Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gakusen Toshi Asterisk/GTA 2 - dyskusja

LordLoginus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ref. Czekam na jakieś tłumaczenie, bo samemu nie chce mi się znów w to bawić. :P

Gdyby ktoś już widział przetłumaczone to poproszę o link, bo jakiś leń mnie złapał i nie mogę się od innych anime oderwać aby poszukać. :)

Opublikowano

SeleXZbytWieleG

1. ściągnąć napisy z animesub + odcinek z http://www.nyaa.se 

lub

2. ja się zabieram teraz za oglądanie 4 odc.  Jest dostępny od kilku h na kreskóweczkach. 

Opublikowano

­Warto się brać za to, czy takie mocne 2/10 xD ?

Może nie 2/10, ale też nie 10/10. Ogółem najlepsza aktualnie wydawana seria razem z Noragami Aragato. Przynajmniej wiemy, że już drugi sezon będzie (w 90%).

Oczywiście temat oklepany setki razy, tajemniczy chłopak, który jest potężny, lecz nie wie jak bardzo potężny (tak przewiduje, to nie spoiler jbc.) i laska,

którą oczarował i się w nim zakochała.

Lecz jest tu coś... może ta mroczna strona jednej z bardzo sympatycznych (jak dotychczas) postaci. Kreska extra, fajny opening, efekty. Zapowiada się ciekawie po tych czterech odcinkach.

Na pewno lepsze niż to całe Radukai coś tam, mówi się, że GTA jest jego kopią, lecz nowelka była pierwsza, więc chciałbym abyście oszczędzili sobie takich postów jak pan kidmod. :P

@1373230489-U611928.pngselweron na to wygląda, że nadal jest na te oklepane fabuły popyt, bez powodu tego jednak nie produkują. Ten rok doczekał się chyba 2-3 dobrych tytułów i jakichś 100 gównianych i 100 kompletnie nieznanych. Jeżeli lubisz oglądać anime, to będziesz je oglądał, będzie Ci się podobać, nawet jeżeli temat jest w 100% oklepany.

Opublikowano

Może nie 2/10, ale też nie 10/10. Ogółem najlepsza aktualnie wydawana seria razem z Noragami Aragato. Przynajmniej wiemy, że już drugi sezon będzie (w 90%).

Oczywiście temat oklepany setki razy, tajemniczy chłopak, który jest potężny, lecz nie wie jak bardzo potężny (tak przewiduje, to nie spoiler jbc.) i laska,

którą oczarował i się w nim zakochała.

Lecz jest tu coś... może ta mroczna strona jednej z bardzo sympatycznych (jak dotychczas) postaci. Kreska extra, fajny opening, efekty. Zapowiada się ciekawie po tych czterech odcinkach.

Na pewno lepsze niż to całe Radukai coś tam, mówi się, że GTA jest jego kopią, lecz nowelka była pierwsza, więc chciałbym abyście oszczędzili sobie takich postów jak pan kidmod. :P

Może też nie 1/10, 3/10, 4/10, 6/10, 7/10, 8/10, 9/10.

Jedyne co w tym anime dobre to na ten moment kreska (już przejedzona) oraz jak to mówisz efekty. Reszta to g****o na gównie, które tylko zmieniło i co sezon zmienia lekko kształt.

Ogólnie nie jest istotą to co było pierwsze, a co drugie. Każdy kolejny twórca wzoruje się na powstałych już dziełach, więc tak długo jak zrobi coś tak samo zjebanego (czyt. Rakudai Kishi jak GTA) to można po nim jeździć, jak zrobi zaś coś lepszego to jest to postęp ludzkości i należą mu się brawa.

No ale co ja będę gadał, 5 lat temu też się jarałem na takich anime bo to jest szczyt tego co mogą osiągnąć twórcy serii o magii w anime na ten dzień. Co druga odpalona novelka z magią ma to samo co GTA.. nie da się tego czytać bo to strata czasu

@SeleXZbytWieleG tak to robiłem w przeszłości, teraz już nie

oglądać też mi się nie chce, bo albo znam spojlery, albo coś jest słabe

Opublikowano

xD

Tak tak, nie miałem na myśli tych zajebistych (kłamię) tasiemców typu Naruto. :D

Aktualnie nie ma nic interesującego, a Noragami, Noragami Aragato to na prawdę dobry materiał. :P

Opublikowano

No cóż, jednym się podobają jakieś Gakusen Tosh... co za gówniana nazwa, ja p******e.. a innym się podoba taki One Punch Man.

