Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz gry MMO? Zapytaj tutaj! - temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rodzaj gry - [...] MMO RPG / MMO FPS (nie FPS)
Czego oczekuję od gry - [...] Mile widziany otwarty swiat, nie P2W, bez abonamentu, epickie PVP, duzo graczy
Specyfikacje komputera / laptopa - [...] Win10, GTX 960M, 16 Ram
System operacyjny: - [...] Win 10
Dodatkowe informacje - [...] Brak.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 313
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam szukam gdy MMORPG gdzie obecnie mógłbym na spokojnie zacząć ze znajomymi grać. Metin odpada :v fajnie gdyby grało trochę Polaków i gdyby gra była po polsku(nieobowiązkowe).

I tu pytanie czy jest jeszcze taki RPG gdzie można się pobawić? Co polecacie?

04.jpg Sygna z db ;)

Nie zbieram "+" ani "-" daj co chcesz ;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rodzaj gry - MMORPG
Czego oczekuję od gry -Dynamiczna rozgrywka, ładna grafika, przejrzystość (nie nawalone wszystkiego, że nic nie widać). Chciałbym aby gra była podobna do 4story/metin2        Diablo 3 ...

Specyfikacje komputera / laptopa - 
System operacyjny: - 
Dodatkowe informacje - Odpada patch of exile, tera, aion, shaiya.

Opublikowano

Rodzaj gry - [...] MMORPG
Czego oczekuję od gry - [...] Dużej ilości Graczy i również dużej ilości Dungenów
Specyfikacje komputera / laptopa - [...] Mocny ;-;
System operacyjny: - [...] Win7
Dodatkowe informacje - [...] W skrócie: f2p mmorpg z dużą ilością graczy

Odpadają: Wildstar, Metin2, tibia, Trove, POE, NeverWinter, GW1, Tera, Aion, B&S

Grałem teraz w Mu Legend tylko CBT :/

Opublikowano

@Mauurycy

To może TwinSaga na prywatnym serwerze, gdzie jest więcej osób niż na globalu ? twinsaga.to

oraz Dragon Nest, dungeonówka podchodząca pod styl C9, Vindictus

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

[b][color=yellow]Rodzaj gry[/color][/b] - [...]mmorpg
[b][color=yellow]Czego oczekuję od gry[/color][/b] - [...] Szukam gry podobnej do metina. Ale z lepszą grafiką, większą ilością postaci (najlepiej żeby była możliwość żeby zrobić np. unikalny build, a nie, że wszyscy chodzą w takim samym eq bo jest najlepsze) eq bardziej zależne od bonusów, dużą ilością graczy i najlepiej po polsku. 

[b][color=yellow]System operacyjny:[/color][/b] - [...] win 8.1
[b][color=yellow]Dodatkowe informacje[/color][/b] - [...] Nie skomplikowane drzewko rozwoju. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Rodzaj gry - Coś jak metin lub co kolwiek
Czego oczekuję od gry - Duzo ludzi najlepiej jak najnowsza gra.
Specyfikacje komputera/laptopa - Pójdzie wszystko
System operacyjny -Win 10
Dodatkowe informacje - Bez skomplikowanych drzewek rozwoju, polskie gildie , (Co sadzicie o Revelation Online)
Opublikowano
Rodzaj gry - MMO / FPS
Czego oczekuję od gry - Szukam gry, która tętni życiem, nie jest opustoszała, można się fajnie pobawić na PVP, fajnie jakby miała rozwiniętą budowę postaci pod względem umiejętności, aby nie ganiał w całej grze tylko np. tank albo jakiś mag... 
Specyfikacje komputera/laptopa - I6-6300, 2.30 GHz, 16 Ram, 64-Bit, GeForce 960M, SSD
System operacyjny - Win 10
Dodatkowe informacje - Najlepiej F2P, język Pol/Eng, 
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Rodzaj gry - MMORPG
Czego oczekuję od gry - 
Mało expienie (dość prostej gry)
Rozbudowanej gry pvp
Walka bronią biała spellami itd.
Specyfikacje komputera/laptopa - Mocny
System operacyjny - win10
Dodatkowe informacje -Bez wielu questów :)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rodzaj gry - [...] MMO RPG 
Czego oczekuję od gry - [...] Żadne p2p ani p2w
Specyfikacje komputera / laptopa - [...] mocny
System operacyjny: - [...] Win 7
Dodatkowe informacje - [...] Odpada Aion, Metin2, Tera GuildWars2....

