Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NetMetin.pl

acuna8506

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam serwer, ale nie administrację... majcher lubi $$$. Co do całej afery to o co chodzi ? @Kamil It

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwer, ale nie administrację... majcher lubi $$$. Co do całej afery to o co chodzi ? @Kamil It

Przyjacielu jakby Majcher był łakomy na hajs  to nie wypłacił by swoich ciężko zarobionych pieniędzy żeby kupic dedyka oraz zareklamowac server.

Z zysków nie wypłacił by również prawie 9 tysięcy zł Panu Kamilowi.

Tak więc proszę naprawdę proszę jeśli nie chcecie napisać nic na temat servera poprostu sie nie udzielajcie

Opublikowano

Szalony Tutaj nikogo nie ma z Almarisa :)

Chyba pomyliłeś serwery :)

A ty przypadkiem nie miałeś aby sponsorować Almarisa, bo z tego co wiem to Karol mi pokazywał ss z dedyka i widziałem jakie serwery na nim stały ;P

@topic jak z is'em ? Co moge kupić sobie za 50zł przelewem ?

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

A ty przypadkiem nie miałeś aby sponsorować Almarisa, bo z tego co wiem to Karol mi pokazywał ss z dedyka i widziałem jakie serwery na nim stały ;P

Jak już tak piszesz to powiem Ci tak kwestia sponsorować, a być w administracji to zdecydowana różnica.

Szukacie dziury w całym. Dziękuję za te hejty z Waszej strony, podbijają mi prezkę oraz dodatkowo dają mi więcej mocy na Wasze słowa.

Tym bardziej cieszę, że ten serwer stanął na nogi, za co dziękuję graczom, którzy mnie do tego namówili i dali mi siłę.

Dlaczego startujemy od nowa, ponieważ po wielu dyskusjach i wielu działaniach łącznie z graczami podjęliśmy decyzję, że to będzie najlepsze rozwiązanie.

Jeżeli lubicie rzucać kłody pod nogi to proszę bardzo bo potraficie tylko pisać, a 0 działania z Waszej strony w sensie pokazania, lepszych projektów. Krytujcie dalej ja i tak będę robił swoje.

Ceny w IS się nie zmieniły, także spokojnie będzie można kupić to co było, poza tym w grze dropią SM, więc nie ma konieczności inwestowania w gre, chyba, że ktoś chce szybciej wbić sobie lvl czy też eq zrobić, ale kwestia indywidualna graczy.

Opublikowano

Jeżeli ktoś chce wydać około 50zł w IS to ja polecam kupić sobie kostium, wierzchowca, peta do expa i jak starczy to na kapelusz. Może i itemów z IS jest dużo do kupienia by być w topce, ale te itemki pomogą wam spokojnie zarobić by kupić od innych graczy SM i kupić sobie cały IS :) Dla tych co mniej chca wydac w IS to polecam kupić tylko kostium i wierzchowca, a ci co w ogole nie chca wydawac to tez sie nie martwcie gdyz zajmie wam to troche dluzej, ale jak tylko uzbieracie i kupicie sobie kostium i wierzchowca to potem pójdzie wam z górki :) Więc nikt się nie musi martwić.

Mała rada - NIE LEĆCIE W TOPKE JAK NIE CHCECIE TWORZYĆ DROPKÓW. Polecam wbić 75lvl, zrobić trute i zaczynać robić dungeony od 60 i dropić ulepki :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Napewno zagram dodajcie tylko możliwosc doladowan Paysafecard za euro !!

Z tego co pamiętam, to wcześniej była taka możliwość, tylko, że nie na stronie, a na Ts3 u Majch3ra - zarówno PSC za zł jak i za Euro, a stawka była taka jak za PayPal na stronie. Możesz wbić na ts3.netmetin.pl i się zapytać, ale sądzę, że dalej jest taka możliwość.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

300 lvl moze odrazu z 2000tys ? :D

Nie rozumiem twojego postu, według mnie to spam. A jeżeli 300lvl to dla ciebie za dużo to wiedz, że max był 255, lecz jest to tak jakby nie zrealizowany Update, na który każdy gracz czekał z niecierpliwością i była to ich prośba. A według mnie nawet jakby dali 500lvl to by było to ciekawe urozmaicenie :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Mam nadzieje że będzie dobrze i znowu z przyjemnością zagram, może wbije coś więcej niż 250 lv :)

Szukam fajnego serwera do gry Metin2 :) Jak jakiś polecacie dajcie PW :)

Opublikowano

Serwer mogę polecić jak najbardziej ze względu na uniwersalność i dbałość o szczegóły.

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Nie rozumiem twojego postu, według mnie to spam. A jeżeli 300lvl to dla ciebie za dużo to wiedz, że max był 255, lecz jest to tak jakby nie zrealizowany Update, na który każdy gracz czekał z niecierpliwością i była to ich prośba. A według mnie nawet jakby dali 500lvl to by było to ciekawe urozmaicenie :)

A nie było przypadkiem na początku 260 później zostało dodane 265 na koniec samiutki 270 i padło ? :P 

Serwer jak serwer Easy exp / Medium, dobry medium, może nie tyle co hard ale jednak jest tzn jak było 10 setów, na każdy set po 1200 pereł i ziół danego koloru z możliwością palenia. 

