... 

Poprosiłem [szef] Harion czy może zejść do mnie na ts na dół bo miałem pare pytań co do niezapowiedzianego evventu "Drobne ryby"

Dostałem odpowiedź " po co " i na tym sie skończyło... 

SS : http://zapodaj.net/8966140fff058.jpg.html

Zapytałem [GM]JuPiK czy zejdzie na dół 

Przyszedł zapytałem się czemu ten evvent był nie zapowiedziany i czemu taki syf dropił z tej szkaty i czy wgl była szansa na dropnięcie czegoś innego niż perły usłyszałem :

" Nie podoba sie to nie graj " -> Wyszedł 

Wiec napisałem do niego że życzę powodzenia z rozwijaniem serwera jeśli tak do tego podchodzą to mi napisał że śmieszny jestem :D

SS : http://zapodaj.net/ad8275a4d6914.jpg.html

Jedynym w porządku administratorem serwera jest [ Szef ] Eizo , zapytałem grzecznie odpowiedział ... 

Reszta administracji wgl się do tego nie nadaje ;)

Bo jesteś smieszny xD spinasz sie ze ktos zrobil event a ty poprostu miales pecha i dropnelo ci gowno. Cebula wszędzie ;p cóż nic nie zrobisz, a na jupika widzialem pelno pochwał na forum więc wydaje mi sie, ze slusznie zrobil ;) 

Cebuuuuuulaaa

Opublikowano

Utrudnianie Gry (Eventy) - Ban 1-2 dni.

z regulaminu forum. Musisz sobie okulary sprawić kolego...

Nie były przedstawione reguły eventu :)) PS: na stronie nic o tym nic nie jest napisane :)

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...