PYTANIE: Co sądzicie o Black Desert oraz Cabal online( czy cabal żyje, ilu gra ludzi)  (czy black desert jest f2p?)

Opublikowano
Dnia 20.07.2017 o 17:50, Killer1918 napisał:

Rodzaj gry - [...] MMO RPG 
Czego oczekuję od gry - [...] Żadne p2p ani p2w
Specyfikacje komputera / laptopa - [...] mocny
System operacyjny: - [...] Win 7
Dodatkowe informacje - [...] Odpada Aion, Metin2, Tera GuildWars2....

PYTANIE: Co sądzicie o Black Desert oraz Cabal online( czy cabal żyje, ilu gra ludzi)  (czy black desert jest f2p?)

Hej jakbyś chciał zagrać w "riders of icarus" na tą grę chętnie pomogę zacząć :)

Służę radą i pomagam robić dungi na eq póki co w moich siłach są pierwsze 5 ale eq i lvl rośnie :)

Moje nicki,  JannaBadlands

ScreenShot 2017-07-22 (19-13-27).jpg

Icarus to gra podobna do Rappelz (jej ładniejsza ulepszona wersja) max lvl to 60 aktualnie mamy 7 klas. (Berserk,Gurdian(tank),Assasin,Mag,Łucznik(tak to magiczna postać),Priest(Heal), i Trickster(Lolitka dps/buffer).

W grze łapiemy wierzchowce na których możemy walczyć (także w powietrzu) możemy je także zmienić jako miniaturki(kompanów) którzy bedą podążać za nami wspomagając nas w walce.

Wiadomość możecie mi napisać na pw lub wysłać pocztą w grze, aczkolwiek 1 poczte znajdziecie około 9 lvla w hakanas :P

Mam ts'a jak i gildię co której myśle że nie bedzie problemu cię dodać jeżeli wbijesz conajmniej 15 lvl(wtedy wiemy że bedziesz grać) na tym lvlu dam ci też kod na smoka ale gre wtedy musisz pobrać na steam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Szukam gry online z dużą ilością polskich graczy. Najlepiej, żeby gra była osadzona w jakimś uniwersum komiksowym lub filmowych.

Edytowane przez XxXBloodyXxX
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rodzaj gry - MMO RPG

Czego oczekuję od gry - Hmm, Duza ilosc graczy (nie liczac sklepikow, jezeli takie sa), dobre, ale to naprawde dobre PVP, F2P, balans klas (zeby na calej grze nie latala tylko 1 klasa i raz na rok zobaczymy inna)

Specyfikacje komputera/laptopa - 16 Ram, GeForce GTX 960M

System operacyjny - Win 10

Dodatkowe informacje - Wykluczam AIONA

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Rodzaj gry - MMO RPG

Czego oczekuję od gry - Przechodzenie plansz, "dungeonów", zdobywanie lvli, ulepszanie postaci itp.

Specyfikacje komputera/laptopa - Bez znaczenia, dostosuje się :)

System operacyjny - Bez znaczenia, dostosuje się :)

Dodatkowe informacje - Najbardziej mi zależy aby w tej grze wchodziło się z ludźmi do plansz i je przechodziło, na końcu BOSS czy coś w tym stylu. Tak jak to było w starej grze E.D.A. (Espada De Alma), grałem w nią jakieś 7-8 lat temu, ale niestety ją zamknęli. Z podobnych gier grałem w Elsword i właśnie chodzi mi o gry w tym stylu, a najlepiej to najbardziej zbliżone do Espada De Alma:

Opublikowano

Rodzaj gry - MMORPG

Czego oczekuję od gry - Szukam tytułu/serwera prywatnego etc. gra musi mnie porwać, ma nie wiać nudą, nie być monotonna, sporo ludzi online, może być targetówka "jak world of warcraft". Wymagające PvE, dobre PvP dla odskoczni itp itd

Specyfikacje komputera/laptopa - grafa 4gb, procek 8x3,5Ghz 8gb ramu

System operacyjny - win 7

Dodatkowe informacje - Jestem wymagającym graczem, mam za sobą spooro tytułów oraz prywatnych serwerów.

