Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz gry MMO? Zapytaj tutaj! - temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Rodzaj gry - MMORPG
Czego oczekuję od gry - Typowe questy i exp z możliwością PVP, ale bez jej konieczności! Uwielbiam tę monotonie z bicia potworków i robienie questów :D.
Specyfikacje komputera / laptopa - Laptop Lenovo z51-70: i5 2 rdzenie po 2,20GHz do 2,70GHz, karta graficzna AMD Radeon R9 M375 2GB, 8GB RAM
System operacyjny: - Windows 10 64bit
Dodatkowe informacje - Dobrze by było jakby gra była po polsku ( choć angielski też może być, byle by jacyś polscy gracze byli ), darmowa i grało w nią dosyć sporo osób i oczywiście F2P.

Edytowane przez RexioManTM

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

• Odpowiedzi 313
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Rodzaj gry - MMORPG

Czego oczekuję od gry - Typowe questy i exp z możliwością PVP, ale bez jej konieczności! Uwielbiam tę monotonie z bicia potworków i robienie questów :D.

Specyfikacje komputera / laptopa - Laptop Lenovo z51-70: i5 2 rdzenie po 2,20GHz do 2,70GHz, karta graficzna AMD Radeon R9 M375 2GB, 8GB RAM

Dodatkowe informacje - Dobrze by było jakby gra była po polsku ( choć angielski też może być, byle by jacyś polscy gracze byli ), darmowa i grało w nią dosyć sporo osób i oczywiście F2P.

Z takich f2p, to np. Aion ale musisz wydać w pierwszy miesiąc na gp, SWTOR.

A jak się nauczycie że już nie robią dobrych f2p, to się zastanów nad FF XIV i WoWem.

Opublikowano

Rodzaj gry - MMORPG

No to doskonale się składa, bo ELOA to jest robienie questów w których musisz mordować przeciwników. :D Gra f2p, po angielsku i gra sporo osób.

Jeżeli nie ELOA to może Perfect World? Chociaż nie wiem jak to wygląda na globalach, bo grałam w nią na jakimś privku. 

Opublikowano

No to doskonale się składa, bo ELOA to jest robienie questów w których musisz mordować przeciwników. :D Gra f2p, po angielsku i gra sporo osób.

Jeżeli nie ELOA to może Perfect World? Chociaż nie wiem jak to wygląda na globalach, bo grałam w nią na jakimś privku. 

Czy ten temat będzie wyglądał tak, że ktoś będzie pisał, a ty na wszystko będziesz odpowiadała "ELOA <3"?

Opublikowano

Specyfikacja sprzętu: wszystko pójdzie bez problemu :) (Windows 8-10)

Opis:

Szukam gry MMORPG 3D w dynamicznym trybie non target, chciałbym aby questy nie były nudne i się często nie powtarzały oraz żeby gra bardzo stawiała na aspekty społeczne i kooperacje między graczami. Miłe widziane też autorskie rozwiązania, których nie ma w innych MMOPRG.

Dodam, że mogę kupić grę ale tylko w przypadku jednorazowej płatności, a nie abonamentu.

Opublikowano

Specyfikacja sprzętu: wszystko pójdzie bez problemu :) (Windows 8-10)

Opis:

Szukam gry MMORPG 3D w dynamicznym trybie non target, chciałbym aby questy nie były nudne i się często nie powtarzały oraz żeby gra bardzo stawiała na aspekty społeczne i kooperacje między graczami. Miłe widziane też autorskie rozwiązania, których nie ma w innych MMOPRG.

Dodam, że mogę kupić grę ale tylko w przypadku jednorazowej płatności, a nie abonamentu.

Jedyne nontargety obecnie, to TERA i Blade and Soul, pierwsza nudzi na endgame, a druga skupia się na pvp. Jest jeszcze Neverwinter Online, ale tam jest p2w.

Opublikowano

Rodzaj gry - MMORPG
Czego oczekuję od gry - Pewnej możliwości grania "solo", w miarę ładnej grafiki, Średnio zaawansowany system ulepszania zeby nie było milion ulepek i wszystkiego.
Specyfikacje komputera / laptopa - O to się nie martwie
System operacyjny: - Windows 8.1 64
Dodatkowe informacje - jakaś gra mmo w której bez grania w PT ogarnąłbym mniej więcej wszystko? Tzn ofc dungi itp lużno, ale nie tak żebym ja musiał sam kogoś szukać albo coś...Żeby może była jakaś wyszukiwarka w tej grze...Dawajcie propozycje. Nie Metin i wow

Opublikowano

Rodzaj gry - MMORPG

Czego oczekuję od gry - Pewnej możliwości grania "solo", w miarę ładnej grafiki, Średnio zaawansowany system ulepszania zeby nie było milion ulepek i wszystkiego.

