Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Podoba mi się grafika prezentacji - prosta, ale dzięki temu estetyczna i przejrzysta. Serwer sprawia wrażenie porządnego, jednak nie podoba mi się to dążenie na siłę do "przywrócenia klimatu starego metina" (dość modne sformułowanie ostatnio w tym dziale). Stare sety są ohydne, jest dużo ładniejszych zbroi oraz broni. Jeżeli macie nowe, ciekawe mapy, to od tego jest prezentacja, żeby się nimi pochwalić - właśnie to zachęci gracza. Nie sądzę, by ktoś specjalnie pobierał serwer, żeby zobaczyć jak wygląda expowisko.

Popieram Cię co do grafiki, nadaje ona naprawdę fajny klimat oraz jest miła dla oka. Według mnie tutaj nie jest takie na siłę dążenie do przywrócenia klimatu starego metina. Myślę, że nawet nowsze zbroje, zaciągnięte gdzieś mogłby popsuć cały plan. Myślę, że sety ukryte pod spodem są naprawdę warte czekania i grania na tym serwerze. Dawno czekałem na naprawdę dobry medium, nie przepchany "nowościami", na które jest taka nagonka.

Też jestem bardzo ciekaw, chciałbym wszystko widzieć, ale ludzie zawsze chcieli wszystko mieć na tacy no i tak zostało :) Ja poczekam, wejdę, zobaczę, ocenię :)

­

Tak masz racje, jak dla mnie mogli przedstawić w prezentacji np. 4 expowiska i ostatnie na najwyższy lvl zrobić z tego niespodziankę.

Jeszcze nie wiadomo czy te mapy pomieszczą z 500 osób na mapie ;/.

Czy zobaczyłbyś czy nie, i tak nic to nie zmieni a przynajmniej ciekawość Cię zżera żeby zobaczyć to w grze a nie po 1-2 screenach :) Takimi screenami popsuć można wizerunek, bo to trzeba byłoby film z mapki zrobić. :)

Co do serwera jest pare rzeczy do zmiany albo usunięcia, ale zobaczę wszystko i ocenie na gotowo.

Czekam do startu :yay:

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z czego widze nie bedzie 4 expowisk tylko 2. W sumie z jednej strony fajnie ze niespodzianka ale z drugiej niecierpliwi gracze się niecierpliwią. Dla mnie ogólnie to nie robi czy zobaczę ją czy nie.

Jak 500 osób na mapie? Przeciez 500 osób naraz na 1 mapie na zadnym serwerze Ci nie pomiseci. To ma byc walka o spoty w koncu ta gra do tego jest stworzona, do rywalizacji ;)

Czekam :)

500 osób... Jedna obok drugiej. :)

A sprawa z niespodziankami jest dość fajna, nie ma wszystkiego przedstawionego. Grasz by odkrywać - na tym powinna między innymi polegać gra :)

z3qek1ki4c8v.png

Budowniczy
Opublikowano

Tylko mi nie działa grafika w temacie?

Sprawdziłem i wszystkie grafiki są na swoim miejscu :) 

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Budowniczy
Opublikowano

Sprawdziłem to i mogły być chwilowe problemy z prezentacją ale już jest wszystko okej :)

logo.png

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Budowniczy
Opublikowano

#Snorlax.

Jak widzisz, forum zostało chwilowo wyłączone na czas prac konserwacyjnych. Poinformujemy Was o jego ponownym uruchomieniu.

logo.png

Opublikowano

Czekam na start :) Szykuje się serwer roku.

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Serwer na prawdę dobry, bo postawiliście na prostotę. Teraz każdy kombinuje, gdyby było odwrotnie to pewnie napisałbym co innego. Serwer dość przyjemny, a jak z reklamą + forum kiedy?

y8HqE13.png                             

Budowniczy
Opublikowano

Serwer na prawdę dobry, bo postawiliście na prostotę. Teraz każdy kombinuje, gdyby było odwrotnie to pewnie napisałbym co innego. Serwer dość przyjemny, a jak z reklamą + forum kiedy?

Dziękujemy za opinię.

Aktualnie mamy już kontakt z kilkoma YouTuberami. Dla YouTuberów ze spełnionymi przez nas wymaganiami także będziemy mieli specjalne oferty przygotowane przez nas tak, aby byli z nich zadowoleni lecz także patrzymy na to, aby pod kątem wszystkich graczy nie były one dominujące.

Odnośnie forum będziemy publikować dokładnie kiedy będzie uruchomione. Do naszych celów byliśmy zmuszeni do chwilowego przełączenia forum na tryb offline.

