Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NetMetin.pl

acuna8506

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokladnie w szczegolnosci ze 300 lvl bedzie sie mniej meczyl z bossem 100 lvl niz postac majaca 80 lvl.

Dlatego roznica lvl ma swoje plusy.

Za udostępnianie jego danych osobowych bez jego zgody, wiesz że z łatwością moze Cię zgłosić nie tylko na forum, ale również na policji bezmózgu?

Lepiej to usuń, zanim odpowiednie osoby zrobią screeny i to zgłoszą, bo będziesz miał takie problemy, że nawet rodzice Ci nie pomogą w razie potrzeby.

Opublikowano

Jestem pelnoletni i nie musisz mnie pouczac.

Screenow nie usune chyba ze mnie przeprosi za rzucanie oszczerstw jak i przeklaman, ze to z mojej winy padl serwer skoro to on wylaczyl serwer i popijaku go restartowal, po czym przywlaszczyl sobie serwer dedykowany.

On moze miec gorsze problemy za wyludzenia finansowe i przywlaszczania wlasnosci innej osobowy mowie tutaj o serwerze dedykowanym, ktory byl na rok oplacony, a teraz czerpie z niego zyski.

Jak chcesz to Ci wysle jeszcze ss z przelewem za serwer :).

Poza tym nie sa na nich okazane dane osobowe, wiec nie wiem o co Ci chodzi.

Kod pocztowy, rachunek bankowy oraz adres nie sa danymi osobowymi gdy nie ma napisane jakiej osoby dotycza.

Takze w momencie gdy dane SS sa zakryte sa traktowane jako informacja a nie jako dane osobowe.

Wybacz gdybys byl w temacie od konca sierpnia wiedzialbys cosmy z Lovisa robili dla graczy.

Specjalnie dla nich wykupilem baze danych, ktora uszkodzil przez co byly jeszcze we wrzesniu resety.

Wysylal na bete swoich znajomych przeszkadzajac nam w testach oraz specjalnie przychodzacych na ts i oczerniajacych nas...

Liste ma dluga...

Teraz w dodatku stosuje multikonta i nas jeszcze hejtuje ze znajomymi.

Jesli ktos jest dobry w tym co robi to niech zacheci ludzi swoimi pomyslami a nie niszczeniem projektow innych.

Opublikowano

1. Jaki tryb serwera?

2. Skąd bronie na 75 poziom?
3. Będzie dużo ofert w IS?
4. Będą szarfy na serwerze?
5. Będzie Likan?

6. Czy nie będzie zbędych misji z PL'a?

7. Czy zostanie usunięty zbędny drop z PL'a (typu futro wilka, pazur tygrya etc.?)

8. Jak będzie wyglądał system gildii i ich wojen na serwerze?

eriosgkmk.gif

Opublikowano

1. Jaki tryb serwera?

2. Skąd bronie na 75 poziom?

3. Będzie dużo ofert w IS?

4. Będą szarfy na serwerze?

5. Będzie Likan?

6. Czy nie będzie zbędych misji z PL'a?

7. Czy zostanie usunięty zbędny drop z PL'a (typu futro wilka, pazur tygrya etc.?)

8. Jak będzie wyglądał system gildii i ich wojen na serwerze?

Na wiekszosc pytan masz odpowiedz w FaQ.

Zachecam do przeczytania.

1. Easy z domieszka Medium

2. Dungeony

3. Czy duzo to pojecie wzgledne obejrzyj ss z prezentacji to zobaczysz.

4. Nie na chwile obecna ich nie ma poniewaz ich wyglad nie jest jakby to powiedziec w miare ladny przynajmniej ja mam taka opinie ale to juz kwestia gustu. Jednak przewidujemy ich wprowadzenie wg naszej opcji.

5. Nie bedzie Lycana

6. Kwestia misji sa tutaj inne misje niz na PL ale robi je ten kto chce. Jednak polecam robic badania bo z nich sa bony.

7. Jest usuniety zbednych drop.

8. Wszystko w standardowym klimacie, lecz beda tez przewidywane eventy na specjalnych mapach jesli chodzi o wojny.

Opublikowano

Dokladnie w szczegolnosci ze 300 lvl bedzie sie mniej meczyl z bossem 100 lvl niz postac majaca 80 lvl.

Dlatego roznica lvl ma swoje plusy.

Według mnie mogłoby zostać tak jak jest, bo jednak potem będą problemy z tym, że 300lvl bije bossy na mapie 90lvl, a taki 90lvl zejdzie na 1 skilla od takiego 300lvl :( Więc niech zostanie tak jak było :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Zgadza sie przedmowca o tym napisal.

Na 1 odslonie byl zalozony taki przedzial. No i o nim wlasnie mowa, gdyz tylko ze z bossow leca ulepy na epiki.

I chodzi o kwestie tego typu ze jak ktos z lvl poleci za szybko z lvl to musi potem zakladac dropka i dropic te wszystkie ulepszacze :)

Opublikowano

UP przedzial lvl na bosy i bedzie git 300lvl=0 dropu z bosow o wiele mniejszym lvl proste

Zgadza sie przedmowca o tym napisal.