Dodatkowe informacje - jakaś gra mmo w której bez grania w PT ogarnąłbym mniej więcej wszystko? Tzn ofc dungi itp lużno, ale nie tak żebym ja musiał sam kogoś szukać albo coś...Żeby może była jakaś wyszukiwarka w tej grze...Dawajcie propozycje. Nie Metin i wow

TERA, na dungi samo Ci wyszukuje grupę a tak to wszędzie dajesz radę sam robić misje.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Rodzaj gry - MMORPG

Tera, Rappelz (prywatne serwery), ELOA, Last Chaos 

Opublikowano

Rodzaj gry - MMORPG
Czego oczekuję od gry - Sporo ludzi i żeby gra nie była monotonna
Specyfikacje komputera / laptopa - 4gb ram i procesor i3
System operacyjny: - win 10 32 bity
Dodatkowe informacje - Proszę o propozycje

Opublikowano

Rodzaj gry - MMORPG

Czego oczekuję od gry - Sporo ludzi i żeby gra nie była monotonna

Specyfikacje komputera / laptopa - 4gb ram i procesor i3

System operacyjny: - win 10 32 bity

Dodatkowe informacje - Proszę o propozycje

ELOA (dungeony są wciągające), Metin 2, Perfect World (grałam na privach), Drakensang (baaardzo wciąga)

Opublikowano (edytowane)

Rodzaj gry - MMORPG

Specyfikacje komputera / laptopa-  8 GM ramu procek  3.7 GHz i3-4170 4 rdzenie  grafika GeForce  GT 740 NVIDIA   PC

System operacyjny: -win 7 64 bit

Dodatkowe informacje- grałem już w metin2, lola

Proszę o kontakt

Edytowane przez PanFistaszek1
Opublikowano

Rodzaj gry - MMORPG

Specyfikacje komputera / laptopa-  8 GM ramu procek  3.7 GHz i3-4170 4 rdzenie  grafika GeForce  GT 740 NVIDIA   PC

System operacyjny: -win 7 64 bit

Dodatkowe informacje- grałem już w metin2, lola

Proszę o kontakt

ELOA, GuildWars2, Lineage 2?

Opublikowano (edytowane)

Rodzaj gry - MMORPG najlepiej 3D 

Specyfikacje komputera / laptopa-   Laptop 4GB ram. procek Intel Celeron N2830 karta graf. z integrowana  1,8gb

System operacyjny: -Win 8.1 64bit

Dodatkowe informacje- Meh grałem w Tere więc odpada i Aion tak samo, Metin Rapplezy 4story i inne takie też ;f

Edytowane przez marshmello
Opublikowano

Rodzaj gry - MMORPG najlepiej 3D 

Specyfikacje komputera / laptopa-   Laptop 4GB ram. procek Intel Celeron N2830 karta graf. z integrowana  1,8gb

System operacyjny: -Win 8.1 64bit

Dodatkowe informacje- Meh grałem w Tere więc odpada i Aion tak samo, Metin Rapplezy 4story i inne takie też ;f

ELOA, Allods Online, Drakensang, Perfect World, lub może Trove (mi się osobiście nie podoba, ale to zależy od gracza)?

Opublikowano

[b][color=yellow]Rodzaj gry[/color][/b] - [MMORPG]
[b][color=yellow]Czego oczekuję od gry[/color][/b] - [by grała w nią spora liczba osób i abym mógł w tej grze spędzić długie godziny]
[b][color=yellow]Specyfikacje komputera / laptopa[/color][/b] - [Pentium 4 2,0 Ghz, 1 GB RAM, Karta graficzna 128MB]
[b][color=yellow]System operacyjny:[/color][/b] - [Windows XP]
[b][color=yellow]Dodatkowe informacje[/color][/b] - [Grałem w Metin2]

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

[b][color=yellow]Czego oczekuję od gry[/color][/b] - [by grała w nią spora liczba osób i abym mógł w tej grze spędzić długie godziny]

[b][color=yellow]Specyfikacje komputera / laptopa[/color][/b] - [Pentium 4 2,0 Ghz, 1 GB RAM, Karta graficzna 128MB]

Guild Wars 2, świetna gra, przy której spędziłem dużo czasu. Poza GW2 możesz sprawdzić też Skyforge, Wildstar i Tera. 

9La1rOf.gif

Opublikowano

Guild Wars2, ELOA, WildStar, Aion.

Opublikowano (edytowane)

Ani jedna gra nie odpali...

Patrzyliście w ogóle na wymagania... chyba nie.

Na minimalnych nie będą odpalać.

Edytowane przez Woxer

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

Ani jedna gra nie odpali...

Patrzyliście w ogóle na wymagania... chyba nie.

Na minimalnych nie będą odpalać.

Last Chaos lub Perfect World powinny odpalić. Ale to pierwsze się już wypaliło, a z drugim nie wiem jak sprawa wygląda na globalach. 

Opublikowano

Last Chaos lub Perfect World powinny odpalić. Ale to pierwsze się już wypaliło, a z drugim nie wiem jak sprawa wygląda na globalach. 

A jak pobrać tego Perfect Worlda, bo znalazłem jakiś niby program "Arc" podobny do STEAM, ale tam tej gry nie ma ;/

­

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

Rodzaj gry - Mile widziany RPG, ale inne tez moga byc
Czego oczekuję od gry - Duzej ilosci graczy, nie koniecznie polska, F2P, rozwiniety system PVP
Specyfikacje komputera / laptopa - [...]
System operacyjny: - Win 7, 64
Dodatkowe informacje - Szukam gry z ktorej po jakims czasie mozna wyciagnac troche grosza w postaci PSC(itp)