Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto w to grać?

Xeeideex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Kiedyś w to grałem ale miałem tylko 2 tier i nawet fajnie mi się grało. Warto do tego wrócić? Dużo osób w to gra? Jak tak to jaki kraj czy coś tam wybrać? I czy są jakieś dodatki które mi pomogą w grze na początku?

Opublikowano

Jeżeli mam być szczery to warto w to zagrać, powody

• Rozwinięte drzewka technologiczne
  • Dobra optymalizacja
  • możesz zainstalować sobie mody, hitboxy, celownik.

Na początku możesz iść w rosyjskie drzewko do ISa-7

Opublikowano

• Dobra optymalizacja

A jakieś mody polecasz dla nooba? xD

Opublikowano

• Dobra optymalizacja

Tak na pewno xDDD

Od siebie nie polecam. Bugów co niemiara, gdy wbijesz 10 tier to będziesz z głowy włosy wyrywał gdy zobaczysz poziom graczy. Ponadto WG ma wyjebane na graczy z Europy.

Opublikowano

Tak na pewno xDDD

Od siebie nie polecam. Bugów co niemiara, gdy wbijesz 10 tier to będziesz z głowy włosy wyrywał gdy zobaczysz poziom graczy. Ponadto WG ma wyjebane na graczy z Europy.

Tak, w porównaniu do np. AW WoT ma świetną optymalizację. Z resztą w tę grę można zagrać na 6+ letnim sprzęcie.

Bugi nie przeszkadzają w grze, a większe są od razu usuwane przez mikrołatki. Jak nie umie się grać i chce żeby drużyna wygrywała za niego, to potem płacz i wyrywanie włosów, bo się nawet Xt nie potrafi wbić. Jasne, na EU nie ma żadnych eventów, wszędzie boty z którymi WG nic nie robi, nawet najnowszych aktualizacji nie wprowadzają, bo przecież mają wywalone na EU...

Jak masz takie głupoty gadać, to proszę, nie w tym dziale.

Opublikowano

Tak na pewno xDDD

POPIERAM, gdzie ta optymalizacja? :D

Opublikowano

POPIERAM, gdzie ta optymalizacja? :D

hWAdNrI.png

Nawet na największym drewnie jest znaczący wzrost fps z wersji na wersje.

Opublikowano

hWAdNrI.png

Nawet na największym drewnie jest znaczący wzrost fps z wersji na wersje.

nie badz smieszny nawet, ja tez podczas odliczania moge sie popatrzyc w ziemie i z lapka ktory normalnie ma 40/50 fps zrobie screena gdzie widac jak mam 90, pokaz caly ekran :]

Opublikowano

A tak serio to o co chodzi z tymi bugami bo gram trochę i jedyne bugi jakie miałem to

a] zawiesiłem się na skale 

b]znikający pocisk który zdarza się raz na 100 bitew

c]gra się sama wywali co 200 bitew

d]czerwona kropka + reset pc

-------------------------------------------------

A dwa ostatnie to na 90% wina nieaktualnych modów...Co wy macie z tymi bugami, jeżeli bugiem dla was jest pocisk który zniknie raz na jakiś czas to jesteście chyba uzależnienie od gier bo normalny człowiek machnie na to ręką...A jak gra się wysypie to co to za problem włączyć od nowa... Ale nie przecież staty się popsują przez jedną bitwe

signature.png

Opublikowano

A tak serio to o co chodzi z tymi bugami bo gram trochę i jedyne bugi jakie miałem to

a] zawiesiłem się na skale

b]znikający pocisk który zdarza się raz na 100 bitew

c]gra się sama wywali co 200 bitew

d]czerwona kropka + reset pc

-------------------------------------------------

A dwa ostatnie to na 90% wina nieaktualnych modów...Co wy macie z tymi bugami, jeżeli bugiem dla was jest pocisk który zniknie raz na jakiś czas to jesteście chyba uzależnienie od gier bo normalny człowiek machnie na to ręką...A jak gra się wysypie to co to za problem włączyć od nowa... Ale nie przecież staty się popsują przez jedną bitwe

Dokładnie. Nie popieram polityki WG, ale ludziska popadają w paranoję z bugami, optymalizacją itp. Na ponad 3 lata grania, zawiesiłem sie raz na skałce. Tylko raz! A co do wywalania, to zdarzyło sie z dwa, trzy razy i byla to wina modow, których nie usunąłem przed aktualizacją. I jest jeszcze jedna zasadnucza sprawa. O ile mogę grać w WoTa na moich "kalkulatorach"(30-40fps), o tyle w AW mogę zapomnieć o grze, bo gra z 10-15fps mija sie z celem.

Wracając do tematu. Drogi kolego i reszta zadającą takie pytania. Czytając takie posty/tematy, często mam wrażenie, ze pytanie powinno brzmieć "Czy warto POBRAĆ grę?", bo to chyba jedyne w tym momencie (czas, dane, transfer...) ograniczenie by zapoznać się z treścią, zmianami w grze.

test

Opublikowano

Pobrałem ale nie wiem jaki kraj wybrać. Jaki polecacie? :P

Już Ci napisali wyżej. Ja proponuje RU (rosyjskie/radzieckie)

Kolego, ty tak z każdą grą?

http://www.mpcforum.pl/topic/1317555-zaczynac-gre/

http://www.mpcforum.pl/topic/1301841-oplaca-sie-grac/

http://www.mpcforum.pl/topic/1386907-polecacie-zagra%C4%87/

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

test

Opublikowano

Jeszcze kwestia, jakim typem czołgów chcesz w ogóle grać ? ^^

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Che po prostu żeby był dobry dla nooba :D

Możesz spróbować tą nową japońską linię, dobry pancerz, nie najgorsze działka.

Opublikowano

Poszedłem teraz w T26 nie wiem czy to najlepszy wybór ale fajnie się nim narazie mi gra :D

3 linie najlepsze dla newbie to:

- idź do KV-1, wybadaj z niego wszystko i idź w kierunku IS-7 (linia czołgów która wybacza błędy nowych + są naprawdę dobre)

- idz do T1HT i uderzaj w kierunku T110E5 (najbardziej uniwersalne czołgi ciężkie więc też uczą kilku rzeczy)

- idz do T34 i z niego do Obj. 140/T-62a (bardzo przyjemne w grze medy, a w nich dwa Rudzielce 102:))

Dodam jeszcze że jeśli grasz np. KV-1 i masz z niego do wybadania 3 czołgi to staraj się wybadać wszystkie 3 :)

Opublikowano

3 linie najlepsze dla newbie to:

- idź do KV-1, wybadaj z niego wszystko i idź w kierunku IS-7 (linia czołgów która wybacza błędy nowych + są naprawdę dobre)

- idz do T1HT i uderzaj w kierunku T110E5 (najbardziej uniwersalne czołgi ciężkie więc też uczą kilku rzeczy)

- idz do T34 i z niego do Obj. 140/T-62a (bardzo przyjemne w grze medy, a w nich dwa Rudzielce 102:))

Dodam jeszcze że jeśli grasz np. KV-1 i masz z niego do wybadania 3 czołgi to staraj się wybadać wszystkie 3 :)

Dzięki za rady :) Akutalnie idę w IS-7 a potem może coś innego po ogarniam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...