Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam prezentacja przedstawia się idealnie i bardzo przyciągająco, moja osoba chętnie zagości na owym serwerze.  Mała sugestia dotyczy czytania umiejętności jak na serwer medium/hard nie podoba mi się że można w tak krótkim czasie szkolić swoje umiejętności , 30 minut wobec mnie to zdecydowanie za krótki czas jak na mój gust. Tak po za tym wszystko jest jak najbardziej na duży + . Nic tylko życzyć powodzenia i oby był to serwer na którym administracja będzie działała i szanowała swoich graczy.

z poważaniem Loser92

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam mieszane uczucia, nie ze względu na cyca lecz na Ambro...

Przecież to kretyn jaki mało Eriador startował chyba z 4 razy za każdym z nich nie umiał zrobić.. 

Nawet strony podłączyć nie umiał... dwa dni się z tym męczył a roboty było na 10 min. 

Serwer był naprawdę fajny, ale administracja olewała wszystko. 

56928084622805469272.png

Opublikowano

Przecież to kretyn jaki mało Eriador startował chyba z 4 razy za każdym z nich nie umiał zrobić.. 

Nawet strony podłączyć nie umiał... dwa dni się z tym męczył a roboty było na 10 min. 

To dobrze, że ja byłem technikiem na eriadorze, poczytaj więcej, to nie boli.

Opublikowano

Witam prezentacja przedstawia się idealnie i bardzo przyciągająco, moja osoba chętnie zagości na owym serwerze.  Mała sugestia dotyczy czytania umiejętności jak na serwer medium/hard nie podoba mi się że można w tak krótkim czasie szkolić swoje umiejętności , 30 minut wobec mnie to zdecydowanie za krótki czas jak na mój gust. Tak po za tym wszystko jest jak najbardziej na duży + . Nic tylko życzyć powodzenia i oby był to serwer na którym administracja będzie działała i szanowała swoich graczy.

z poważaniem Loser92

Hmmm pominąłeś fakt jaki jest % szansy wejścia KU? Jeżeli jest 5% to co Ci z 30 min jak będziesz wbijał pół roku ?:) Skille są okej, testowałem odkąd pomagam chłopakom doszlifować serwer :) Bez IS około tygodnia czasu na skille P i to jest dobry czas jak na medium/hard :)

Opublikowano

Powiem ci tak ambro jest bardzo dobrą osobą od community ;) Ja jestem jako sponsor oraz czasem drobna pomoc ;P wojtek jest bardzo dobrym technikiem widzę w nim bardzo duży potencjał i długą i owocną współprace ;) oraz nie zapominajmy o naszym przyjacielu Kamilu (BuenaCosta) to właśnie dzięki niemu na serwerze gra został usprawniona oraz poprawione rzeczy które uważa za słuszne był graczem metin2 od dawien dawna i liczymy się z sugestiami jego gdyż w praniu bardzo ładnie to wygląda ;)

// Klient na stronie już podpięty !!

Opublikowano

Jak narazie nastawiony negatywnie ze wzgledu na Cyca i te "przekrety" zobaczymy na starcie moze jednak zmienie zdanie. Niezla konkurencja wam sie szykuje na piatek :D

Ja tam mam powody, by sądzić że to majcher kłamał. A cyca ogólnie uważam za dobrego ziomka, dlatego polecam serwer.

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

Serwera nie polecam bo Kamil. Jeżeli będą takie przekręty na sm jak na nemtienie to serwer dlugo nie postoi. Kamil pamiętasz dobrze jak sprzedawałeś w grze sm a poźniej yangi i sm na allegro + tworzyłeś konta GM bez zgody administracji...  Po 2 hardy w tych czasach nie mają przyszłości bo ludzie uczą się oraz pracują tak więc zbyt dużo czasu nie będą mieli na gre...

Powodzenia :)

Opublikowano

Serwera nie polecam bo Kamil. Jeżeli będą takie przekręty na sm jak na nemtienie to serwer dlugo nie postoi. Kamil pamiętasz dobrze jak sprzedawałeś w grze sm a poźniej yangi i sm na allegro + tworzyłeś konta GM bez zgody administracji...  Po 2 hardy w tych czasach nie mają przyszłości bo ludzie uczą się oraz pracują tak więc zbyt dużo czasu nie będą mieli na gre...

Masz na to jakieś dowody czy po prostu przedstawiasz plotki jak pionek Majchera, jak masz to czekam aż się nimi z nami podzielisz.
Opublikowano

Rozumiem, że jeszcze 2/3 lata temu praca i szkoła nie istniały? xD­

tenor.gif

Opublikowano

Masz na to jakieś dowody czy po prostu przedstawiasz plotki jak pionek Majchera, jak masz to czekam aż się nimi z nami podzielisz.

