Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szacujemy wynik partii KORWiN w wyborach parlamentarnych!

Risen.

Wynik partii KORWiN w wyborach!  

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki procent poparcia dla partii KORWiN?

• 0.1% - 1.0%
      8
    • 1.1% - 2.5%
      6
    • 2.6% - 5.0%
      31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To wytłumacz, pokaż źródła. To, że sobie powiesz to nie znaczy, że to prawda.

Przykładem jest chociażby to, że rząd zamyka (przykładowo) kopalnie a prywatne dalej stoją. Informacji sam poszukaj, chyba nie jest to zbyt trudne, hm?

­

Opublikowano

Spójrz na to obiektywnie, nikt tutaj nie jest tak skrajnym lewakiem jak ty. W dyskusjach klarownie widać kogo większość wybiera. 

Kto wygrywa dyskusje? Kółko wzajemnej adoracji lajkami? xD

W jednym na 2-3 tematy ktoś wejdzie z kucem w dyskusję, bo przeważnie normalnym ludziom się nie chce i wiedzą, że do niczego to nie prowadzi.

Zazwyczaj ktoś jebnie jakimś memem czy innym gównem, to się potem odpalicie i powstaje temat na 10 stron. I piszą tam osoby, które nie znają się na polityce, ale obejrzały ignoranta w muszce i myślą, że poznały ukrytą prawdę i są teraz ekspertami polityczno-ekonomicznymi. 

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

W jednym na 2-3 tematy ktoś wejdzie z kucem w dyskusję, bo przeważnie normalnym ludziom się nie chce i wiedzą, że do niczego to nie prowadzi.

Zazwyczaj ktoś jebnie jakimś memem czy innym gównem, to się potem odpalicie i powstaje temat na 10 stron. I piszą tam osoby, które nie znają się na polityce, ale obejrzały ignoranta w muszce i myślą, że poznały ukrytą prawdę i są teraz ekspertami polityczno-ekonomicznymi. 

A może po prostu młodzi polacy (w większości[nie chodzi mi o wiek 10-18]) mają dość non stop ruchania w dupę przez popis? 

Od 10 lat wybierana jest ta sama partia, albo po, albo pis. Ludzie chcą zmian, ale się ich boją bo "hitler" "zawsze się trochę gwałci"

­

Opublikowano

A może po prostu młodzi polacy (w większości[nie chodzi mi o wiek 10-18]) mają dość non stop ruchania w dupę przez popis? 

Od 10 lat wybierana jest ta sama partia, albo po, albo pis. Ludzie chcą zmian, ale się ich boją bo "hitler" "zawsze się trochę gwałci"

I dlatego głosuje się na partię, a nie na pana w muszce.

Tyle ode mnie.

417711489342956987022.png

Opublikowano

I dlatego głosuje się na partię, a nie na pana w muszce.

Tyle ode mnie.

Jakby nie patrzeć ludzie głosują na przedstawiciela partii, w końcu to on ją reprezentuje. Jeśli mówi co typowy polak chce usłyszeć to ma jego głos, a jeśli mówi o gwałcie no to wiesz.. :v

­

Opublikowano

Nie boję się, szczerze mówiąc mniej by mnie to nie mogło obchodzić. Ale odczuwam lekkie zniesmaczenie kiedy osoba, która nie przepracowała jednego dnia w życiu mówi mi, że ma większe pojęcie na temat życia i spraw związanych z pieniędzmi niż uczciwie pracujący człowiek.

Skąd masz takie informacje, że nie przepracowałem ani jednego dnia w życiu?

Ale jak @hrabia14 tak powiedział to tak jest, wiecie Panowie i Panie? 

Deus vult

Opublikowano

Jakby nie patrzeć ludzie głosują na przedstawiciela partii, w końcu to on ją reprezentuje. Jeśli mówi co typowy polak chce usłyszeć to ma jego głos, a jeśli mówi o gwałcie no to wiesz.. :v

Dlatego na przemian wygrywa PO/PIS.

Chociaż tu nawet nie o gwałty chodzi.. Wystarczy spojrzeć jak mądrą mamy młodzież (sarkazm), ilu uczciwych przedsiębiorców (to też sarkazm) i jakie tłumy wyznaniowych dziadków (to akurat nie sarkazm). Celowo pominąłem synków i córeczki, które mają zapewnione stołki w ośrodkach państwowych po swoich rodzicach/znajomych.

Tak więc na dobrą sprawę nie mamy nikogo, a potem dziwić się czemu tak w u nas źle.

