Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NetMetin.pl

acuna8506

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rework Shivamt2

Rework Alucard

Rework Tiveria

Rework NetMetin

Rework Ascarial

Rework TemidaMT2

Rework Erbia

No ładnie społeczność "techników" lub "sponsorów" metinowych ostatnio pojebało, aż śmiać mi się już z tego chce.

Nie mogę polecić serwera przez zabawę w mikrofalówkę i odgrzewanie zimnego schabu.  T_T

Zapomniałeś o reworku Vesterisa, pseudo techniku. :D

kiedy start?

­

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapomniałeś o reworku Vesterisa, pseudo techniku. :D

kiedy start?

­

Start START SERWERA

23 październik (piątek)

godzina 20:35 

Co do samego serwera na pewno zagram już czekam na start serwera,ninja dagger lub szaman smok,zobaczymy czy serwer zbalansowany czekamy na start na obecną chwilę polecam. 

Opublikowano

Nic nowego (poza jednym, mimo wszystko brzydkim, setem broni, którego dotąd nie widziałam i kilkoma petami). Ogólnie same sety przedstawiliście strasznie chaotycznie i nie wiadomo do końca o co tam chodzi.

c:

Opublikowano

Nie będzie zwrotu SM.

Veimk nie rozumiem dlaczego wypowiadasz się za administrację.

W szczególności, że to co piszesz jest nieprawdą. Bo zwroty będą.

Nic nowego (poza jednym, mimo wszystko brzydkim, setem broni, którego dotąd nie widziałam i kilkoma petami). Ogólnie same sety przedstawiliście strasznie chaotycznie i nie wiadomo do końca o co tam chodzi.

Oj widzę, że ktoś nie jest w temacie i nie wie dlaczego praktycznie wszystko jest bardzo podobne do poprzedniej wersji.

Po prostu serwer startuje od początku, powody są opisane w komentarzach.

Start od nowa z update, bo taka decyzję podjęła administracja w rozmowach z graczami.

Opublikowano

Oj widzę, że ktoś nie jest w temacie i nie wie dlaczego praktycznie wszystko jest bardzo podobne do poprzedniej wersji.

Start od nowa z update, bo taka decyzję podjęła administracja w rozmowach z graczami.

Powodem jest kłótnia pomiędzy sponsorem, a technikiem?

Mogę się mylić, jeśli tak to przepraszam.

Jeżeli nie, no to cóż, to się zdarza, nic tylko liczyć, aby taki incydent się znowu nie powtórzył.

Rozmawiałem z kolegami, którzy grali u Was na poprzedniej odsłonie i chwalili sobie serwer.

Mówią też, że będą znowu grać, to klimat tam napewno był.

Polecam i życzę Wam powodzenia z serwerem.

Tak poza tym, to zwroty SM są bardzo uczciwe z Waszej strony i szacunek za taki ruch się należy.

426681409786981247153.png

"Wszyscy Jeb**my Na Jednego Alfonsa

Któremu Dano Wdzięczne imię Rzeczypospolita Polska"

Opublikowano

Ups, pomyliłem prezki, myslałem, że wszedłem w Al*card, mój błąd, przepraszam. :P

Opublikowano

Nie grałem, ale widzę, że wypowiedziała się Małpka @Endymion :D Hejć pseudo techniku i napinaczu MPC, tak oprócz tego wyjdziesz kiedyś z domu? Co do serwera polecam cenię sobie dane słowo i zostało one spełnione. Dla Majch3ra wielki respekt nie wiele ludzi w tych czasach jest uczciwych.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Elo Elo 3 2 0 Zapraszam do grania bo...? ....bo tylko na tym serwie przeżyjecie najlepsze chwile swojej "kariery" metinowej ;D

GamePlay serwera niżej 

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

­Zagram na pewno, polece na pewno.

Wbije z gildią :)

Ciężko będzie wydropić trute?

Ten hwang za TOPke będzie można jakoś zdobyć w inny sposób?

­

logo.png

Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie zagram bo za duzy chaos jest na serwerze. przestałem prezke czytać bo za duzo wszystko sie swieci jak psu jaja.  xxx bardziej mnie przyciągneła bo trzymają się podstawy metina. ale życzę powodzenia ;)

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...