Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz gry MMO? Zapytaj tutaj! - temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rodzaj gry - MMORPG 

Czego oczekuję od gry - Mile widziany otwarty swiat tzn. chodzi mi o to zeby co chwile nie trzeba bylo sie gdzies przenosic i czekac az sie zaladuje mapa, F2P, nie P2W, jezyk Polski/Angielski, otwarte PVP, duza ilosc graczy

Specyfikacje komputera / laptopa - Brak

System operacyjny: - Win 7 / Win 10

Dodatkowe informacje - Brak

Aion to otwarty świat, ew Blade and Soul ale to już ma większe wymagania i jest nastawione głównie pod pvp. :)

• Odpowiedzi 313
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Rodzaj gry - MMORPG 

Czego oczekuję od gry - Mile widziany otwarty swiat tzn. chodzi mi o to zeby co chwile nie trzeba bylo sie gdzies przenosic i czekac az sie zaladuje mapa, F2P, nie P2W, jezyk Polski/Angielski, otwarte PVP, duza ilosc graczy

Aion to otwarty świat, ew Blade and Soul ale to już ma większe wymagania i jest nastawione głównie pod pvp. :)

A cos innego?? Aion mi sie nie podoba, a Blade & Soul lekko mi zacina ;/

Opublikowano

Rodzaj gry - MMO

Czego oczekuję od gry - Ogromnej ilości polaków, chcę grać na globalu, bez p2w chociaż coś tam do isu wrzucę.

Specyfikacje komputera / laptopa - arma 3 na ultra //  wystarczy na wszystkie :)

System operacyjny: - win 10

Dodatkowe informacje: Na serwerze ma być pełno rodaków, to tyle

Może Aion lub Last Chaos? Obydwie gry mają swoje serwery polskie.

Kupiłem WoW'a. Dobrze zrobiłem? Jaki serwer?

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Rodzaj gry - MMORPG 

Perfect World - ale nie wiem jak to teraz wygląda z ilością graczy. Grałam z 3 lata temu. Może Rappelz na większych privach? To była fajna gierka. :) Ale tak samo - dawno w te dwie gry nie grałam, więc nie wiem jak to teraz jest.

Rodzaj gry - MMO

Czego oczekuję od gry - Ogromnej ilości polaków, chcę grać na globalu, bez p2w chociaż coś tam do isu wrzucę.

Specyfikacje komputera / laptopa - arma 3 na ultra //  wystarczy na wszystkie :)

System operacyjny: - win 10

Dodatkowe informacje: Na serwerze ma być pełno rodaków, to tyle

Może Aion lub Last Chaos? Obydwie gry mają swoje serwery polskie.

Kupiłem WoW'a. Dobrze zrobiłem? Jaki serwer?

Nie wiem, nie grałam nigdy w WoW'a. :)

Opublikowano

Rodzaj gry - MMORPG 

Perfect World - ale nie wiem jak to teraz wygląda z ilością graczy. Grałam z 3 lata temu. Może Rappelz na większych privach? To była fajna gierka. :) Ale tak samo - dawno w te dwie gry nie grałam, więc nie wiem jak to teraz jest.

Rappelz, ktore privki teraz sa te "wieksze" ^^??

Opublikowano

Rodzaj gry - [Kooperacja,przygodowe,akcja,]
Czego oczekuję od gry - [Żeby była dość długa, ładna grafika, żeby fabuła opierała się na kooperacji.]
Specyfikacje komputera / laptopa - [i5 6500,r9 380]
System operacyjny: - [win 8.1]
Dodatkowe informacje - [.]

Opublikowano

Rodzaj gry - MMO
Czego oczekuję od gry - Dobrego PVP, niewielki P2W moze byc ale bez przesady, sporej ilosci graczy, Roznorodnosci postaci
System operacyjny: - Win 7 / 8
Dodatkowe informacje - Gralem w aion, b&s, rappelz, metin, wow, aa, i wiele innych ktore nie przypadly mi do gustu.

Opublikowano

Rodzaj gry - MMO

Czego oczekuję od gry - Dobrego PVP, niewielki P2W moze byc ale bez przesady, sporej ilosci graczy, Roznorodnosci postaci

System operacyjny: - Win 7 / 8

Dodatkowe informacje - Gralem w aion, b&s, rappelz, metin, wow, aa, i wiele innych ktore nie przypadly mi do gustu.

Może spróbuj Perfect World? Tam jest różnorodność postaci, ale nie wiem jak z PvP i P2W, bo dawno temu w to grałam (minimum 5 lat temu).

