Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potwierdzam, poznałem gościa na TS. Przemiły, sympatyczny człowiek i nie ma, że coś nie działa czy nie da się naprawić ^^ Wojtek ogarnie wszystko.

W 100 % się zgadzam. Chłopak do rany przyłóż. 

Dla niego nie ma rzeczy nie możliwych.

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam ze względu na to, że Kamil to sponsoruje :) Powodzenia chłopaki! :)

Dzięki za polecenie ;)

Polecam ze względu na wojtka.Dobra morda ;)

Dziękuje w imieniu wojtka ;)

Zagram, serwer jeszcze nie wystartował a już 1k online, więc sztos. :v

już poprawione te informacje :P źle to napisane było 

Opublikowano

Ambrozjak w teamie? Jeśli tak - nie polecam.

Za dużo napieprzone. Kolejny serwer na tych samych plikach.

Fajniutki ten system ze skinami, ale... same skiny słabe. Wyglądają

jak malowane przez 2-letnie dzieci. 

Opublikowano

Serwer jeszcze nie ruszył a w sygnaturze "tysiące graczy online", najpierw tego dokonaj a później możesz sobie takie rzeczy wypisywać.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Ambrozjak w teamie? Jeśli tak - nie polecam.

Za dużo napieprzone. Kolejny serwer na tych samych plikach.

Fajniutki ten system ze skinami, ale... same skiny słabe. Wyglądają

jak malowane przez 2-letnie dzieci. 

''Kolejny serwer na tych plikach'' z tego co się orientuje to Eriador nawet nie wystartował porządnie :yay:

Polecam, a co mi tam...  jak macie hajs i chęci to może coś z tego wyjść, no chyba, że Ambrozjak do tego przykłada ręke i będzie kolejny fail jak z Eriadorem.  Także czekanko na start ;) 

ps. przetestujcie dobrze te bete :p

Opublikowano

''Kolejny serwer na tych plikach'' z tego co się orientuje to Eriador nawet nie wystartował porządnie :yay:

Polecam, a co mi tam...  jak macie hajs i chęci to może coś z tego wyjść, no chyba, że Ambrozjak do tego przykłada ręke i będzie kolejny fail jak z Eriadorem.  Także czekanko na start ;)

Przetestujemy jutro damy już klienta ;)

Serwer jeszcze nie ruszył a w sygnaturze "tysiące graczy online", najpierw tego dokonaj a później możesz sobie takie rzeczy wypisywać.

Luka nie martw się o to myślę że z takim zapleczem na YouTube spokojnie tyle graczy zaglądnie ;)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o eriador to zawinił serwer dedykowany i błąd z questami, nie wiesz Harnasiek to nie pisz. Tutaj jestem od community i tego się trzymam.
Opublikowano

Serwer naprawdę przyzwoity ! :) Jedyne co będzie trzeba urozmaicić to te skiny bo na 5 skinach nie ma co poprzestawać i by były ciekawsze :D

Zawitam ! :)

Opublikowano

Serwerek prezentuje się bardzo fajnie, zawitam na starcie. Trochę dziwne, że CS'a dodają do Metina, a Metina do CS'a ­ :yay: Ale fajnie będzie takiego Dopplera trzymać.

Na tym wierzchowcu na 120lvl nie będzie przypadkiem cofać przy 100 szybkości ruchu?

tenor.gif

Opublikowano

Serwer naprawdę przyzwoity ! :) Jedyne co będzie trzeba urozmaicić to te skiny bo na 5 skinach nie ma co poprzestawać i by były ciekawsze :D

Zawitam ! :)

z czasem będziemy rozwijać serwer i będzie tego więcej ;)

Serwerek prezentuje się bardzo fajnie, zawitam na starcie. Trochę dziwne, że CS'a dodają do Metina, a Metina do CS'a ­ :yay: Ale fajnie będzie takiego Dopplera trzymać.

Na tym wierzchowcu na 120lvl nie będzie przypadkiem cofać przy 100 szybkości ruchu?

nie powinno cofać jak testowaliśmy to było dobrze ;)

Opublikowano

z czasem będziemy rozwijać serwer i będzie tego więcej ;)

nie powinno cofać jak testowaliśmy to było dobrze ;)

Mimo, że serwer jeszcze nie wystartował to radzę Wam o tym myśleć by dodać to w najbliższą aktualizację, bo ludzie uwielbiają gdy na ich serwerze Administracja stara się spełnić ich oczekiwania a póki co jako gracz Waszego serwera czuję się 'spełniony' :D

Dobra robota i myślcie o tym ;)

Opublikowano

Mimo, że serwer jeszcze nie wystartował to radzę Wam o tym myśleć by dodać to w najbliższą aktualizację, bo ludzie uwielbiają gdy na ich serwerze Administracja stara się spełnić ich oczekiwania a póki co jako gracz Waszego serwera czuję się 'spełniony' :D

Dobra robota i myślcie o tym ;)

Będziemy brali to pod uwagę oraz propozycje na naszym forum na które serdecznie zapraszamy ;)

Cycu i kolejny serwer który oleje po paru tygodniach bo kasa będzie na stole? Żeby na jaranie było? Zobaczmy :) Powodzenia

Ja tu jestem tylko sponsorem ;) po za tym nie jaram już bardzo długo masz bardzo stare informacje ;)

Opublikowano

Będziemy brali to pod uwagę oraz propozycje na naszym forum na które serdecznie zapraszamy ;)

Ja tu jestem tylko sponsorem ;) po za tym nie jaram już bardzo długo masz bardzo stare informacje ;)

Tak, tak, każdy mówi, że jest tylko sponsorem, a potem wychodzi, że jest właścicielem.

Czekam na start, bo serwer się dobrze zapowiada, jeśli administracja ogarnie to może wyjść nawet ciekawie.

@Edit

Słowa.

Opublikowano

Rowniez zawitam. Czekam z niecierpliwoscia na start. Ciezko bedzie z ulepszaczami? :D

Ciężko mhymm jak zobaczysz jaki jest drop na nowej mapie dungeonach to zobaczysz że jest łatwo ;) na start przy 75 lv jak nie podropisz możesz uznać że jest ciężko ale jak bd grać to zobaczysz że jest pompeczka ;)

Opublikowano

Polecam dobry sponsor i ekipa. Projekt namiesza na scenie liczę na to i gorąco zapraszam!

Cyca znam dobrze i jest dobrym człowiekiem, będzie się starał. Technik także wie co robi.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Polecam dobry sponsor i ekipa. Projekt namiesza na scenie liczę na to i gorąco zapraszam!

Cyca znam dobrze i jest dobrym człowiekiem, będzie się starał. Technik także wie co robi.

dziękujemy za ciepłe słowa i zapraszamy dalej do komentowania ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...