Odnośnie serwera, pragniemy stworzyć serwer dla osób, którzy skończyli przygodę z Metin2 z powodu tworzenia serwerów bez pomysłu, bez jakiejkolwiek fabuły. Każdy z nas także był graczem i to bardzo długo, więc rozumiemy problem tych graczy, którzy zakończyli grę na Metin2. Wiemy, że jest wiele osób, które wciąż czekają na serwer Metin2. Niestety, ogólnodostępne dodatki i modyfikacje do serwerów przyczyniają się do tego, że coraz to nowszy serwer bardziej odbiega od świata tej gry.

logo.png

Opublikowano

Serwer z dużym Isem + wygórowanymi cenami? Czy jednak jest to jakoś unormowane. Szczerze to wkurzają mnie teraz te ceny z szafy.

y8HqE13.png                             

Budowniczy
Opublikowano

Serwer z dużym Isem + wygórowanymi cenami? Czy jednak jest to jakoś unormowane. Szczerze to wkurzają mnie teraz te ceny z szafy.

Nie dążymy do tego, aby IS był bardzo duży. Chcemy, aby wiele rzeczy było dostępnych w grze. Ceny także będą dostosowane pod serwer. Na chwilę obecną możemy powiedzieć, że ceny będą niższe, niż było to spotykane na innych serwerach. Także niektóre przedmioty z IS, które były na innych serwerach spotykane na okres 30 dni, my po prostu dajemy na zawsze.

logo.png

Opublikowano

Serwer musi sie z czegos utrzymywac. Mi marzy sie serwer ktory zrobi cos w stylu "oferty sponsorskiej" tzn. serwer bedzie utrzymywać sie z reklam a nie z item shopu ale chyba zbyt bardzo odbiegam w przyszlosc :-) Jeżeli wam uda się wybić, może uda wam się coś takiego zrobić :)

z3qek1ki4c8v.png

Budowniczy
Opublikowano

Serwer musi sie z czegos utrzymywac. Mi marzy sie serwer ktory zrobi cos w stylu "oferty sponsorskiej" tzn. serwer bedzie utrzymywać sie z reklam a nie z item shopu ale chyba zbyt bardzo odbiegam w przyszlosc :-) Jeżeli wam uda się wybić, może uda wam się coś takiego zrobić :)

Jak wiadomo serwer musi z czegoś się utrzymywać. Może nie całkowite wyeliminowanie Itemshopu natomiast można zmniejszyć jego funkcjonalność do minimum, aby przemyślanie dopasować tam przedmioty które również będzie można zdobyć w grze. U nas taki przemyślany itemshop będzie :) 

logo.png

Opublikowano

Jak wiadomo serwer musi z czegoś się utrzymywać. Może nie całkowite wyeliminowanie Itemshopu natomiast można zmniejszyć jego funkcjonalność do minimum, aby przemyślanie dopasować tam przedmioty które również będzie można zdobyć w grze. U nas taki przemyślany itemshop będzie :)

Liczę na to :) i mam nadzieję, że youtube'rzy nie będą zbyt faworyzowani. Serwery, na których osoby nagrywające zajmują całą topkę bo administracja tak sowicie ich wynagradza, że stać ich na wszystko są po prostu nudne. :)

z3qek1ki4c8v.png

Budowniczy
Opublikowano

Liczę na to :) i mam nadzieję, że youtube'rzy nie będą zbyt faworyzowani. Serwery, na których osoby nagrywające zajmują całą topkę bo administracja tak sowicie ich wynagradza, że stać ich na wszystko są po prostu nudne. :)

O nie nie :) Jeżeli chodzi o tą kwestię to zawsze każdy gracz jest na równym poziomie czy to youtuber czy to zwykły gracz. 

YouTuber jest osobą która nagrywa tylko dla swoich widzów. Nie będziemy również wynajmować youtuberów w zamian za Smocze Monety. 

To w kwestii youtubera zależy czy chce nagrywać dla swoich widzów czy chce tylko i wyłącznie dla PLN. 

logo.png

Opublikowano

O nie nie :) Jeżeli chodzi o tą kwestię to zawsze każdy gracz jest na równym poziomie czy to youtuber czy to zwykły gracz. 

YouTuber jest osobą która nagrywa tylko dla swoich widzów. Nie będziemy również wynajmować youtuberów w zamian za Smocze Monety. 

To w kwestii youtubera zależy czy chce nagrywać dla swoich widzów czy chce tylko i wyłącznie dla PLN. 

Lecz co do czego przyjdzie i tak sami Youtuberze będą w topce :)

Budowniczy
Opublikowano

Lecz co do czego przyjdzie i tak sami Youtuberze będą w topce :)

Jak już wspomniałem, od nas żadnego wsparcia dostawać nie będą :)

Będą nagrody za nagrywanie ale nie będzie żadnej faworyzacji. 

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...