To właśnie Ty jesteś pionkiem Kamila :) . Jak wrócę ze szkoły to wstawię coś :)

Nie polecam :)

Opublikowano

NetMetin sobie wymyślił cycu? a r*******i sobie serwer dla sportu ?  ^^  nie wiem jakie masz wytłumaczenie Cycek ale nikt bez poważnego powodu nie rozjebuje sobie serwera i nie traci z Niego 90% dochodu plus niszczy reputacje  ^^ ... plus znam Twoje jazdy już trochę a chociażby ostatnie PW do mnie  xD  

... i tym razem Cycek przyłóż się do tej maszyny bo Arsob Ci już nie pomoże gdyż pracuje a ostatnio tak rozjebałeś maszynę, że trochę się naczytałem od Arsoba. Poza tym to zabawne... bo najpierw ciśniesz komuś, że jest c*****y a później prosisz go o pomoc  ^^

Serwer polecam bo Wojtek  :yay:

gnvNjpf.png

Opublikowano

NetMetin sobie wymyślił cycu? a r*******i sobie serwer dla sportu ?  ^^  nie wiem jakie masz wytłumaczenie Cycek ale nikt bez poważnego powodu nie rozjebuje sobie serwera i nie traci z Niego 90% dochodu plus niszczy reputacje  ^^ ... plus znam Twoje jazdy już trochę a chociażby ostatnie PW do mnie  xD  

... i tym razem Cycek przyłóż się do tej maszyny bo Arsob Ci już nie pomoże gdyż pracuje a ostatnio tak rozjebałeś maszynę, że trochę się naczytałem od Arsoba. Poza tym to zabawne... bo najpierw ciśniesz komuś, że jest c*****y a później prosisz go o pomoc  ^^

Serwer polecam bo Wojtek  :yay:

...

Opublikowano

WRjvy6j.jpg

jebłem xD

Te skiny są troszkę dziwne, fioletowy jest ładniejszy od wszystkich innych.

Który z administratorów jest odpowiedzialny za reklamę?

Opublikowano

WRjvy6j.jpg

jebłem xD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pewnie cycu, który jest sponsorem.

@Tesoria patrz kto tu jest xD­

tenor.gif

Opublikowano

Sama prezentacja i jak i cały zamysł projektu wygląda bardzo przyzwoicie.

Bo zaraz popadniesz w samo zachwyt własną prezentacją :aaa:

Opublikowano

WRjvy6j.jpg

jebłem xD

xD No muszę powiedzieć że ciekawie

Opublikowano

Eriador, tylko ze z reklamą ;d

PS SKĄD MIELIŚCIE MOJ NUMER TELEFONU? Dostałem smsa, ale za to z darmowymi sm, ciekawe ile ich dostałem :O

@@ZAGRAM BO CYCUŚ

Opublikowano

Eriador, tylko ze z reklamą ;d

PS SKĄD MIELIŚCIE MOJ NUMER TELEFONU? Dostałem smsa, ale za to z darmowymi sm, ciekawe ile ich dostałem :O

@@ZAGRAM BO CYCUŚ

Z NetMetina :P 

Opublikowano

Tak narzekacie na cyca, ale przecież jak coś zrobi to zrobi dobrze. Wiadomo, nikt nie jest idealny i popełnia błędy, ale czasem warto zaufac na nowo. NetMetin był ok, do czasu aż zaczęły się dziac dziwne rzeczy jak np usunięcie moderatorki, potem admina forum. Więc nie dziwota, że stało się jak stało.

Prezentacja zapowiada się fajnie, a że jest to medium/hard to tym bardziej jest fajnie, a jeżeli tak jak zapewnia admin serwer jest wykupiony na 6 miesięcy i wcześniej go nie zamkną, a jedynie przedłużą jego istnienie to dobrze wróży. 

Nie będzie mnie niestety na starcie, dopiero tydzień po starcie wejdę, więc jeżeli wtedy nie będę pozytywnie zaskoczona to będę żałowała, że ten serwer pobrałam. 

Ale życzę powodzenia! :)

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Tak narzekacie na cyca, ale przecież jak coś zrobi to zrobi dobrze. Wiadomo, nikt nie jest idealny i popełnia błędy, ale czasem warto zaufac na nowo. NetMetin był ok, do czasu aż zaczęły się dziac dziwne rzeczy jak np usunięcie moderatorki, potem admina forum. Więc nie dziwota, że stało się jak stało.

Prezentacja zapowiada się fajnie, a że jest to medium/hard to tym bardziej jest fajnie, a jeżeli tak jak zapewnia admin serwer jest wykupiony na 6 miesięcy i wcześniej go nie zamkną, a jedynie przedłużą jego istnienie to dobrze wróży. 

Nie będzie mnie niestety na starcie, dopiero tydzień po starcie wejdę, więc jeżeli wtedy nie będę pozytywnie zaskoczona to będę żałowała, że ten serwer pobrałam. 

Ale życzę powodzenia! :)

:D 

Nie wiem jakim trzeba być kretynem, aby opłacić serwer na 6miech z góry i przez 5lat swojej kariery nie słyszałem o nikim kto opłacił na X miech z góry... nawet pandora i diamond opłacał się co miech... 

gnvNjpf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...