Tytuły w jakie grałem to:

World of Warcraft (oficjalny serwer i z 15 privów)

GW2

Wild Star

Last Chaos 

Metin 2

Aion

Path of Exile

Diablo 3

Allods Online

Runes of Magic

Cabal Online

B&S

Tera Online

RaiderZ Online

BDO na prywatnym serwerze 

Aura Kingdoms

i wiele wiele innych, których nie mogę sobie przypomnieć :))

Brak Sygnaturki YEAH

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Rodzaj gry - MMORPG

Czego oczekuję od gry - Dość dużej ilości graczy, dungeony gildyjne i żeby gra jakoś nie powiewała nudą.

Specyfikacje komputera/laptopa - -

System operacyjny - win7

Dodatkowe informacje - Oczekuję żeby gra miała system dungeonów gildyjnych coś w stylu WoW'a lub blade and soul

Opublikowano

Rodzaj gry - Coś w stylu wowa ale free to play

Czego oczekuję od gry - Duuuuużo graczy, mozliwość chillowego grania a nie totalnego tryhardu jak np. w aionie i żebym mógł sobie poprostu z kimś pogadać podczas gry i pograć razem

Specyfikacje komputera/laptopa - Dość dobra na tyle żeby utrzymać chociażby Black Desert Online więc z grami pokroju wowa nie będzie problemu

System operacyjny - win 10

Dodatkowe informacje - Jeśli jest ktoś chętny wprowadzić mnie do tej gry i pograć ze mną od początku to nie pogardzę taką pomocą.

210119.gif

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Rodzaj gry - najchętniej mmorg RPG, ale jeśli jest coś innego godnego uwagi to też pogram

Czego oczekuję od gry - pięknej muzyki, grafika ciesząca oko, polski serwer z Polakami :P

Specyfikacje komputera/laptopa - sadzę, że procesor i7700 i gtx 1080 32GB RAM wytrzyma wszytsko

System operacyjny - win 10

Dodatkowe informacje - GRY której szukam musi być w języku POLSKIM. może być F2P, P2P, B2P ale NIGDY P2W

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Rodzaj gry -MMORPG,

Czego oczekuję od gry - ciekawa fabuła ( magia lub S-f) ładna grafika ale niezbyt wymagająca

Specyfikacje komputera/laptopa -Zintegrowany układ graficzny Intel® Atom™ x5-Z8550 (2M Cache,  do 2,4 GHz)
RAM: 4 GB LPDDR3
ROM: 64 GB

System operacyjny -Windows 10 Home

Znajdzie się coś wciągającego?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rodzaj gry - [...] MMO RPG
Czego oczekuję od gry - [...] Mile widziany otwarty świat, od gry oczekuję dobrze rozbudowanego craftu (i w tym momencie natrafiam na ogromny problem ze znalezieniem gry) o ile taka gra oczywiście istnieje. Poprzez rozbudowany craft mam na myśli to, że nie jest wymagane ostre bicie aby być bogatym tylko wystarczy tworzyć przedmioty. Chodzi po prostu o to aby gracz na maksymalnym poziomie doświadczenia i ten początkujący mieli równe szanse dzięki właśnie craftingowi, mile widziany jest również efekt "rodzimego seta", oznacza to, że chciałbym aby istniało coś podobnego do setów acc z MuOnline (posiadanie całości uzbrojenia danego rodzaju daje dodatkowe efekty, które pozwalają, że nawet najsłabszy set tego typu ale cały jest lepszy od częściowego uzbrojenia z wyższych generacji).
Specyfikacje komputera / laptopa - [...] Dostosuję do potrzeb gry
System operacyjny: - [...] Win 10
Dodatkowe informacje - [...] Powyższe warunki nie muszą być spełnione jednocześnie. Jeśli jednak uda się je spełnić jedną grą byłoby już w ogóle super!

Będę niezmiernie wdzięczny za wszelką pomoc i każdą propozycję.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Rodzaj gry - MMORPG

Czego oczekuję od gry - Non-targetowy system walki w stylu Dragon Nest albo Elsword 

Specyfikacje komputera/laptopa - -

System operacyjny -w10

Dodatkowe informacje

Bez metina bo ograny wystarczająco 

Opublikowano (edytowane)
Dnia 28.11.2018 o 13:52, Loretanis napisał:

Rodzaj gry: MMORPG
Czego oczekuję od gry: Ciekawy system walki. Nie ograniczony świat coś jak w WoW'ie.
Specyfikacje komputera: --
SO: W10

Ciekawy system walki? Black Desert. Dość dynamiczne gierka, obadaj.

Edytowane przez AlterMMO