Jak nie spierdolenie umysłowe to łase ku#wy na pieniądz. W istocie odrażające.

417711489342956987022.png

Opublikowano

No, ale to kuc i nie umie normalnie powiedzieć, że Korwin czasami niektórym zbytnio przesadza, bo to wstyd, bo lepiej wybrać kogoś kto lepiej się reprezentuje - i w zasadzie tylko tamten ma do roboty.

Pewnie musiał pracować, bo mama mu jego wymarzonych trampek nie chciała kupić. Jednak w podobno w wieku 19 lat zauważył, że płacił podatki to musiał się tym pochwalić. Wiesz, takie ,, a bo ja płacę większe podatki i wspieram państwo bardziej od Ciebie (chociaż pewnie zarabiasz i płacisz 2x tyle co ja) to zamknij mordę pasożycie ''.

Dlatego na przemian wygrywa PO/PIS.

Chociaż tu nawet nie o gwałty chodzi.. Wystarczy spojrzeć jak mądrą mamy młodzież (sarkazm), ilu uczciwych przedsiębiorców (to też sarkazm) i jakie tłumy wyznaniowych dziadków (to akurat nie sarkazm). Celowo pominąłem synków i córeczki, które mają zapewnione stołki w ośrodkach państwowych po swoich rodzicach/znajomych.

Tak więc na dobrą sprawę nie mamy nikogo, a potem dziwić się czemu tak w u nas źle.

Jak nie spierdolenie umysłowe to łase ku#wy na pieniądz. W istocie odrażające.

Właśnie jak niektórzy patrzą kto na Korwina to się czasami zastanawiają jakim cudem można na niego głosować.

Z resztą jak sam na głosujących patrzę to też się tak zastanawiam, bo często spotykam chamów np. ,, zamknij ryj lewaku '', ,, idź być komunistom gdzie indziej '' itd.

Jak ktoś głosuje na PO/PiS to trzeba się z tym pogodzić i zamknąć mordę, mimo że sam bym takiego co na PO głosuje pierdolną w głowę.

­

pyhvh7E.png

Opublikowano

nic mu nie przybędzie pogódź się z tym kucu, że tylko nieliczna grupa internetowych fanatyków z wykopu na niego glosuje. A teraz idź tłumacz znajomym jego kontrowersyjne wypowiedzi. Zamiast "niewiele mnie ineteresuje panska rodzina" ten szaleniec mówi "gówno mnie twoja rodzina obchodzi" to jest żenujący poziom, taki polityk nie zasługuje na żaden głos mimo że wie o czym mówi i w niektórych sprawach się z nim zgadzam. ale tylko w niektórych.

to wciąż wariat i awanturnik nie ważne czy trolluje czy nie, chociaz mam prawo do głosowania na PO. Jesteś tak przesiąknięty prawicowymi poglądami, że nie dopuszczasz do siebie faktu, że istnieje mnóstwo osób (nawet młodych) głosujących na PO? myślisz, że nikt z nich nie trafi na te forum?

Na razie to ty plujesz nienawiścią

VNp6c2U.png

Opublikowano

@hrabia14

Weź nie pisz, że wiesz coś o życiu mając tylko 21 lat, bo to jest śmieszne. Tak samo jak opisywanie się "przyszły inżynier". Jesteś bardzo pewny siebie.

Śmieszne to jest jak ludzie, którzy w życiu nie zapłacili grosza podatku, składki i nie zarobili pieniędzy własną, ciężką pracą uważają, że są przez państwo okradani i są pierwsi do likwidacji wszystkiego co im się nie podoba. Może i faktycznie jestem nieco zbyt pewien siebie ale lepiej być pewnym siebie i swoich przekonań zamiast przyjmować i usprawiedliwiać czyjeś poglądy, prawda? :)

Bo gdyby tak było to miałbyś większy szacunek do pracy i nigdy byś się nie pokusił o np. inwektywy kierowane w moją stronę "wyśmiewające" zawód, który wtedy wykonywałem. Człowiek, który w życiu ciężko pracował nie miałby czelności tak się odzywać, chyba, że brakowałoby mu piątej klepki.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Śmieszne to jest jak ludzie, którzy w życiu nie zapłacili grosza podatku, składki i nie zarobili pieniędzy własną, ciężką pracą uważają, że są przez państwo okradani i są pierwsi do likwidacji wszystkiego co im się nie podoba. Może i faktycznie jestem nieco zbyt pewien siebie ale lepiej być pewnym siebie i swoich przekonań zamiast przyjmować i usprawiedliwiać czyjeś poglądy, prawda? :)

Fakt, pewność siebie w większości przypadków to dobra cecha.

