Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Sil√eR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngselweron

Norn jest dla dziewczyn? Wiele shoujo obejrzałem do tej pory, więc.. :D Też myślę, że Boku to jedna z tych najlepszych z sezonu, ale dlaczego tak zepsuli usta tej dziewczynie! sorry, że się powtarzam, heh.

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

• Syf.
  • Kreatywny, być może więcej niż, przeciętniak.
  • Najlepsza seria całego sezonu. Serdecznie polecam - aczkolwiek ja sobie poczekam zanim to dogoni mangę.
  • Syf.
  • Syf. Przecież to jest kurcza dla dziewczyn co najwyżej.
  • Bardzo stabilna seria, prawdopodobnie druga najlepsza w całym sezonie.
HEH.</p>
To trochę boli,że potrafisz tak podsumować ledwo zaczęty sezon xD

Nvm.

Co do serii dla dziewczyn.

Nieraz oglądałem shoujo i dobrze się doglądało. Też to pewnie zależy od tego, co będzie miało do zaoferowania.

Haruchikav- też syf? Czy da radę?

////////

Gate dostępny z polskimi napisami.

////////

gfgdf

Opublikowano

@indywidualistaA

i tak pewnie za chwilę bym się o tym sam dowiedział, mimo tego dzięki za info ;) ­Dawno żadnego anime związanego z muzyką nie widziałem to obczaję Haruchikę. Ten sezon na pewno jest na równi z jesiennym (pierwsze wrażenie po kilku pierwszych odcinkach etc.) może będzie nawet lepszy?

Opublikowano

@indywidualistaA

i tak pewnie za chwilę bym się o tym sam dowiedział, mimo tego dzięki za info ;) ­Dawno żadnego anime związanego z muzyką nie widziałem to obczaję Haruchikę. Ten sezon na pewno jest na równi z jesiennym (pierwsze wrażenie po kilku pierwszych odcinkach etc.) może będzie nawet lepszy?

Im szybciej tym lepiej xD Ale i tak dopiero wieczorem obejrzę - także żadnych spoilerów Panie @Sil√eR xD

Myślę, że nawet trochę lepszy, a na pewno lepszy od sezonu z przed roku:P

Muzyczne mówisz? To lipa, mało jest dobrych muzycznych tytułów (z tej samej półki co Haruchiki)

gfgdf

Opublikowano

Z zimowego sezonu do tej pory jedynie co mnie zainteresowało:

Prince of Stride: Alternative

Divine Gate

Dagashi Kashi

DRRRKetsu

Ajin - chociaż tutaj takie fifty fifty

Opublikowano

Panowie ale nie chodzi mi że to jest shoujo w tagach, tylko o to że to jest "TYLKO" dla dziewczyn z naciskiem na właśnie ten wyraz

no chyba ze czasem też lubicie pograć w barbie i keny to zmieniam na "głównie"

Opublikowano

Ktoś jest na bieząco z DRRR? Czekał ktoś tak jak ja na Ketsu?

Opublikowano

Haruchika... Bohater gej => drop xD Więc mamy zwycięzce, co pierwsze poleci :P

Em... drop na DRRR!!x2 Ten (6 odcinek)

tez ledwo przełknąłem ten ostatni sezon..

Boku dake ga Inai Machi - Kreska taka hm... malownicza? rozpływająca się? nie wiem jak to nazwać xD pod koniec się rozkręciło, a teraz czekaj kolejny tydzień, cholera... To będzie coś ciekawego :P

jestem własnie w trakcie odcinka, zapowiada się z*******e anime

fes ze go cofa o jakiś czas gdy wydarzy się coś złego.. ale jestem nahajpowany

umm okej, to jest moj kandydat na anime sezonu...

Opublikowano

@indywidualistaA

Co?! Bohater gej w Haruchika? Właśnie miałem oglądać xD Jak się nie mizia z innymi facetami + to nie główny bohater, to w zasadzie można zobaczyć. 

@1373230489-U611928.pngBasille

Skończyłem z 2 miesiące? temu 1 sezon, może kiedyś dokończę. ­

Opublikowano

@indywidualistaA

Co?! Bohater gej w Haruchika? Właśnie miałem oglądać xD Jak się nie mizia z innymi facetami + to nie główny bohater, to w zasadzie można zobaczyć. 