Jeśli się bawicie w oceny to ja też swoją zaprezentuję --> 0/10

Dzięki za uwagę i gorąco odradzam, a wszyscy widzowie takich gównoprodukcji to dla mnie podludzie z autorem tematu na czele (wzorowy otaku z zapędami do metina, h3h3).

elo

417711489342956987022.png

Opublikowano

@SeleXZbytWieleG

Nie wszystko co nowe to gówno, jak już wcześniej wspomniałem taki One Punch Man jest OK, do tego Noragami, Sakurako-san i może Owari no Seraph.

Czepiam się tylko takiej kupy jak ta z twojego tematu, analogicznie określenie "normalne" czy "dobre" nie mają tu prawa bytu.

Wracaj lepiej do metina bo chińskie bajki siadają ci na psychice. Jeszcze trochę i będziesz się onanizował przy boku no pico.  :v

Joł bezbeku.

Opublikowano

@TheMadMan9512 nie wiem jakim prawem mnie oceniasz, ale wracaj do swoje świata srajkracfta (co oznacza gimba).

Patrząc co masz na malu, to nie wiem czemu ja z tobą dyskutuje, sam oglądasz gównoanime i do tego oceniasz je równo z wybitnymi tytułami. HAHA, smiechłem majnsrafcie.

Opublikowano

@SeleXZbytWieleG

Nie wszystko co nowe to g****o, jak już wcześniej wspomniałem taki One Punch Man jest OK, do tego Noragami, Sakurako-san i może Owari no Seraph.

Czepiam się tylko takiej kupy jak ta z twojego tematu, analogicznie określenie "normalne" czy "dobre" nie mają tu prawa bytu.

Wracaj lepiej do metina bo chińskie bajki siadają ci na psychice. Jeszcze trochę i będziesz się onanizował przy boku no pico.  :v

Joł bezbeku.

Bez przesady. Jeśli ta produkcja jest bardzo słabą to żadne anime nie powinno mieć noty wyższej od 8/10.. Ta tutaj to średniaczek :P

Opublikowano

@TheMadMan9512 nie wiem jakim prawem mnie oceniasz, ale wracaj do swoje świata srajkracfta (co oznacza gimba).

Patrząc co masz na malu, to nie wiem czemu ja z tobą dyskutuje, sam oglądasz gównoanime i do tego oceniasz je równo z wybitnymi tytułami. HAHA, smiechłem majnsrafcie.

Oj ale kolego, ja nie gram w majnkrafta, jedyne co mnie z tym łączy to bawienie się tam w jakieś skrypty (rozwijanie wyobraźni, nauka - mówi ci to coś?).

Jedyne co oceniam... oceniałem, to było w c**j czasu temu kiedy jeszcze byłem takim gównozjadem jak ty, dlatego patrzę na ciebie z przymrużeniem oka.

Bez przesady. Jeśli ta produkcja jest bardzo słabą to żadne anime nie powinno mieć noty wyższej od 8/10.. Ta tutaj to średniaczek :P

Nie wiem czemu twierdzisz, że średniak. Dla mnie średniak podjebujący elementy z innych tytułów to gówno, nie obrażajmy przy tym produkcji średnich lotów.

:)

Opublikowano

Oj ale kolego, ja nie gram w majnkrafta, jedyne co mnie z tym łączy to bawienie się tam w jakieś skrypty (rozwijanie wyobraźni, nauka - mówi ci to coś?).

Jedyne co oceniam... oceniałem, to było w c**j czasu temu kiedy jeszcze byłem takim g****ozjadem jak ty, dlatego patrzę na ciebie z przymrużeniem oka.

Nie wiem czemu twierdzisz, że średniak. Dla mnie średniak podjebujący elementy z innych tytułów to g****o, nie obrażajmy przy tym produkcji średnich lotów.

:)

Pod warunkiem że tamte inne tytuły były na takim samym lub lepszym poziomie. Ale wtedy to też kwestia nad czym podjęto pracę w pierwszej kolejności, a nie co się pierwsze pojawiło albo pierwsze wyemitowano.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngselweron

Pozwól, że powiem w ten sposób. Tytuł ten nie jest ani fajny, ani słaby, tak jak wspomniałeś - średniak.

Dodajmy do tego fakt, że powiela enty raz tę samą fabułę, oklepane postacie i znajduje sobie obrońców wiary czyt. selexy i inne gównixy.

Wniosek? Ten tytuł jest kolejną papką dla bezmózgich pelikanów (użyszkodnicy oglądający żeby się na chwilę wyłączyć na świat nie są wliczani, oni mają immunitet), które będą tego czegoś bronić do końca świata, a może i dalej (podobno po śmierci nasza świadomość gdzieś tam nadal egzystuje).

Jednym słowem - DNO.

@Sil√eR

Czytałem mangę Noragami tuż po obejrzeniu s1 i muszę ci powiedzieć.. Zamiast 8/10 to będzie 9/10, dem feels man  :lenny:

Zapnij pasy bo następne 2-3 odcinki wgniotą Cię w fotel.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...