Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] LightAntibot - lekka i skuteczna ochrona przed atakami botów

NSOfficial

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Poldek119

Strzelam ze plugin jest oparty na samym bukkit api, wiec powinno dzialac :)

<18:17:02> "MarmarukHD" został zablokowany permanentnie na serwerze przez "Otek" (Teamspeak przeznaczony dla ludzi.)

Opublikowano

@Poldek119

Strzelam ze plugin jest oparty na samym bukkit api, wiec powinno dzialac :)

Niestety na 1.8 zmienił się sposób zwracania listy graczy z Player[] na Collcetion<Player> w związku z czym plugin nie będzie działać.

Opublikowano

Nie wczytuje mi : (serwer na vps)

[19:01:21] [server thread/INFO]: [LightAntibot] Enabling LightAntibot v1.8

[19:01:21] [server thread/INFO]: [LightAntibot] Configuration loaded.
[19:01:21] [server thread/INFO]: [LightAntibot] Trwa wczytywanie zablokowanych adres?w.
[19:01:22] [server thread/WARN]: [LightAntibot] Wczytywanie zablokowanych adres?w nie powiodlo sie.
[19:01:22] [server thread/WARN]: javax.net.ssl.SSLHandshakeException: java.security.cert.CertificateException: No subject alternative names matching IP address 149.202.65.93 found
SocketImpl.fatal(SSLSocketImpl.java:1917)
[19:01:22] [server thread/WARN]: at sun.security.ssl.Handshaker.fatalSE(Handshaker.java:301)
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

[15:29:34] [Craft Scheduler Thread - 0/WARN]: Exception in thread "Craft Scheduler Thread - 0" 
[15:29:34] [Craft Scheduler Thread - 0/WARN]: org.apache.commons.lang.UnhandledException: Plugin LightAntibot v1.8 generated an exception while executing task 2
    at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R3.scheduler.CraftAsyncTask.run(CraftAsyncTask.java:56)
    at org.github.paperspigot.ServerSchedulerReportingWrapper.run(ServerSchedulerReportingWrapper.java:23)
    at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1142)
    at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:617)
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:748)
Caused by: java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: 1
    at net.xayanix.antibot.managers.BlacklistManager.download(BlacklistManager.java:34)
    at net.xayanix.antibot.basic.Main$1.run(Main.java:36)
    at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R3.scheduler.CraftTask.run(CraftTask.java:59)
    at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R3.scheduler.CraftAsyncTask.run(CraftAsyncTask.java:53)
    ... 4 more

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

gdy już miałem nadzieje ze te pierrr doolo trotrotr dekle przestana atakować mój serwer zobaczyłem ze plugin mi nie pomoze bo jest zbyt zajebisty na 1.8.x

:(

ZAPRASZAM NA SERWER MINECRAFT

Wersja gry: 1.15.2-1.16.X - IP: MineAdventure.PL 

TRYB: Survival+Działki, SMOCZE itemy, drop waluty! Parkoury, Eventy i dużo Więcej!

ma.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...