Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] LightAntibot - lekka i skuteczna ochrona przed atakami botów

NSOfficial

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@booterxyz no no jak na razie najlepszy plugin na antybot :) może dodaj że 2 razy cie kicka z serwera i dopiero za 3 razem możesz wbić na serwer ? :)

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@booterxyz to dodaj to że dopuki nie wpiszesz kodu to nie znika ci z paska smoka ten kod i jak wpiszesz poprawny kod to dopiero znika pasek smoka. Bo tak to słabo jest że po kilku sekundach znika ten pasek smoka 

@booterxyz i też dodaj że na czacie piszę jaki to kod jest jak coś chcesz napisać..

Opublikowano

@booterxyz niestety ale znika po 10 sekundach.... sprawdzałem to... i mógłbyś dodać to że po wpisaniu kodu dopiero pasek smoka znika (no chyba że nie umiesz to lepiej nie rób bo jeszcze coś zwalisz)

Opublikowano

@booterxyz czyli nie dodasz tego co pisałem ? dobra nie ma co tracić czasu..

@booterxyz okej weź włącz to że z paska smoka trzeba przepisać i przeładuj serwer :) zobaczysz co się dzieje.... gracz od nowa musi pisać ten kod a tego kodu nie widać po przeładowaniu serwera :(

Opublikowano

https://github.com/Xayanix/LightAntibot/blob/master/src/net/xayanix/antibot/basic/Main.java

Panie, a kto tu tak public static naje*al?

Mapa tez chyba synchronized powinna byc, bo sie sypnie jak 2 watki beda integrowac, ale tego nie jestem pewny, wiec jak cos to prosze mnie poprawic ._.

@antyblezur

polecam, postawilem to na moim 10 slotowym serwerze i nie mam juz botow!!!!!!!1111

@gornie12 reloady XDDDD

Przeciez ta komende powinni usunac.

Opublikowano

@booterxyz nie musisz dodawać wsparcia do reladów :D ja to testowałem na serwerze testowym i tylko jak coś zmieniałem to /reload :D

Opublikowano

https://github.com/Xayanix/LightAntibot/blob/master/src/net/xayanix/antibot/basic/Main.java

Panie, a kto tu tak public static naje*al?

Mapa tez chyba synchronized powinna byc, bo sie sypnie jak 2 watki beda integrowac, ale tego nie jestem pewny, wiec jak cos to prosze mnie poprawic ._.

@antyblezur

polecam, postawilem to na moim 10 slotowym serwerze i nie mam juz botow!!!!!!!1111

@gornie12 reloady XDDDD

Przeciez ta komende powinni usunac.

Testowałem botami z VPS (ok. 50-70 połączeń na sekundę bez connection throotling) i nic nie sypło xD, TPS: 20.0

Opublikowano

@filippop1 tak wiem :) ale na hostingu csrv ta komenda była zablokowana przez hosting a teraz to nie wiem jak tam jest ponieważ zmieniłem na inny hosting. CSRV to gówno lagujące...

@booterxyz kiedy jakaś aktualizacja?

Opublikowano

@gornie12

Brak pomysłu na kolejne funkcje na razie.

Nikt nie używa jeszcze tego pluginu, statystyki są puste. xDD

Planuję zrobić kolejny plugin z serii 'Light', na czat.
Prosta konfiguracja ograniczona do jednej linijki określającej format czatu.

Opublikowano

Mi się trochę nie podoba.

Taki zwykły.

A ja się bardzo cieszę, że udało Ci się nabić te 50 postów i zareklamować swój kolejny, żałosny serwer GILDIE.

@topic

Zapraszam do składnia propozycji co można dodać do pluginu.

Opublikowano

Mam takie pytanie gdy wchodzę z klienta minecraft 1.8.2 (mam wgrany na serwerze spigot 1.7.X-1.8) gdy mam ustawione wymagane potwierdzenie kodem z paska smoka ten pasek znika w około 2s i nie da się tak szybko tego przepisać. Możesz to naprawić?

76561198175575181.png

Opublikowano

@booterxyz naprawiłeś już to ze znikającym kodem ? 

Opublikowano

@booterxyz dobra to się pokazuje teraz na pasku smoka czy wiadomość na czacie? 

Opublikowano

@booterxyz okej i dzięki za odpowiedź kiedy jakiś następny plugin? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...