Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gakusen Toshi Asterisk/GTA 2 - dyskusja

LordLoginus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@charlie120 z początku też tak myślałem, że doszedłem do wniosku, że chyba raczej tak się nie stanie, ze względu na to, że jest zarządcą tej szkoły, przecie nie będzie mogła od tak sobie latać za Ayato.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ciekawe kiedy rozwinie się ten romans... Bo jak na razie, to druga seria trzyma się wyłącznie walk itp. Cóż, 4 epy do końca, może tu też się pobiorą lub zaręczą jak w tym Radaku coś tam Cavalery czy jakoś tam, przynajmniej na to liczę xD

Opublikowano

Cóż.. nie widzę szansy na romans w tym sezonie, może w trzecim coś dadzą. Co do samego drugiego sezonu. Ogląda mi się go trochę lepiej niż sezon pierwszy, szkoda, że ending taki c*****y zrobili, bo w pierwszym sezonie ending był z*******y. Szkoda, że nie doszedł żaden dobry bohater, bo teraz w tym momencie to jedyną spoko osobą jest ta szycha z gangu, reszta to mocne przeciętniaki.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

@Zeciarz jeszcze ta wiedźma z poprzedniego odcinka wydawała się sztos. Ale w sumie, na początku kolejnego odcinka powinna się

skończyć festa

a do końca anime jeszcze 4 odcinki, może coś z tego jednak będzie. Tak btw. opening nie jest z lekka podobny do poprzedniego? xD

Opublikowano

Okej 21 docinek jest już na necie z napisami.

Teraz takie pytanko bo robi się ciekawie :

Czy w zapowiedzi następnego odcinka ukazana była siostra Ayato ? W tej kapsule ?

IDcncno.png

Opublikowano

Tylko mi się wydaje, że ten odcinek był (i kolejne też będą) wprowadzeniem do 3 sezonu?? Szczerze jakoś nie mam nic do tego, aby był 3 sezon.

Zależy. Może też to być, jak w przypadku Mahouki. Będziemy czekać na kontynuacje, ale dostaniemy w międzyczasie coś podobnego. Sam chciałbym, aby jakąś LN doprowadzili do końca. :P

Opublikowano

Nie rozumiem jak może wam się podobać to anime xD Przecież motyw jest tak oklepany że dramat, znam conajmniej 3 serie o tym samym motywie, nic ciekawego tutaj nie ma, nic nie wyjaśnione jakieś walki z dupy latanie sranie gigantyczne bronie które laski trzymają chyba w dupie, toż to typowy zapychacz anteny. Do tego harem, jezu jak ja tego nie cierpie. Co to sie stało, wszystkie kleją się do głównego bohatera z byle powodu lub często nawet pomimo jego braku.... 

comment_AAXWLn8vXGVjQC2hmA7qVGy35iLej6YQ

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie rozumiem jak może wam się podobać to anime xD Przecież motyw jest tak oklepany że dramat, znam conajmniej 3 serie o tym samym motywie, nic ciekawego tutaj nie ma, nic nie wyjaśnione jakieś walki z dupy latanie sranie gigantyczne bronie które laski trzymają chyba w dupie, toż to typowy zapychacz anteny. Do tego harem, jezu jak ja tego nie cierpie. Co to sie stało, wszystkie kleją się do głównego bohatera z byle powodu lub często nawet pomimo jego braku.... 

comment_AAXWLn8vXGVjQC2hmA7qVGy35iLej6YQ

71105146512987769662.jpeg

1. Znajdź mi animu, które jest w całości oryginalne. I nie wyjeżdżaj z tekstem "naście lat wstecz".
  2. Może być oklepane, ale jeżeli dobrze się ogląda..?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Lol, po ostatnim odcinku wydaje mi się, że jeżeli wyjdzie kolejny sezon, to będzie ciekawszy niż poprzedni... :D

Ale ten...

Dobrze przewidziałem, że brat Julis zaproponuje im ślub :D

Opublikowano

Poczekam jeszcze na ostatni odcinek. 

Słabo i jeszcze raz słabo. Przewidywalne, coraz to bardziej wkurwiają mnie bohaterowie. Zawsze jakiś przyjaciel MC jest tylko przyjacielem na pokaz.

Póki co - 2.5/10

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Jprd... Co za c*****e zakończenie, no plz...

Jedynym dobrym momentem ostatniego odcinka był k***a ending... Czyli opening z pierwszego sezonu...

Teraz czekać tylko na 3 sezon, o ile wyjdzie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...