Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szacujemy wynik partii KORWiN w wyborach parlamentarnych!

Risen.

Wynik partii KORWiN w wyborach!  

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki procent poparcia dla partii KORWiN?

• 0.1% - 1.0%
      8
    • 1.1% - 2.5%
      6
    • 2.6% - 5.0%
      31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przykład inteligencji typowego lewaka. 

Czyli, jak jedna strona mówi:

"Przez Ciebie muszę spierdalać z kraju"

A druga odpowiada w podobnym charakterze, to jedne jest spoko a drugie nie?

Przykład hipokryzji typowego kuca.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Czyli, jak jedna strona mówi:

"Przez Ciebie muszę spierdalać z kraju"

A druga odpowiada w podobnym charakterze, to jedne jest spoko a drugie nie?

Przykład hipokryzji typowego kuca.

Przecież miał racje, więc o co Ci chodzi??

Deus vult

Opublikowano

Czyżby prowokacja z tym tematem? xD 

Ci kreatywni, którzy się uczyli i tak dalej, i tak dalej jakoś nie uciekają. W Polsce można naprawdę dobrze żyć: (odrobinę szczęścia, plecy, pomysł na jakiś biznes, jeszcze jak rodzina może pomóc to jest zaje*) Równowaga jest poniekąd zachowana. Jeden ma cały czas pod górę, drugi z górki, haha. 

Podoba mi się (przynajmniej w większości) to co mówi Korwin, Kukiz... no dobra, ostatecznie PO 

Tyle osób ucieka (a później wraca xD Jak już wcale nie umieją języka to klapa) przynajmniej dobrze, że tam jadą bo przynajmniej zobaczę jak tam jest. Jak im się powiedzie to zostaną.

Opublikowano

Miał rację... bo Ty tak mówisz? Okeeeej...

Spójrz na to obiektywnie, nikt tutaj nie jest tak skrajnym lewakiem jak ty. W dyskusjach klarownie widać kogo większość wybiera. 

Deus vult

Opublikowano

Spójrz na to obiektywnie, nikt tutaj nie jest tak skrajnym lewakiem jak ty. W dyskusjach klarownie widać kogo większość wybiera. 

Na forum klarownie widać też poziom inteligencji i wieku większości użytkowników co ładnie się komponuje z przewagą Korwina ;)

Opublikowano

1% ja tryzmam strone PO korwin gdy dojdzie do władzy to zniszczy Polske w jeden dzień. To wariat, awanturnik. Szkoda tylko Wiplera to całkiem dobry polityk, ktos taki przydalby sie w PO w jedynej normalnej partii dzieki ktorej polska jest stabilna

Opublikowano

@GGALIN1488 słaby troll.

hrabia zawsze musi wyzywać wszystkich od kuców, bleh.

Po incydentach kopacz raczej przybędzie januszowi trochę % choć na dużo nie liczę.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Osobiście liczę na 7-12% byłoby to dobrym wynikiem, ale co mnie martwi to zaślepienie ludzi POPISEM przecież ludzie nawet nie wiedzą o czym oni mówią, mi się osobiście źle robi jak słucham ich wierszyków typu Polska to piękny kraj, wzrost gospodarczy a żadnych konkretów, to działa takich bo z ich wyborcami nie da się rozmawiać a co tu mówić o przekonaniu do głosowania na inną partię.

A co do hrabia14

Człowieczek warty tyle co ludzie z po, pisu, nowoczesnej czy innego lewackiego ścierwa. Zapewne dobrze mu w takim kraju bo mieszka z rodzicami i nie wychodzi z domu po więcej niż świeże bułki na rozkaz mamy a potem może wrócić do pasjonującego oglądania maaaaangi.

Opublikowano

@GGALIN1488 słaby troll.

hrabia zawsze musi wyzywać wszystkich od kuców, bleh.