Niestety, ale z resztą Twojego posta nie mogę się zgodzić. Czy naprawdę, żeby czegoś nie chcieć trzeba najpierw to przeżyć?

Wyobraź sobie sytuacje, że żyjesz w jakiejś społeczności od dziecka. I w tej społeczności każdy kto ukończy edukacje musi zjeść kilogram gówna. Osoby, które się jeszcze uczą w szkołach widzą, że mało komu to smakuje, ale nie mogą powiedzieć, że tego nie chcą, bo nie spróbowały? 

Opublikowano

Na razie to ty plujesz nienawiścią

na forum dla gimnazjalistow, nie publicznie na całą Polskę. Według mnie słabe obracanie kota ogonem. Nie pisałem o "pluciu nienawiścią" tylko o kontrowersji i jego ciągłych sporów z innymi politykami. Pozdro i poćwicz, nie broń juz tego swojego krula, i tak nie dostanie się do parlamentu. Juz nigdy więcej
Opublikowano

Bo gdyby tak było to miałbyś większy szacunek do pracy i nigdy byś się nie pokusił o np. inwektywy kierowane w moją stronę "wyśmiewające" zawód, który wtedy wykonywałem. Człowiek, który w życiu ciężko pracował nie miałby czelności tak się odzywać, chyba, że brakowałoby mu piątej klepki.

Bo było śmieszne jak kelnerzyna polemizował z noblistą. Ale cóż pewność siebie to dobra rzecz.

O moją pracę się nie martw, pewnie przez całe życie nie przerobisz się fizycznie co ja w jedne wakacje. 

Deus vult

Opublikowano

1% ja tryzmam strone PO korwin gdy dojdzie do władzy to zniszczy Polske w jeden dzień. To wariat, awanturnik. Szkoda tylko Wiplera to całkiem dobry polityk, ktos taki przydalby sie w PO w jedynej normalnej partii dzieki ktorej polska jest stabilna

Ty tak serio?

jak PO będą rządzić to za kilka lat zamiast j. polskiego w szkole będziesz miał j. niemiecki od podstawówki.

Jesteśmy stabilni bo nikt nas nie atakuje :)

ludzie! glosujcie na Korwina

inaczej zmarnujecie życie polskiej młodzieży.

Opublikowano

Polska jest zbyt słaba by dalej się rozwijać bez wsparcia jakiejś wspólnoty. O ile nie chcemy polecieć do Rosjan to zgodzenie się na parę absurdów UE to niewielka cena.

Polska za darmo dotacji nie dostaje, najpierw unia musi nas okraść żeby nam to potem zwrócić
Opublikowano

Grupa wyszehradzka to jedyna unia w jakiej powinniśmy być. Polska jest biedna bo cały czas pożycza. Jest wiele państw KTÓRE O DZIWO NIE SĄ W UNII, a z większej dupy wyszły niż my. 

hYYRv6d.png

Opublikowano

Fakt, pewność siebie w większości przypadków to dobra cecha.

Niestety, ale z resztą Twojego posta nie mogę się zgodzić. Czy naprawdę, żeby czegoś nie chcieć trzeba najpierw to przeżyć?

Wyobraź sobie sytuacje, że żyjesz w jakiejś społeczności od dziecka. I w tej społeczności każdy kto ukończy edukacje musi zjeść kilogram gówna. Osoby, które się jeszcze uczą w szkołach widzą, że mało komu to smakuje, ale nie mogą powiedzieć, że tego nie chcą, bo nie spróbowały? 

Analogia się nie trzyma. Zarabiam, płacę, żyję. W tym kraju żyje się nienajgorzej, niektóre rzeczy można by zmienić ale nic nie musi być wywracane do góry nogami. Młode pokolenie, które nie doświadczyło pracy i nie wie jak wygląda dorosłe życie poddaje się populistycznej retoryce, która napełnia ich nienawiścią do wszystkiego i wszystkich dookoła. 

Kiedy 16-latki potrafią powiedzieć, że powinno się powywieszać ludzi, którzy "kradną" ich pieniądze to już troszkę robi się nienormalne.

Bo było śmieszne jak kelnerzyna polemizował z noblistą. Ale cóż pewność siebie to dobra rzecz.

O moją pracę się nie martw, pewnie przez całe życie nie przerobisz się fizycznie co ja w jedne wakacje. 

Już się swoje narobiłem. Nie bój się :)

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...