Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szacujemy wynik partii KORWiN w wyborach parlamentarnych!

Risen.

Wynik partii KORWiN w wyborach!  

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki procent poparcia dla partii KORWiN?

• 0.1% - 1.0%
      8
    • 1.1% - 2.5%
      6
    • 2.6% - 5.0%
      31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Droga wolna. Ja też mam zamiar, ale nie robię z siebie debila jak ty w tym momencie. Myślisz, że prawie 70 letni wariat/choleryk będzie umiał zarządzać państwem? On NIE MA DOŚWIADCZENIA i jeśli wygra. Daję polsce... max 10 dni. W sumie i tak nie ma szans. Osobiście z dwojga złego ( PIS i PO ) wybrałbym PIS. Wolę chodzić codziennie do kościoła, mieć religię 5 razy w tygodniu, ale mieć za co żyć. ;)

Każdy normalny w społeczeństwie wariatów jest uznawany za wariata. 

Deus vult

Opublikowano

Wydaję mi się, że tak z 5% pewnie dostanie. Nie więcej, jest zbyt kontrowersyjny i ludzie kojarzą go z taką toksyczną osobą, może nawet agresywną, nienawidząca. Nie mówie, ze tak jest.

6108514433687761429644.png

Opublikowano

Wydaję mi się, że tak z 5% pewnie dostanie. Nie więcej, jest zbyt kontrowersyjny i ludzie kojarzą go z taką toksyczną osobą, może nawet agresywną, nienawidząca. Nie mówie, ze tak jest.

+1 kolega bardzo ładnie wytłumaczył co miałem na myśli, lecz w sposób bardziej dyskretny. ;)

Opublikowano

Min. 3 % maks. ok. 7%. Na więcej nie mają szans obecnie. Wejście do parlamentu będzie naprawdę dużym sukcesem chociaż już same subwencje będą pewnym osiągnięciem. Należy pamiętać że partia KORWIN to nie tylko JKM ale też działacze regionalni którzy są raczej mało rozpoznawalni. 

Bo przyznajcie sami kogo z KORWINU znacie po za JKM, Wiplerem i Berkowiczem ?

Opublikowano

myślę że 21%

niektórzy uważają go za głupca tylko dlatego że ostro wypowiada się o tym co dzieje się w Polsce

i właśnie takiego prezydenta potrzebujemy

Mam nadzieje że w nastepnych wyborach zostanie prezydentem!

Opublikowano

Zastanawia mnie dlaczego obcokrajowcy gratulują nam takiej osoby, a Polacy wyzywają go od idiotów i szaleńców, ktoś wyjaśni?

bo większość polaczków to ciemnota i debile, które boją się zmian chociaż to, że całe życie są opierdalani i wykorzystywani już im nie przeszkadza xD

­

Opublikowano

Ale panowie, Wy nie rozumiecie jednej rzeczy. To co Korwin mówi w większości ma sens, niemniej jednak 80% tego co on mówi jest niemożliwe do zrealizowania, bo grozi całkowitym zawaleniem gospodarki.

5465845486.png

Opublikowano

Ale panowie, Wy nie rozumiecie jednej rzeczy. To co Korwin mówi w większości ma sens, niemniej jednak 80% tego co on mówi jest niemożliwe do zrealizowania, bo grozi całkowitym zawaleniem gospodarki.

Przykład i argument proszę

­

Opublikowano

Mówisz o nagłym wzroście gospodarczym?

Deus vult

Opublikowano

Moim zdaniem będą na 3 miejscu. Jakoś 15%, tak myślę. W tym roku raczej PiS. Ludzie już powoli przeglądają na oczy, ale jak nie PO to co? PiS, innych partii przecież nie ma.  <.<

hYYRv6d.png

Opublikowano

Moim zdaniem będą na 3 miejscu. Jakoś 15%, tak myślę. W tym roku raczej PiS. Ludzie już powoli przeglądają na oczy, ale jak nie PO to co? PiS, innych partii przecież nie ma.  <.<

PO dalej będzie miało na poziomie 20%.

Deus vult

Opublikowano

Raczej wzrost..

Korwin ma większe IQ niż całe PO razem wzięte

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...