Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Sil√eR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja tam wszystko po ang oglądam, język jest w sumie bardzo prosty a jak jakiegoś słowa nie znam to się douczę przy okazji sprawdzając w słowniku znaczenie

animeshow.tv

pzdr

ja tam wszystko po ang oglądam, język jest w sumie bardzo prosty a jak jakiegoś słowa nie znam to się douczę przy okazji sprawdzając w słowniku znaczenie

animeshow.tv

pzdr

Opublikowano

Przewidywane oceny:

Ajin: 8-9/10

Schwarzesmarken: 8-9/10

Boku Dake ga Inai Machi: 9-10/10

Dagashi: z 7/10

Drugi sezon Gate: 8-9/10

.......

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sekkou Boys ryje banie xD Dobre bo krótkie, trochę inne niż inne serie, można się trochę pośmiać, no i z*******y ending :P­

Opublikowano

Nie wiem, czy kogoś zainteresuje moje zdanie, ale... Pisałem, że tylko Kashi będę oglądał/jestem zainteresowany. Aktualnie nawet to jest gównem. Fajny motyw jest w tym Dimension W i coś z Divin Gate. Nie żeby to były jakieś wybitne tytuły, ale z braku laku, spać nie możesz lub w c**j się nudzisz, to możesz to sprawdzić.

/edycja

Ten Gate to trochę syf. 4 właśnie widziałem i wieje tendencją spadkową.

Opublikowano

@Eftar

Ja Dagashi zachwalałem, a aktualnie jestem daleko w tyle z tym. Jakoś mi się wcale nie chce i nie wiem czy będzie mi się chciało to oglądać dalej xD Oglądam inne po trochu. Wolałem przymaniaczyć z Shinsekai Yori. Jak ktoś już bardzo spać nie może, to takie tytuły jak: Divine Gate albo Kono Subarashii dla całkowitego odmóżdżenia, po 1 odc. Co jak co, idzie się na tym pośmiać. Nie wybitne, ale jak napisałeś, z braku laku...

­

Opublikowano

@Eftar

Ja Dagashi zachwalałem, a aktualnie jestem daleko w tyle z tym. Jakoś mi się wcale nie chce i nie wiem czy będzie mi się chciało to oglądać dalej xD Oglądam inne po trochu. Wolałem przymaniaczyć z Shinsekai Yori. Jak ktoś już bardzo spać nie może, to takie tytuły jak: Divine Gate albo Kono Subarashii dla całkowitego odmóżdżenia, po 1 odc. Co jak co, idzie się na tym pośmiać. Nie wybitne, ale jak napisałeś, z braku laku...

­

To już sobie możesz dropnąć to Dagashi. Nieśmieszne podteksty erotyczne mnie zniechęciły. I nawet nie musiałem tego oglądać. - Dzięki, sankaku.

Opublikowano

Póki co jestem 1ep w tyle jeśli chodzi o Dagashi.

Nie zauważyłem tam żadnej fabuły, ani tym bardziej jakiejś mega ścieżki dźwiękowej, animacje czasem kuleją, a kreska.. do niej akurat nic nie mam.

Pomysł z hipnotyzującymi oczami był dobry, ale czy to wystarczy żeby utrzymać widza przed ekranem? Raczej nie, choć zamierzam dokończyć jak wyjdzie reszta odcinków. Lubię marnować czas na bezwartościowe bajki.

417711489342956987022.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...