Po incydentach kopacz raczej przybędzie januszowi trochę % choć na dużo nie liczę.

nic mu nie przybędzie pogódź się z tym kucu, że tylko nieliczna grupa internetowych fanatyków z wykopu na niego glosuje. A teraz idź tłumacz znajomym jego kontrowersyjne wypowiedzi. Zamiast "niewiele mnie ineteresuje panska rodzina" ten szaleniec mówi "gówno mnie twoja rodzina obchodzi" to jest żenujący poziom, taki polityk nie zasługuje na żaden głos mimo że wie o czym mówi i w niektórych sprawach się z nim zgadzam. ale tylko w niektórych.

to wciąż wariat i awanturnik nie ważne czy trolluje czy nie, chociaz mam prawo do głosowania na PO. Jesteś tak przesiąknięty prawicowymi poglądami, że nie dopuszczasz do siebie faktu, że istnieje mnóstwo osób (nawet młodych) głosujących na PO? myślisz, że nikt z nich nie trafi na te forum?

Opublikowano

Osobiście liczę na 7-12% byłoby to dobrym wynikiem, ale co mnie martwi to zaślepienie ludzi POPISEM przecież ludzie nawet nie wiedzą o czym oni mówią, mi się osobiście źle robi jak słucham ich wierszyków typu Polska to piękny kraj, wzrost gospodarczy a żadnych konkretów, to działa a z ich wyborcami nie da się rozmawiać a co tu mówić o przekonaniu do głosowania na inną partię.

A co do hrabia14

Człowieczek warty tyle co ludzie z po, pisu, nowoczesnej czy innego lewackiego ścierwa. Zapewne dobrze mu w takim kraju bo mieszka z rodzicami i nie wychodzi z domu po więcej niż świeże bułki na rozkaz mamy a potem może wrócić do pasjonującego oglądania maaaaangi.

Opublikowano

Osobiście liczę na 7-12% byłoby to dobrym wynikiem, ale co mnie martwi to zaślepienie ludzi POPISEM przecież ludzie nawet nie wiedzą o czym oni mówią, mi się osobiście źle robi jak słucham ich wierszyków typu Polska to piękny kraj, wzrost gospodarczy a żadnych konkretów, to działa takich bo z ich wyborcami nie da się rozmawiać a co tu mówić o przekonaniu do głosowania na inną partię.

A co do hrabia14

Przyszły inżynier, 21 lat, utrzymujący się sam od 3 lat, od 15 roku życia pracujący i od 2 lat podatnik, spierdolony lewak.

Właśnie dlatego nie wierzę Korwie. Bo w przeciwieństwie do ubóstwiających go kuców trochę już życie znam i radzę sobie z problemami zamiast płakać w internecie i ufać w populistyczne bajeczki dziadka, który obiecał, że zniszczy wszystko co mi się nie podoba.

Opublikowano

Przyszły inżynier, utrzymujący się sam od 3 lat, od 15 roku życia pracujący i od 2 lat podatnik, spierdolony lewak.

Właśnie dlatego nie wierzę Korwie. Bo w przeciwieństwie do ubóstwiających go kuców trochę już życie znam i radzę sobie z problemami zamiast płakać w internecie i ufać w populistyczne bajeczki dziadka, który obiecał, że zniszczy wszystko co mi się nie podoba.

Który zniszczy wszystko co mi się nie podoba. A więc lepiej żyć w tym gównie co ci się tak nie podoba i nawet nie spróbować z niego wyjść? Przecież nie możesz nic stracić gorzej niż teraz nie będzie, ale lepiej żyć w stagnacji
Opublikowano

Przyszły inżynier, 21 lat, utrzymujący się sam od 3 lat, od 15 roku życia pracujący i od 2 lat podatnik, spierdolony lewak.

Koło przyszły kwiat polskich Inżynierów zamierza poprzeć, swoim bezcennych niezrównanym głosem? 

Deus vult

Opublikowano

Który zniszczy wszystko co mi się nie podoba. A więc lepiej żyć w tym gównie co ci się tak nie podoba i nawet nie spróbować z niego wyjść? Przecież nie możesz nic stracić gorzej niż teraz nie będzie, ale lepiej żyć w stagnacji

Oczywiście, że może. Wg. mnie wyjście z UE co postuluje Korwin jest niebezpieczne. Przykład tylko.

