Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] DisableJoinQuitMessage - usuwanie wiadomości przy wchodzeniu/wychodzeniu

MCWnuq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Plugin fajny, ale mało rozbudowany :)

Dodaj np. możliwość zmiany wiadomości przy dołączeniu lub jej wyłączenie (tak jak teraz jest), rozbuduj config.yml itd itp..

Moja ocenka to 7/10 :]

Plugin jak sama nazwa wskazuje ma tylko opcję "Disable" i nie mam w planach robienia niczego więcej. ;) Plugin miał być maksymalnie prosty i bezobsługowy i taki jest. :)

• Odpowiedzi 172
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Plugin jak sama nazwa wskazuje ma tylko opcję "Disable" i nie mam w planach robienia niczego więcej. ;) Plugin miał być maksymalnie prosty i bezobsługowy i taki jest. :)

Aa, nie doczytałem :P

Opublikowano

Fajny plugin ! :D w kazdym priv haxie jest opcja join notifier ktora i tak pokazuje kto dolaczyl a kto wyszedl :D

Raczej nie przydatny. Inna sprawa by byla gdybys zrobil tutorial o co c'mon i dal src do celow edukacyjnych (co z tego ze to banalne , src to src)

a nie ze uzytkownik musi dac go za Ciebie xD

44842f66216cf.gif

ORION & NUDE b7 DEV

Opublikowano

@johhny_hax
Dzięki za opinię ;)
Jakie ma znaczenie, że w jakiś cheatach jest opcja włączenia notify od wejścia/wyjścia?
Czemu niby nieprzydatny?
Nie mam zamiaru uczyć pisania pluginów. kod tego jest wrzucony przez jednego z użytkowników na pierwszej stronie tego tematu. ;)

@ref

Opublikowano

@johhny_hax

Dzięki za opinię ;)

Jakie ma znaczenie, że w jakiś cheatach jest opcja włączenia notify od wejścia/wyjścia?

Czemu niby nieprzydatny?

Nie mam zamiaru uczyć pisania pluginów. kod tego jest wrzucony przez jednego z użytkowników na pierwszej stronie tego tematu. ;)

@ref

2 sumie zadna ale na takim serwerze 2b2t np to sie przydaje (serwer typu anarchy)

44842f66216cf.gif

ORION & NUDE b7 DEV

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ta opcja jest do ustawienia w Essentialsie,a nawet w ServerCustomMessage..

❤ MC.PROPACRAFT.PL 

★ SKRYPTY ★

★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★

✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮

Opublikowano

Ta opcja jest do ustawienia w Essentialsie,a nawet w ServerCustomMessage..

Nie każdy ma ( / chce mieć ) essentials, nie każdy potrafi go skonfigurować. Właśnie dla takich osób ten plugin został stworzony. :)

Plugin prosty, potrzebny dla ludzi którzy dopiero zaczynają przygodę z serwerami.

Plugin z założenia miał być banalny, bo sporo osób które tworzą serwery nie wiedzą co to HideStream, albo nie potrafią go używać.... Sporo młodych osób pluginów pisać nie potrafi więc od siebie, żeby lepiej się żyło zrobiłem i udostępniłem bezobsługowy plugin.

Opublikowano

Prosty skrypt typu:

on join:
    set join message to " "
    stop

jest juz lepszy tylko max 9 linijek bedzie, a po co pobierac plugin, z reszta dzieci ponizej 13 lat beda max braly taki plugin..

❤ MC.PROPACRAFT.PL 

★ SKRYPTY ★

★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★

✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮

Opublikowano

Skript to plugin interpretujący skrypty do Javy. Więc ilość linijek nie idzie na równo z wydajnością. Często pluginy, których kod jest dłuższy są bardziej wydajne.

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

1. W regulaminie (a przynajmniej w którymś dziale), że do odświeżania od teraz służy przycisk "Odśwież" - taki fajny, czerwony.

2. Do napisania w minute

3. 

Dnia 3.01.2017 o 01:21, MCWnuq napisał:

@1361622928-U485574.pngThardess czekam na jakieś argumenty dlaczego Skript > plugin
@ref

No akurat 3 linijki skryptu tutaj nie zaszkodzą.

4. To tak jakby każdy zaczął wrzucać swoje malutkie projekty, jest bardzo bardzo dużo pluginów na wyłączenie tej opcji, wiec plugin bez sensu

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...