Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NetMetin.pl

acuna8506

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tu juz nie chodzi o sam nic tylko o to jak to dzialalo, jezeli smy zostana zwrocone zawitam na serwerze :)

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Boże, ten analfabeta Sasori w teamie który dodaje gównomodele i skyboxy galaxy, pls nie.

W dodatku mortyriusz/azuris v50, eh.

Nie polecam - nic fajnego tu nie ma.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Znowu rework, to już nudne. Nowości prawie brak, nic ciekawego. Nie polecam, padnie po momencie. Do tego, youtuber w teamie xD

Ci, którzy grali wcześniej wiedzą, dlaczego serwer upadł i jaki ,,znowu rework"? jak to jego pierwszy .... Po 2 po co mieli dodawać dużo nowości jak to polegało tylko na tym by odpalić serwer znowu, bo w końcu przed wyłączeniem było spokojnie 1k+ osób i każdemu miło się grało, więc według mnie dobrze, że nic nie zmienili, a wprowadzili tylko to co miało być dodane wraz z update do 300lvl.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

I tak nie wypali. Zachłanność właściciela jest większa niż jego rozum. Niech pochwali się sumką na jaką mnie oszukał. Jak oszukiwał youtuberów. Z resztą poniżyłem się już pisząc tu posta, więc koniec z mojej strony. 

Opublikowano

I tak nie wypali. Zachłanność właściciela jest większa niż jego rozum. Niech pochwali się sumką na jaką mnie oszukał. Jak oszukiwał youtuberów. Z resztą poniżyłem się już pisząc tu posta, więc koniec z mojej strony. 

Do moderatora. Proszę o skasowanie publikacji na PW daję ss PSD do których nie mają praw. 

Idź tam pokazuj kutasy na showupie śmieciu :)

Opublikowano

Boże, ten analfabeta Sasori w teamie który dodaje gównomodele i skyboxy galaxy, pls nie.

W dodatku mortyriusz/azuris v50, eh.

Nie polecam - nic fajnego tu nie ma.

znamy się ? 

Opublikowano

OO fajnie że to wraca, miło mi się grało (i wrabiało ludzi na darmowe yang, ale mniejsza o to:D)

Z tego co pamietam byly problemy z zdobywaniem niebieskich pereł i ziół( reszta dropiła z dungów).

Jesli dobrze pamietam, to czy jest szansa aby to zbalansować, żeby wszystkiego drop był podobny.

Oraz czy jak mam jeszcze pliki z poprzedniej edycji, to czy wystarczy mi poprostu włączyć patchera czy musze na nowo pobrać?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

wypierdoli sie po miesiącu zapewne, jeśli sasori w teamie to może troszke dłużej.

Do moderatora. Proszę o skasowanie publikacji na PW daję ss PSD do których nie mają praw. 

@Kamil IT zachłanny to mało powiedziane ;)

Ogólnie to nie polecam and pozdro 600

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

Kamil IT, 18 Paź 2015 - 20:23, napisał:snapback.png

Proszę Cię bardzo pazerny techniku.

Jeśli ktoś chce to niech zobaczy przelewy, które Ci wysyłałem.

+ jeszcze dodatkowo kradzież z Twojej strony dedyka.

Dorzucę jeszcze kradzież FanPage i podrzucenie (sprzedanie) zepsutej bazy danych. (aukcja na allegro)

przelew_4.png

przelew_2.png

przelew_3.jpg

RysieQ™, 18 Paź 2015 - 20:46, napisał:snapback.png

wypierdoli sie po miesiącu zapewne, jeśli sasori w teamie to może troszke dłużej.

@Kamil IT zachłanny to mało powiedziane ;)

Ogólnie to nie polecam and pozdro 600

Kamil IT nie ma w Team, więc nie rozumiem czemu nie polecasz ;)

Tym bardziej powinno się polecam, bo go nie ma :)

Opublikowano

Dorzucę jeszcze kradzież FanPage i podrzucenie (sprzedanie) zepsutej bazy danych. (aukcja na allegro)

@Ravoner

@istny Diabel

@kwiatmix

Udostępnianie moich danych osobowych oraz adresowych proszę o natychmiastowe skasowanie. oraz ukaranie użytkownika adekwatną karą również na powiązane multi konta. 

Opublikowano

@Ravoner

@istny Diabel

@kwiatmix

Udostępnianie moich danych osobowych oraz adresowych proszę o natychmiastowe skasowanie. oraz ukaranie użytkownika adekwatną karą również na powiązane multi konta. 

Żałosne ...  wszystko jasne  co do grosza ci wyplacil nawet wiecej za  gówniane bazy 700 zl pozdro

Nie zaprzeczyłeś złodzieju...

Nie rozumiem takich ludzi jak ty -.- 

pozatym adresy są zamazane 

Opublikowano

Żałosne ...  wszystko jasne  co do grosza ci wyplacil nawet wiecej za  gówniane bazy 700 zl pozdro

Nie zaprzeczyłeś złodzieju...

Nie rozumiem takich ludzi jak ty -.-

pozatym adresy są zamazane 

nie mam zamiaru zniżać się do waszego poziomu i wylewać żale. sprawiam tylko by sprawiedliwości stało się zadość   ;)

Ten temat jeszcze tu jest ? Pracuje ktoś na tym forum ;* @kwiatmix

Ekhem.. Tyle pieniędzy dostałeś a w kiosku mieszkasz? hata.jpg?1445195802

Nie mieszkam już w tej wsi ;) po za tym kiosk był kupiony ale drogę budowali to trzeba było go zabrać i ch*j z wynajmu było ;) a to było wtedy jedyne miejsce od wsadzenia. Musza kiedyś tam pojechać i posprzątać to babci z przed domu :D 
Opublikowano

Co do SS wiesz doskonale, że sam je robiłem, a co do prezentacji, to wiesz doskonale, że robiona była wspólnie i również ja ją posiadam.

Także naprawdę nie poniżaj się, bo nikogo nie oszukałem nikogo. 

xxx

mi chodziło o Ciebie....

@Edit weź zmień tą strone bo jest kradziona :*

Opublikowano

Macie problemy... ;_;

Może dziewczynki sobie pogadacie na PW, albo w osobnym temacie, a dacie ludziom zdecydować, czy chcą grać, czy nie? Ja na przykład na netmetinie nie grałam, ale chciałam, jak zobaczyłam prezkę. Niestety strona nie działała, więc sobie tak czekałam, aż proszę - rework. I zamierzam grać, nawet jeśli serwer robiony pod kasę (tu chciałabym zaznaczyć, że nie twierdzę, iż tak jest, ale liczę się z tym, że tak być może) - nie wydam na metina ani złotówki, więc grać mogę ile wlezie. Czas mam, między pracą, a snem i nie zależy mi szczególnie na najlepszym eq na serwie i byciu w topce.

Pls, skończcie się kłócić. ;-;

Makoto is not amused.

Opublikowano

Hue hue hue.... 

Server Ścierwo. 

Rly? Sasori KISNE!  :D

Zostawie to, bo zastraszanie mnie przez telefon nie jest zbyt miłe ;/

Linux do ciebie nic nie mam.

Zikoosi

Opublikowano

No chyba nie ? -.-

no o to mi chodzi

No nie moge wydzwania Blok Ekipa i prosi o usunięcie komentarza, ide się pociąć mydłem w płynie...

@topic Jak z dropem trut i czy wywalony został licznik online w grze przez który były lagi ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...