Koło przyszły kwiat polskich Inżynierów zamierza poprzeć, swoim bezcennych niezrównanym głosem? 

Kwiecie polskich bezrobotnych, wolę zostawić wybór tylko dla siebie zamiast obwieszczać to wszem i wobec w internecie, tak jak powinno się to robić...

Opublikowano

Co jest niebezpieczne w wyjściu z UE? Brak zakazów na produkcję mleka? To jest to niebezpieczeństwo? Unia nakłada na nas tylko ograniczenia, nie ma z niej pożytku. 

Polska jest zbyt słaba by dalej się rozwijać bez wsparcia jakiejś wspólnoty. O ile nie chcemy polecieć do Rosjan to zgodzenie się na parę absurdów UE to niewielka cena.

Opublikowano

Polska jest zbyt słaba by dalej się rozwijać bez wsparcia jakiejś wspólnoty. O ile nie chcemy polecieć do Rosjan to zgodzenie się na parę absurdów UE to niewielka cena.

Mamy bardzo dobrą gospodarkę, tylko rząd nas hamuje jak i unia. Kopalnie, stocznie, rolnictwo. Prywatnie działają bardzo dobrze, zarządzane przez rząd już nieco gorzej. 

Gdyby nie nakładała na nas takich limitów moglibyśmy produkować więcej produktów, co za tym idzie byłby większy zysk ze sprzedaży. Większy zysk ze sprzedaży = większa ilość np krów. Wszystko kołem się toczy.

­

Opublikowano

nic mu nie przybędzie pogódź się z tym kucu, że tylko nieliczna grupa internetowych fanatyków z wykopu na niego glosuje. A teraz idź tłumacz znajomym jego kontrowersyjne wypowiedzi. Zamiast "niewiele mnie ineteresuje panska rodzina" ten szaleniec mówi "gówno mnie twoja rodzina obchodzi" to jest żenujący poziom, taki polityk nie zasługuje na żaden głos mimo że wie o czym mówi i w niektórych sprawach się z nim zgadzam. ale tylko w niektórych.

to wciąż wariat i awanturnik nie ważne czy trolluje czy nie, chociaz mam prawo do głosowania na PO. Jesteś tak przesiąknięty prawicowymi poglądami, że nie dopuszczasz do siebie faktu, że istnieje mnóstwo osób (nawet młodych) głosujących na PO? myślisz, że nikt z nich nie trafi na te forum?

ta, młodzi głosujący na PO to w większości osoby, którym tatusia lub mamusia już zaklepała stoliczek. ;))

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Kwiecie polskich bezrobotnych, wolę zostawić wybór tylko dla siebie zamiast obwieszczać to wszem i wobec w internecie, tak jak powinno się to robić...

Po najlepszym technikum w Polsce nie bój się o moją prace. 

Deus vult

Opublikowano

Po najlepszym technikum w Polsce nie bój się o moją prace. 

Nie boję się, szczerze mówiąc mniej by mnie to nie mogło obchodzić. Ale odczuwam lekkie zniesmaczenie kiedy osoba, która nie przepracowała jednego dnia w życiu mówi mi, że ma większe pojęcie na temat życia i spraw związanych z pieniędzmi niż uczciwie pracujący człowiek.

Mamy bardzo dobrą gospodarkę, tylko rząd nas hamuje jak i unia. Kopalnie, stocznie, rolnictwo. Prywatnie działają bardzo dobrze, zarządzane przez rząd już nieco gorzej. 

Gdyby nie nakładała na nas takich limitów moglibyśmy produkować więcej produktów, co za tym idzie byłby większy zysk ze sprzedaży. Większy zysk ze sprzedaży = większa ilość np krów. Wszystko kołem się toczy.

Skąd informacje o tym, że nasz przemysł by sobie świetnie radził prywatnie? Od Janusza?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...