Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy ten 120 będzie taki do wbicia ze klasyczne isy wbiją go w 2 dni ?

nie no Nawet IS`y nie wbiją w 2 dni przynajmniej tak mi się wydaje ;) IS dużo nie daje bo IS mało co jest :P

Opublikowano

Nie polecam, to 3 odsłona Eriadora. Zmieniona nazwa dla niepoznaki i wygląd prezki. Eriador startował 2 razy, 2 razy upadł w mniej niż miesiąc. Nawet skin na forum jest ten sam.

Opublikowano

Są rady i zwoje do czytania ku / KD ?? Czy będzie trzeba siedzieć i czekać żeby czytać ??

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Czas nie jest długi, 30min. 10 ku do G

Ale jednak jest to uciążliwe i bezsensu. W dzisiejszych czasach nawet na serwerach hard są rady i zwoje. A jak jest to zrobione zeby "dłużej" ludzie grali - nie jest to rozsądne podejście. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Jako że sam nie cierpię oszustw to polecę ze względu na Kamila, obyś się teraz nie przejechał. 

Kto jest w teamie i jaką rolę pełni?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Jako że sam nie cierpię oszustw to polecę ze względu na Kamila, obyś się teraz nie przejechał.

Kto jest w teamie i jaką rolę pełni?

Ja - technik

Ambro - pomysłodawca

Cycu - sponsor

Opublikowano

Medium/hard to ja podziękuje. Znam lepszy serwer który jest stabilny stoi już sporo czasu :) Jakby to był Easy to bym zagrał może ale te expienie jest nudne.. + te czytanie ku nq.Kolejny serwer do trzepania kasy.

Opublikowano

@Kamil IT może zmienicie te szmaragdowe bronie do PvP na jakieś inne, bo te to już widzę 47347 raz. Choćby to miało być śmiercio, pogro, ks'y itp. to by było lepiej ;p­

Na broń można nałożyć skin więc nie będzie tragedii ;)

Kiedy start?

25.09.2015 18:00

Opublikowano

Eriador v5? ile razy można startować na tych samych plikach... 

Powodzenia

Zapytaj Asfena.

Coś tak myślałem, znajome pliki widziałem na mpc.. :v Średnio to widzę

Opublikowano

Zapytaj Asfena.

Coś tak myślałem, znajome pliki widziałem na mpc.. :v Średnio to widzę

Widziałeś serwer na podobnych plikach, a nie pliki udostępnione na mpc, to dwie różne rzeczy.
Opublikowano

nie przekonuje mnie za bardzo ten serwer więc neutral

administracja jako tako git, żadnych krzywych akcji nie odyebali :)

moja ocena 7/10

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Widziałeś serwer na podobnych plikach, a nie pliki udostępnione na mpc, to dwie różne rzeczy.

Jeden c**j że tak powiem bo jeśli już taki serwer był to wychodzi na to że gówno zrobiłeś.

Opublikowano

Counter Strike w Metinie, tego jeszcze nie było .. Już mało ta gra przeszła, żeby jeszcze CS'a do tego dodawać ? Nie polecam, kolejny nudny serwer . 

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Counter Strike w Metinie, tego jeszcze nie było .. Już mało ta gra przeszła, żeby jeszcze CS'a do tego dodawać ? Nie polecam, kolejny nudny serwer .

Bo przecież skiny/zmiana wyglądu broni/postaci poprzez losowanie to opatentowany wynalazek valve i byli pierwsi, stuknij się w łeb.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...