Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nowy poddział pogaduszki.

TheDominik

Twój głos :) też się liczy!  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za wprowadzeniem subforum?

• TAK
      12
    • NIE, a może uzasadnisz?
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnimi czasy coraz więcej osób zakłąda tematy z prośbą o pomoc w sprawach sercowych, a także związkowych.

Nie wspominając o teamatach, z prośba o pomoc w wyborze upominku dla drugiej połówki.

Najlepszym rozwiązaniem będzie odpowiedni poddział, w którym będziemy mogli zmierzyć się z problemami naszych użytkowników, doradzić im, a także ich pocieszyć.

Dodałem ankietę, proszę o wasze głosy.

Opublikowano

Bez przesady xD na nie

Nie ma innych ciekawych tematów w tym dziale. Można sobie usiąść i pomyśleć, pomóc komuś, a tak musisz przewijać tematy. Dlaczego? Dlatego, że chcesz pomóc innej osobie w ciężkiej sytuacji, która ciebie też może spotkać?

Popatrz na zmiany to juz nie jest forum tylko dla osób tworzących, uzywających, rozpowszechniających obejścia do gier. Teraz jest to jedna wielka platworka ogólno tematyczna, więc dlaczego nie chcesz się otworzyć na tematy tego typu, co za tym idzie ułatwić  ich tworzenia za pomocą odpowiedniego poddziału.

Przesada, pamiętajmy że to tylko forum o grach ;_;­

Anime, programowanie, sport, muzyka? To nie przypomina gier :)

co do samych tematów to mam mieszane uczucia 

wyobraźcie sobie taką sytuację (no offence  xD), że wasza dziewczyna proponuje seks, a wy zmieszani odpowiadacie, że musicie spytać się kolegów z mpc 

ja będę na nie, by ratować polskie społeczeństwo 

Nikt nie musi jej tego mówić 0,0 

Opublikowano

wyobraźcie sobie taką sytuację (no offence xD), że wasza dziewczyna proponuje seks, a wy zmieszani odpowiadacie, że musicie spytać się kolegów z mpc 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Jestem ogromnym fanem tego pomysłu. Jak najbardziej Tak, tematów jest dużo, niekiedy są ciekawe więc warto stworzyć subforum zwłaszcza ze znam osoby które wchodzą tam w większości by pomóc właśnie w takich tematach

Opublikowano

wyobraźcie sobie taką sytuację (no offence xD), że wasza dziewczyna proponuje seks, a wy zmieszani odpowiadacie, że musicie spytać się kolegów z mpc 

­

Opublikowano

Jestem na nie, bo cały ruch z pogaduszek przeniósłby się tam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...