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Rodzaj gry -mmo,mmorpg
Czego oczekuję od gry -Dość ładna grafika(blade and soul)  ładne skille kombo dobre pvp( cabal)
Specyfikacje komputera / laptopa -4gb ram (3.3 do użytku) procesor amd a4-4000 APU with hd graphics 3.00ghz
System operacyjny: -win 7 
Dodatkowe informacje -Interesuje mnie takie połączenie cabala i b&s podobno guild wars 2 jest fajne ale nie jestem pewien jesli miał bym wybierac pomiedzy gw2 a b&s co lepsze? i jeszcze jedno 

mam malo miejsca na dysku więc na gre mogl bym zarezerwowac max 15-20GB

Edytowane przez Variance
Opublikowano

Rodzaj gry -mmo,mmorpg

Czego oczekuję od gry -Dość ładna grafika(blade and soul)  ładne skille kombo dobre pvp( cabal)

Specyfikacje komputera / laptopa -4gb ram (3.3 do użytku) procesor amd a4-4000 APU with hd graphics 3.00ghz

System operacyjny: -win 7 

Dodatkowe informacje -Interesuje mnie takie połączenie cabala i b&s podobno guild wars 2 jest fajne ale nie jestem pewien jesli miał bym wybierac pomiedzy gw2 a b&s co lepsze? i jeszcze jedno 

mam malo miejsca na dysku więc na gre mogl bym zarezerwowac max 15-20GB

Gw2 > BnS

Idealną grą na twoje wymagania byłoby Black Desert, ale twój sprzęt by nie wytrzymał, poza tym waży 40 gb.

Gw2 a Bns to dwie różne gry, trochę ciężko je porównać, ale pod wieloma względami Gw jest dużo lepsze.

Pvp różni się tym że w BnS to są areny 1 v 1 itd. A w Gw2 też masz areny (ale raczej 5 v 5, 7 v 7) i WvWvW czyli duże wojny pomiędzy światami na ogromnych terenach.

Opublikowano

b]Rodzaj gry[/b] - Hack'n'slash/MMORPG

Czego oczekuję od gry - Farmienie farmienie farmienie, bez durnego zbierania penego plecaka smieci, zalezy mi tez aby zarobic na grze.
Specyfikacje komputera / laptopa - [Obojetnie]
System operacyjny: - Win10
Dodatkowe informacje - Nie biore pod uwage gier Gameforge Metiny itp, najlepiej aby gra miala spora publike

P.S Interesuje mnie takze znalezienie gry przegladarkowej podobnej do Legend Online oraz League of Angels 2 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

b]Rodzaj gry[/b] - Hack'n'slash/MMORPG

Czego oczekuję od gry - Farmienie farmienie farmienie, bez durnego zbierania penego plecaka smieci, zalezy mi tez aby zarobic na grze.

Specyfikacje komputera / laptopa - [Obojetnie]

System operacyjny: - Win10

Dodatkowe informacje - Nie biore pod uwage gier Gameforge Metiny itp, najlepiej aby gra miala spora publike

P.S Interesuje mnie takze znalezienie gry przegladarkowej podobnej do Legend Online oraz League of Angels 2 

Path of Exile? Albion Online.

Opublikowano (edytowane)

[b][color=yellow]Rodzaj gry[/color][/b] - MMORPG
[b][color=yellow]Czego oczekuję od gry[/color][/b] - System non-target, otwarty świat, f2p
[b][color=yellow]Dodatkowe informacje[/color][/b] - Grałem w Tere i raczej szukam innej, ale podobnej gry

Edytowane przez Guri

[50] [ V ]

[100] [ X ]

[150] [ X ]

[200] [ X ]

[300] [ X ]

[400] [ X ]

[600] [ X ]

[800] [ X ]

[1000] [ X ]

[1500] [ X ]

Opublikowano

[b][color=yellow]Rodzaj gry[/color][/b] - MMORPG

[b][color=yellow]Czego oczekuję od gry[/color][/b] - System non-target, otwarty świat, f2p

[b][color=yellow]Dodatkowe informacje[/color][/b] - Grałem w Tere i raczej szukam innej, ale podobnej gry

Z całego serca polecam Blade & Soul. Najlepsze MMO w jakie grałam. :)

Opublikowano

Rodzaj gry - MMO,
Czego oczekuję od gry - Brak monotonności, nie naciskanie jednego klawisza przez całą grę,
Specyfikacje komputera / laptopa - Wystarczająca,
System operacyjny: - Win 10, Win 7,
Dodatkowe informacje - Fajnie jakby było multi.

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Rodzaj gry - MMO,

Czego oczekuję od gry - Brak monotonności, nie naciskanie jednego klawisza przez całą grę,

Specyfikacje komputera / laptopa - Wystarczająca,

System operacyjny: - Win 10, Win 7,

Dodatkowe informacje - Fajnie jakby było multi.

Teraz większość nowych gier nie polega na naciskaniu jednego klawisza. (chyba, że jakieś zmodyfikowane privy). Od siebie mogę polecić Aion, Blade & Soul (oba wymagają trochę wprawy w byciu dobrym graczem), albo Drakensang (bardzo ładna gierka, sporo ludzi w nią nadal gra). 