Na 1 odslonie byl zalozony taki przedzial. No i o nim wlasnie mowa, gdyz tylko ze z bossow leca ulepy na epiki.

I chodzi o kwestie tego typu ze jak ktos z lvl poleci za szybko z lvl to musi potem zakladac dropka i dropic te wszystkie ulepszacze :)

aa dobra moja wina :D Za szybko czytałem i źle to zinterpretowałem :) Oczywiście pasuje mi tak jak jest :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Bardzo dobry serwer, ogarnięta administracja, grałem na 1 edycji i mogę stwierdzić ze najbardziej mi sie przypodobał. Polecam! 

A co do ludzi ktorzy uważaja ze serwer podnie po miesiącu to głęboko sie mylą :)

Opublikowano

Rework Shivamt2

Rework Alucard

Rework Tiveria

Rework NetMetin

Rework Ascarial

Rework TemidaMT2

Rework Erbia

No ładnie społeczność "techników" lub "sponsorów" metinowych ostatnio pojebało, aż śmiać mi się już z tego chce.

Nie mogę polecić serwera przez zabawę w mikrofalówkę i odgrzewanie zimnego schabu.  T_T

Opublikowano

ponowię pytanie bo nie otrzymałem odpowiedzi:

Czy jak mam jeszcze pliki z starego net metin to czy bede musial pobierac go na nowo czy wystarczy odpalic patcher?

Według mnie lepiej pobierz od nowa wszystko, bo stary technik mógł coś dodać do starego patchera i możesz mieć problemy. Lepiej dmuchać na zimne.

Rework Shivamt2

Rework Alucard

Rework Tiveria

Rework NetMetin

Rework Ascarial

Rework TemidaMT2

Rework Erbia

No ładnie społeczność "techników" lub "sponsorów" metinowych ostatnio pojebało, aż śmiać mi się już z tego chce.

Nie mogę polecić serwera przez zabawę w mikrofalówkę i odgrzewanie zimnego schabu.  T_T

To nie Rework .... W temacie nie ma ,,Rework NetMetin" tylko jest ,,NetMetin". Rework to odnowa serwera, który upadł, bo liczba graczy spadła, a graczy nic tam nie przyciągało. A na NetMetinie było około 1k luda, a że technik wszystko spalił to było trzeba od nowa wystartować, bo bez bazy danych itp nie dało się dalej prowadzić serwera. Więc to jest tak jakby według mnie dalszy los serwera, tylko było trzeba napisać od nowa prezke i zrobić reklamy, bo niektóre były na koncie starego technika, który jak wiadomo źle życzy temu serwerowi.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Ludzie pierdolicie że odgrzewany kotlet nie smakuje tak samo a jak Invoria wystartowała po raz drugi wszyscy polecieli tam i w prezentacji lizali dupę i jakoś nikt nie napisał "odgrzewany kotlet nie smakuje tak  samo". Tak więc skończcie p******** trzy po trzy bo kto zna dobrze Majchera i wie jaki jest ten przyjdzie na serwer. Kamil zjebał sprawe i poleciał do nowych przydupasów a teraz robi anty reklame tu a jego serwer to syf,dno i wodorosty.  POlecam serwer ze względu na Majchera wiem ile się napracował żeby serwer wrocił do nas. Pozdrawiam Selansi. :)

Opublikowano

Rework Shivamt2
Rework Alucard
Rework Tiveria
Rework NetMetin
Rework Ascarial
Rework TemidaMT2
Rework Erbia

Nie mogę polecić serwera przez zabawę w mikrofalówkę i odgrzewanie zimnego schabu.   T_T

Zapomniałeś dopisać Rework  Vesteris xD

Opublikowano

Oj tam widze ze zamiast rozmowy o prezentacji ona zeszla na inny temat.

No to zaraz się to zmieni :) Wiadomo kiedy dokładniej będzie client i włączona rejestracja? Dzisiaj w późniejszych godzinach czy raczej jutro?

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

No to zaraz się to zmieni :) Wiadomo kiedy dokładniej będzie client i włączona rejestracja? Dzisiaj w późniejszych godzinach czy raczej jutro?

Czekamy godzina 18:54 powinna się pojawić 21.10.2015r. bo muszę go jak najszybciej ściągnąć bo na zawody jade i bd tam grać :D

Opublikowano

Grałem na tych plikach i polecam !! mam nadzieję że Administracja nie zwinie szybko interesu i można bd pograć .. Kiedy startujecie ?

Start serwera odbędzie się jutro - 23.10 (w ten piątek) o godzinie 20:35 :) Nawet jak serwer przynosił małe zyski to i tak OBECNA administracja dalej chciała prowadzić serwer, bo zależy im najbardziej na graczach, bo gdyby stara baza danych, która odkupili od technika była w 100% sprawna to by serwer normalnie dalej działał po staremu bez żadnego nowego startu  :D Więc serdecznie zapraszam i polecam :P

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

muszą jeszcze ogarnąć zwrot sm. Najlepiej by było od razu na starcie serwera :)

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...