Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Redakcja Internetu

King of Tiger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Redakcja Iternetu

Witam. Dziś chce zaproponować nową redakcję na forum. Na razie roboczo nazwałem ją Redakcja Internetu, jednak można zmienić tą nazwę. Miała by ona za zadanie opisywać jakieś ciekawostki z świata Internetu. Na przykład ostatnio Google straciła na chwilę domenę .com, a nie wielu ciekawskich o tym wiedziało. Gdzie Redakcja miałaby publikować swoje materiały? Myślę że w subforum w dziale ,,Tworzenie stron internetowych''. 

Jeśli macie jeszcze jakiś pytania odnośnie mojego pomysłu, piszcie!

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

­Z jednej strony fajny pomysł, ale z drugiej trzeba przyznać że wszelki takie ciekawostki są raczej publikowane na facebooku mpc forum.

Ale generalnie nie miałabym nic przeciwko takiej redakcji tutaj, na forum.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

@kavoweciastko odwołam się jeszcze raz do mojego przykładu wyżej. Nie zostało to nigdzie na FB nagłośnione. Po za tym tak jak mówię ta redakcja nie zajmowała by się tematami związanym z grami, tylko jakieś ciekawostki. Np. ,, Google znów zmieniło logo'' - tak przykładowo.

Opublikowano

­@King of Tiger Ja nie odnosiłam się do tego konkretnego przykładu, ale właśnie ogółem. Czasami pojawiają się takie ciekawostki różne takie odnośnie internetu, różnych takich rzeczy. Ale też wspomniałam już, że osobiście nie mam nic przeciwko tejże redakcji. W sumie z chęcią poczytałabym takie rzeczy oprócz tego co pojawia się na fb.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Stwórzcie jedną... JEDNĄ redakcję, która nie będzie się opierdalać. 

Nie każda redakcja się opierdala. Proponuję Ci najpierw przejrzenie ostatnich artykułów każdej redakcji, a później pisanie takich postów.

Co do tematu: jestem takiego zdania jak @CiasteczkoMen - Redakcja Komputerów to dobry pomysł. :)

5719814456868591400331.gif
Opublikowano

Nie każda redakcja się opierdala. Proponuję Ci najpierw przejrzenie ostatnich artykułów każdej redakcji, a później pisanie takich postów.

Co do tematu: jestem takiego zdania jak @CiasteczkoMen - Redakcja Komputerów to dobry pomysł. :)

Przejrzałem. Szczerze, to nie wiedziałem, że jest aż tak źle.

@KrzywyJP nie wiem czy zauważyłeś jaki jest temat. A jeśli sądzisz że redakcje się obijają to napisz podanie zostań redaktorem i sam pisz sporo sensownych materiałów ;)

Ja nie składałem podania na redaktora, więc po co mam robić coś, co należy do czyichś obowiązków?

Opublikowano

Nie składałeś podania. Nie wiesz jaka to ciężka praca być redaktorem, a krytykujesz czyjąś prace -.- proszę cię nie pogrążaj się bardziej i opuść ten temat

Ciężka? Może w prawdziwej redakcji tak, ale tutaj wystarczy znaleźć źródło i napisać tekst.

Długo Ci to zajmuje? Nie jesteś do tego stworzony.

Opublikowano

Ehh.

Temat jest do wypowiedzi czy to jest fajny pomysł, a nie bezsensownej dyskusji.

Anyway małe tak, ale w komputerach; coś o sprzętach też można ;)

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Zbędne, nie widzę potrzeby tworzenia jej - zresztą i tak zbytnio ciekawych informacji nie ma.

Nie.

­Brakuje jeszcze redakcji; steam, gifów, sygnatur i mody reziego. Nie.

Panowie jest wiele artykułów związane z komputerami. Dla przykładu Konferencje, Targi, Nowe produkty. Redakcja miała by się zajmować informowaniem użytkowników o nowościach w oprogramowaniu, sprzęcie lub jakiś ciekawostkach związanymi z tematem internetu/sprzętu. Może teraz zmienić swoją decyzję.

Opublikowano

Panowie jest wiele artykułów związane z komputerami. Dla przykładu Konferencje, Targi, Nowe produkty. Redakcja miała by się zajmować informowaniem użytkowników o nowościach w oprogramowaniu, sprzęcie lub jakiś ciekawostkach związanymi z tematem internetu/sprzętu. Może teraz zmienić swoją decyzję.

Procesory, układy graficzne wychodzą sporadycznie, raz na jakiś czas i to już samo w sobie jest tak nagłośnione, że nie trzeba tego przypominać.

Nie.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

@Calme Nie wiem co masz na myśli? Sądzisz że poziom innych artykułów innych redkacji jest niski? No cóż ja sądzę że jeśli odpowiednia osoba pokieruje grupą to wszystko będzie okey. Natomiast @Zeciarz. Okey, masz rację. Ale na przykład W tym czasie może pojawić się jakiś artykuł typu : 7 darmowych pakietów biurowych albo jakiś wykaz innych oprogramowań. Jeśli osoba zarządzając grupą będzie kreatywna, to na pewno coś wymyśl ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...