Opublikowano

Rodzaj gry - MMO,
Czego oczekuję od gry - dużą populacje Polskich gildii, bardzo mala ilość p2w , ładna grafika, dużo itemów (żeby każdy nie biegał w takim samym secie, tylko mógł sie wyróżniać), granie oparte na Party ( integracja ludzi, wspólna zabawa).
Specyfikacje komputera / laptopa - wszystko pójdzie
System operacyjny: -  Win 7,
Dodatkowe informacje - Najlepiej darmowa, z sensem dropienia itemów i chodzenia na bossy :) i żeby nie była monotonna.

Opublikowano

Rodzaj gry - MMORPG/Hack'n'Slash
Czego oczekuję od gry - Dużo ludzi, f2p, nie ma być p2w, grind, pvp

Specyfikacje komputera / laptopa - Wszystko wejdzie
System operacyjny: - Win 7
Dodatkowe informacje: - f2p, grind - nie chce bezsensownego latania za questami wolę wybijać potwory grupami, ma grać dużo ludzi. Grałem w metin 2, Tibia, Cabal, Diablo 3,

Opublikowano

Rodzaj gry - MMORPG/Hack'n'Slash

Czego oczekuję od gry - Dużo ludzi, f2p, nie ma być p2w, grind, pvp

Specyfikacje komputera / laptopa - Wszystko wejdzie

System operacyjny: - Win 7

Dodatkowe informacje: - f2p, grind - nie chce bezsensownego latania za questami wolę wybijać potwory grupami, ma grać dużo ludzi. Grałem w metin 2, Tibia, Cabal, Diablo 3,

spróbuj dekaron, Mu Online bardzo przyjemne gridnówki :)

Opublikowano

Rodzaj gry - MMORPG
Czego oczekuję od gry - f2p, OGROM grających ludzi(żywa gra) ,nastawienie bardziej na expienie(grind) niż na misje,( gra nienastawiona konkretnie na pvp), co ważne żeby było dosyć dużo bosów,ewentualnie też jakieś eventy masowe na bosy i dobrze by było jakby były gildyjne rajdy na bossy(ogólnie rozwinięty sens gildii),

Specyfikacje komputera / laptopa - wystarczające na wszystko :)
System operacyjny: - Win7
Dodatkowe informacje - [...] Aby dobrze sie grało z 1 kumplem i dało się potem znaleźć jakąś polską gildie( co nieznaczy, że ma grać dużo Polaków),Najlepiej coś w stylu L2 :) ewentualnie aby oby obyło się bez privów

Opublikowano

Rodzaj gry - MMORPG

Czego oczekuję od gry - f2p, OGROM grających ludzi(żywa gra) ,nastawienie bardziej na expienie(grind) niż na misje,( gra nienastawiona konkretnie na pvp), co ważne żeby było dosyć dużo bosów,ewentualnie też jakieś eventy masowe na bosy i dobrze by było jakby były gildyjne rajdy na bossy(ogólnie rozwinięty sens gildii),

Dodatkowe informacje - [...] Aby dobrze sie grało z 1 kumplem i dało się potem znaleźć jakąś polską gildie( co nieznaczy, że ma grać dużo Polaków),Najlepiej coś w stylu L2 :) ewentualnie aby oby obyło się bez privów

Aion, ale tam się niestety głownie wykonuje misje, chociaż niektóre są ciężkie. :P Gra żywa, ostatnio wszedł duuży update, dużo polaczków, dużo bossów.

Opublikowano (edytowane)

Rodzaj gry - MMORPG

Aion, ale tam się niestety głownie wykonuje misje, chociaż niektóre są ciężkie. :P Gra żywa, ostatnio wszedł duuży update, dużo polaczków, dużo bossów.

A jeżeli chodzi żeby pograć sobie we 2 (na poczatku we 2) to czy Path of Exile albo GW2 sie nadaje i w którą gra więcej ludzi? i czy w którejś z tych gier zawiera coś z mojego opisu?

Edytowane przez okus45
Opublikowano

Rodzaj gry - MOBA
Czego oczekuję od gry - Popularności, dużej ilości graczy i żeby gra była rozbudowana gdzie jest kilka trybów gry :)

Specyfikacje komputera / laptopa - Raczej każda gra moba pójdzie więc bez obaw :D
System operacyjny: - Win 7 64/bit
Dodatkowe informacje: - Szukam gry w która warto zacząć grać i nie znudzi się po kilku h :)

Nie chcę: Lol przegrane 500h+ mam dośc już tego ścierwa :)

Smite przegrane ok 300h gra fajna lesz znudziła mi się :P

Paragon gra miała premierę 2 dni temu ale jest w 3d a ja wolę coś w stylu lola :P

Jestem ciekawy czy jest coś poza dotą 2 jak nic nie ma to chyba tam pójdę ale nwm czy warto :D

8816414724839291359194.png