Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]MyAnimeList

Gość Blame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na anime się nie znam, ale podobno tych tytułów jest xxxxx, także nie wyobrażam sobie od zdjęcia w dół kilku "kilometrów" tekstu. 

Zresztą, jeżeli nie ma zakładki "nazwy gier", a forum skupia się bardziej na tym, to dlaczego ma być jakaś lista bajek(?).

Nie. 

Opublikowano

Ogólnie to uważam, że powinno się wyjebać dział anime, co to ma byc, ze dorosli ludzie fapią sobie do k***a narysowanych dziewczynek? Jak mozna ogladac te gowniane chinskie bajki w takim wieku i ogólnie jarac sie japonią? przecierz to pedalstwo

Wiec jestem na nie. Zbędna pierdoła. Jesli juz cos dodać, to to co podlinkował quark

6108514433687761429644.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

to hejtowanie anime na pokaz to już takie żałosne jest trochę, chyba warto przestać pajacować i podejść do sprawy jak normalni ludzie

jeśli mieliby dodawać pola to można i to dodać, bo czemu nie

ja i tak trzymam się mojej sugestii co do własnych pól 

76561198093115115.pngAddFriend.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

MPCforum -multiplayer community. Jak sama nazwa wskazuje forum nie jest związane czysto z anime, także tworzenie nowego wiersza w statystykach społeczności specjalnie pod listę obejrzanych/oglądanych bajek mija się z celem.

Listę bajek możecie sobie wpisać w "O mnie"

Pozdrawiam.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...