@1373230489-U611928.pngBasille

Skończyłem z 2 miesiące? temu 1 sezon, może kiedyś dokończę. ­

Daj lepiej do dropa... Jak zobaczysz końcówkę, to zrozumiesz. Nie da się tego inaczej zinterpretować xD I tak, gł.bohater 

A może obejrzę, ze względu na bliźniaczki xD xD ?

gfgdf

Opublikowano

Skoro gej w Haruchika to nawet bez oglądania u mnie leci drop :D

ide ogladac Divine Gate, dam edita potem

Opublikowano

@indywidualistaA

Pomyśl z tej strony, skoro się anime nazywa Haruchika = haruta, chika.... to może nie jest 100% gejem? xD ale to i tak pewnie nie ma żadnego znaczenia.

Opublikowano

@indywidualistaA

Pomyśl z tej strony, skoro się anime nazywa Haruchika = haruta, chika.... to może nie jest 100% gejem? xD ale to i tak pewnie nie ma żadnego znaczenia.

To tylko zmyłka, nie daj się oszukać ;_; Albo po prostu wyolbrzymiam - też tak może być  o.O

Ciekawe jak przedstawią to anime, coś w stylu jak Hibike! Euphonium - jakiś tam lekki dramacik był. Wiecie, połamane paznokcie, nie chęć itd. Czy raczej taki K-on, gdzie było wszystko, oprócz grania xD (nie wiem, czy tak było, bo porzuciłem...)

gfgdf

Opublikowano

Divine Gate będzie średniakiem. Cała ta trójca tak łudząco podobna do trujki z konochy, aoto jako sasuke i reszta wiadomo.. Nie jestem zawiedziony bo nie miałem żadnych oczekiwań, ale liczę w późniejszym czasie na chociaż jakieś walki, po pierwszym odcinku mieszane uczucia, takie 5/10

Opublikowano

Oglądnąłem wczoraj cały 1 sezon Gate, więc jak ten mnie wciągnął to 2 sezon powinien również.

Nie zapominajmy o kontynuacji Haikyuu z tamtego sezonu.

Sezon nie taki zły jak się wydawał.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

@kosteczki112

Dzięki wielkie za filmik ;) @1373230489-U611928.pngselweron raczej sobie jednak odpuszczę to Norn9 po tym jak usłyszałem, że 1 dziewczyna, 9 chłopaków... chociaż sama podróż, glob wydaje się bardzo ciekawe xD

­

Opublikowano

Wiecie co to jest? Kolejny ekstra soundtrack (opening? ending?) Zaczyna się wręcz z*********e <3

https://www.youtube.com/watch?v=Id68rbMY0l8

Czekam na pełną wersję :3

Co sezon jest z 4 lub więcej takich nut co czuję jakby były remixami jakimiś starymi albo takimi co siedzą na necie od wieków ale dopiero tam te prawa całe (nie znam się na tym) dostają i wjebują w anime

CHAMSKA REKLAMA!!!

https://www.youtube.com/watch?v=AGd77p9g_J8

A tak serio jakby ktoś jeszcze nie wiedział co jest warte obejrzenia, a co uwagi :)

Dość nietrafne info moim zdaniem / opinie też

@kosteczki112

Dzięki wielkie za filmik ;) @1373230489-U611928.pngselweron raczej sobie jednak odpuszczę to Norn9 po tym jak usłyszałem, że 1 dziewczyna, 9 chłopaków... chociaż sama podróż, glob wydaje się bardzo ciekawe xD

­

No ku rwa mówię ci że to jest dla dziewic więc zostaw to w pi zdu

Opublikowano

Coś się popsuło i nie było mnie słychać, więc powtórzę. Sezon zimowy 2016 to jest jakieś nieporozumienie.. Ta banda jebanych imbecyli, te japonskie karakany które myślą ze mnie zadowolą produkując anime o dziewczynkach..

Ogólnie 85% to drop a produkcje przy których zostałem to:

Boku dake ga Inai Machi - po pierwszym odcinku siedze z siurem w łapie i czekam na kolejne

DRRR Ketsu - ostatni sezon więc mimo wszystko zobaczę skoro poprzednie też zobaczyłem

Dagashi Kashi - kupił mnie pierwszy odcinek i mam nadzieje ze bedzie coś dobrego

Divine Gate - zapowiada się średnio ale jak bedzie żle to po prostu porzuce

Prince of Stride - Alternative - sportówka a jak sportówka to i ja

Ajin - kmwtw

Dimension W - zainteresował mnie motyw

Przysiedziałem trochę i pooglądałem każde anime w sumie tylko tyle mnie zainteresowało, słabiutki ten sezon.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...