Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znów Pliki H2 :))

PS. Igu Nie okradniesz graczy na pobugowanych plikach h2 :)

Nie polecam serwera ze wzgledu na team .

Skąd dropne trute i ulepki na przerobienie jej?

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Troche śmieszna sytuacja Join aka xMateox bo grałem na h2 bardzo długo i byłem jednym z czołowych graczy i jakoś nie widzę z h2 ani jednej rzeczy która jest tutaj na Lesthi..  :D 

@Edit

I wszystko jasne :D Tak zwany "post na zlecenie" ? 

0tjDq0t.png

Budowniczy
Opublikowano

Pozwól, że opiszę Ci dokładnie sytuację z Helium2.

Co do tego serwera, byłem tam tylko i wyłącznie grafikiem z prawami GM w grze. Z Helium2 otrzymałem dokładnie dwie wypłaty. Serwer Helium2 nie należał do mnie. Jego technikiem i twórcą był Lourt - Gerard za czasów Helium2. Te pliki nie mają żadnego powiązania z plikami Helium2, ponieważ nie miałem do nich żadnego dostępu. Tak jak wspomniałem, ja robiłem tam to, co należało do mnie. Jeśli masz więcej wątpliwości, odpowiem na każde. Nawet postaram się potwierdzać to jakimikolwiek dowodami, na tyle na ile będzie to możliwe. ;)

Naprawdę, nie chcę wnikać w to czy napisałeś ten komentarz na czyjeś zlecenie czy nie, lecz uwierz mi, że informacje, które dostajesz nawet w małym stopniu nie są prawdziwe.

Jeśli masz jakiekolwiek dodatkowe zarzuty w moim imieniu, pisz śmiało tutaj, z chęcią odpowiem na każde z nich. Nie musimy przecież uciekać do PW. ;)

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

ja mam tylko jedno pytanie. czy na serwerze będą wprowadzane nowości np z nadciągającą zimą? Że m1 będzie zimowe, że bedzie snieg? :P 
bo strasznie lubie takie klimaty zblizającej się zimy :D

Budowniczy
Opublikowano

Odpowie mi ktos kiedy start? :)

Jasne.

Co do startu, data zostanie wkrótce podana. Przybliżony termin startu szacujemy na koniec października, początek listopada.

Tak jak wspomniałem, o wszystkim będziemy na bieżąco informować.

logo.png

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

No..Oby był dobry i wielki start ..

Niech mają tygodniowe opóźnienie nawet ze startem ale niech serwer postoi z rok bez bugów od początku :)

z3qek1ki4c8v.png

Budowniczy
Opublikowano

Forum zostało ponownie uruchomione.

Zapraszamy wszystkich do udzielania się na forum.

Znajdziecie tam również informacje odnośnie serwera, które będą publikowane na bieżąco.

logo.png

Opublikowano

Niech mają tygodniowe opóźnienie nawet ze startem ale niech serwer postoi z rok bez bugów od początku :)

Dokładnie :D mało co teraz wychodzi takich tradycyjbych serwerów a ja niestety nie jestem fanem "narsane ile wlezie" ze tak powiem. Przez co robią się bugi bo ludzie wgrywają tego tyle ze nie wiedzą ile w tym bugów siedzi. Im bardziej tradycyjny serwer tym mniej bugów. :P 

Opublikowano

Serwer jakiego szukałem, nie przesadziliście z systemami co się chwali, klimat w duzym stopniu utrzymamy, zapowiedź estetyczna tak samo I wyglad strony. Zagram na pewno, bronie na 75 lvl tradycyjnie z ripera?

sygnatura.png

Budowniczy
Opublikowano

Drodzy Gracze,

Publikujemy Wam filmik przedstawiający tworzenie kolejnej, autorskiej mapy do naszego serwera.

Mapa jest tworzona przez członków administracji Lesthia.eu.

Tym razem mapa ta będzie dungeonem. 
Jest to zaledwie początek mapy. Resztę mapy będziecie mogli ujrzeć na serwerze.
Serdecznie zapraszamy na serwer Lesthia.eu  :) 

logo.png

Opublikowano

noo na prawde czekam z niecierpliwoscia ;-) bd serwerek fajny na zime :))) rozumiem ze zwoj cofania profesji nie bedzie to elegancko :}}}

Opublikowano

Z racji iż nie otrzymałem odpowiedzi napiszę jeszcze raz, skąd można zdobyć broń 75 lvl? Polecam takze umieścić to pytanie w FAQ (pierwszy post).

sygnatura.png

Budowniczy
Opublikowano

Z racji iż nie otrzymałem odpowiedzi napiszę jeszcze raz, skąd można zdobyć broń 75 lvl? Polecam takze umieścić to pytanie w FAQ (pierwszy post).

Drop zatrutych mieczy na pewno będzie wprowadzony ze szkatułek umarłego rozpruwacza.

Myślimy również nad dodaniem małego % do niebieskiego smoka.

@EDIT.

Jesteśmy w trakcie tworzenia kolejnego dungeona, który będzie dostępny na naszym serwerze.

Będzie on się charakteryzował wyjątkowym klimatem.

Cały dungeon dostępy na naszym serwerze.

Poniżej przedstawiamy kolejną, autorską mapę tworzoną od zera na Lesthia.eu

yHyJqm2.png

logo.png

Opublikowano

Drop zatrutych mieczy na pewno będzie wprowadzony ze szkatułek umarłego rozpruwacza.

Myślimy również nad dodaniem małego % do niebieskiego smoka.

@EDIT.

Jesteśmy w trakcie tworzenia kolejnego dungeona, który będzie dostępny na naszym serwerze.

Będzie on się charakteryzował wyjątkowym klimatem.

Cały dungeon dostępy na naszym serwerze.

Poniżej przedstawiamy kolejną, autorską mapę tworzoną od zera na Lesthia.eu

yHyJqm2.png

No no ładnie wam to wyszło :) Czekam z niecierpliwością :) 

Budowniczy
Opublikowano

No no ładnie wam to wyszło :) Czekam z niecierpliwością :)

Dziękujemy, takie komentarze bardzo nas motywują do dalszej pracy :) 

logo.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam nadzieję że dodacie możliwość doładowania SM poprzez PSC za euro :) fajnie sie prezentuje serwer napewno zawitam Powodzenia na starcie ! :)

Venum

Opublikowano

Kiedy start? Jest już koniec października a brak odzewu... jakaś przybliżona data?

Narazie cisza :/ sam czekam.

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...