Dla mnie na serwerze przydałoby sie troche Fanu. Takiego jak kiedyś, trzeba iść w pare osób żeby dropnąć jakiś itemek, dzieki któremu możemy zrobić uniwersalną zbroje, mogli by urozmaicić grę dla wszystkich taka żeby miała sens i lepszą zabawe. Każdy głupi potrafi pobić lvl, metki bossy, podropić ulepszacze i zrobić eq. Nie sądzicie ? :<

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

A nie było przypadkiem na początku 260 później zostało dodane 265 na koniec samiutki 270 i padło ? :P

Serwer jak serwer Easy exp / Medium, dobry medium, może nie tyle co hard ale jednak jest tzn jak było 10 setów, na każdy set po 1200 pereł i ziół danego koloru z możliwością palenia.

Dla mnie na serwerze przydałoby sie troche Fanu. Takiego jak kiedyś, trzeba iść w pare osób żeby dropnąć jakiś itemek, dzieki któremu możemy zrobić uniwersalną zbroje, mogli by urozmaicić grę dla wszystkich taka żeby miała sens i lepszą zabawe. Każdy głupi potrafi pobić lvl, metki bossy, podropić ulepszacze i zrobić eq. Nie sądzicie ? :<

Nie padlo tylko masz w komentarzach napisane co sie wydarzylo...

Co do tego co napisales nie przypominam sobie zeby ktorys z setow potrzebowal az tylu ulepszaczy.

Poza tym sam widzisz ze nowosci doszly :)

Takze skad wiesz ze Twoj pomysl nie zostal wykorzystany nawet w ewencie na ktorym macie tylko male ss co sie bedzie dzialo. :)

Opublikowano

Nie padlo tylko masz w komentarzach napisane co sie wydarzylo...

Co do tego co napisales nie przypominam sobie zeby ktorys z setow potrzebowal az tylu ulepszaczy.

Poza tym sam widzisz ze nowosci doszly :)

Takze skad wiesz ze Twoj pomysl nie zostal wykorzystany nawet w ewencie na ktorym macie tylko male ss co sie bedzie dzialo. :)

Grałem od pierwszej minuty serwera, spędzałem godziny na TS3 i upewniam Cie że ja wiem co się stało z serwerem, po prostu nie chciało mi sie tego rozwijać i to wszystko. No licząc że masz Broń x2/x3 Zbroja x1 i wiadomo podstawowe eq Tarcza,Branza,Hełm,naszyjnik, kolczyki, buty,branza to tworzy nam już 10 itemków licząc że tworzysz 2 bronie :) do tego strasznie pali na +8+9 i potrzebujesz conajmniej przy minimum po 100 pereł i ziół na jeden itemek, mnożymy x 10 i mamy 1000. Miałem 265 full eq troche dropiłem więc wiem jak było :)

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

Grałem od pierwszej minuty serwera, spędzałem godziny na TS3 i upewniam Cie że ja wiem co się stało z serwerem, po prostu nie chciało mi sie tego rozwijać i to wszystko. No licząc że masz Broń x2/x3 Zbroja x1 i wiadomo podstawowe eq Tarcza,Branza,Hełm,naszyjnik, kolczyki, buty,branza to tworzy nam już 10 itemków licząc że tworzysz 2 bronie :) do tego strasznie pali na +8+9 i potrzebujesz conajmniej przy minimum po 100 pereł i ziół na jeden itemek, mnożymy x 10 i mamy 1000. Miałem 265 full eq troche dropiłem więc wiem jak było :)

Wszystko kwestia farta jesli chodzi o palenie.

To nie jest serwer typu ze 1 dnia ma wszystko.

Troszke trzeba poswiecic czasu na to.

I nie pisz tez ze po 100 bo 100 to chyha na calego seta jak pamietam chodz i tak to za duzo majac 8 itemkow wychodzi 80 i nie wiem czemu mnozysz przez 10 skoro to leci z mobow i wogole.

Ale mniejsza... Tobie moze sie to nie podobac ale sa tez inne osoby, ktorym to moze pasowac.

Nie ma złotego środka na wszystko.

Poza tym nikt nie wie jakie do końca rzeczy dodatkowo porobiliśmy na serwerze.

Opublikowano

Jakiego gracza byś sie nie spytał który wbił duzy poziom i zrobił eq na pewno powiedziałby Ci że potrzebował dużo ulepszaczy i jestem pewien że upewniłbym Cie że też dużo mu paliło. Niby wylatują z mobów przy expie, ale na niektórych mapach leciały lepiej na niektórych gorzej. Np na mapie 100 lv niebieskie perły i zioła z czego z mobów leciało na prawde mało, a zbić metiny czy bossy też były graniczne z cudem bo każdy chciał na tym zarobić i wydropić dla siebie. Ale mniejsza o to, ja nikomu nie mówie że to źle czy dobrze po prostu opisuje jak było. Ja na pewno bede grał.

Czekam jeszcze na info odnośnie smów które osoba która płaciła przelewem/psc/smsem ma dostać zwrot. 

I takie małe pytanie, czy na dungeonach bedzie 15 czy jak później było 30 lvli różnicy ?

wjigrl.jpg

Opublikowano

Wszystko bedzie miało swoje plusy i minusy, np że bedzie można odrazu lecieć z lvlem i w sumie z eq sie nie martwić, ale gdyby były zniesiona różnica lvlowa to byście musieli robić też to na mapach 100 i tak dalej, w sumie to miałoby sens, na eventach/zuo każda postać mogłaby bić takie metiny jakich potrzebuje ulepszaczy.

wjigrl.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...