Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto w to grać?

Xeeideex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz juz nie warto dawniej tak ale teraz lepiej pograj w cs'a

Oczywiście, że warto i czemu sądzisz, że lepiej pograł w CS'a? W CS'ie gra tylko nie ogarniętych ludzi, że ciężko samemu cokolwiek ugrać, a w dodatku tracisz zawsze czas.

Idź w IS-7, a potem ruszaj w Ob.140, bo teraz czołgi średnie królują w tej grze.

Opublikowano

A w wocie nie gra masa nieogarniętych ludzi? Też czas się traci.

Niespodzianka

<

Opublikowano

Tak naprawde nie mozna nazwac gry w WoT'a strata czasu poniewaz gracz wybral sobie taka a nie inna gre dlatego poswieca swoj wlasny czas zeby w to grac .

Co do nieogarnietych ludzi tak naprawde wszedzie czy to w Cs'ie czy w innej grze zawsze znajda sie tacy ludzie i nic na to nie poradzimy .

Niestety w Cs'ie jest wiecej takich osob niz w World Of Tanks , napewno sami dobrze o tym wiecie co sie dzieje podczas meczy .

@1361622928-U485574.pngnikerblueas moze wytlumaczysz mi co sie tak zmienilo ze nie warto grac juz w WoT'a bo narazie wydaje mi sie ze wszystkie twoje komentarze to spam ktorym starasz sobie nabic posty .

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

Chciałbym przy okazji spytać ile WOT teraz zajmuje miejsca jak tutaj już taka dyskusja nastąpiła ;-;

Opublikowano

Chciałbym przy okazji spytać ile WOT teraz zajmuje miejsca jak tutaj już taka dyskusja nastąpiła ;-;

WoT potrzebuje okolo 30 GB .

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

Tak naprawde nie mozna nazwac gry w WoT'a strata czasu poniewaz gracz wybral sobie taka a nie inna gre dlatego poswieca swoj wlasny czas zeby w to grac .

Co do nieogarnietych ludzi tak naprawde wszedzie czy to w Cs'ie czy w innej grze zawsze znajda sie tacy ludzie i nic na to nie poradzimy .

Niestety w Cs'ie jest wiecej takich osob niz w World Of Tanks , napewno sami dobrze o tym wiecie co sie dzieje podczas meczy .

@1361622928-U485574.pngnikerblueas moze wytlumaczysz mi co sie tak zmienilo ze nie warto grac juz w WoT'a bo narazie wydaje mi sie ze wszystkie twoje komentarze to spam ktorym starasz sobie nabic posty .

To był zwykły spamer.

15GB.

Opublikowano

To był zwykły spamer.

15GB.

Rozpakuj go... mi około 20.

Niespodzianka

<

Opublikowano

Opłaca się grać ciągle coś dodają, udoskonalają.

Mam na koncie 15 k bitew i mi się nadal nie nudzi. Gra godna polecenia ;)

Opublikowano

pamiętaj jedno, 2 tier to nie czołg tylko zlepek stali z lufką, prawdziwa gra zaczyna się od 5-6 tieru, wtedy pancerz zaczyna mieć znaczenie, i pojawia się zabawa, rzuca na wszystkie mapy i bitwy nie trwają 2 minuty, generalnie im wyższy tier tym wyższy poziom bitew i frajda :P

warto :)

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

pamiętaj jedno, 2 tier to nie czołg tylko zlepek stali z lufką, prawdziwa gra zaczyna się od 5-6 tieru, wtedy pancerz zaczyna mieć znaczenie, i pojawia się zabawa, rzuca na wszystkie mapy i bitwy nie trwają 2 minuty, generalnie im wyższy tier tym wyższy poziom bitew i frajda :P

warto :)

Prawdziwa gra zaczyna się od VIII tieru.

Opublikowano

Prawdziwa gra zaczyna się od VIII tieru.

Nie zgodzę się, imo podobnie jak kolegi wyżej od 5. Wtedy pancerz zaczyna mieć znaczenie - kv-1, kv-220, T1 HT. Umiejętne wykorzystanie tych czołgów pozwoli na wyciągnięcie prawie każdej bitwy (zależy od losowania i mapy).

Opublikowano

Nie zgodzę się, imo podobnie jak kolegi wyżej od 5. Wtedy pancerz zaczyna mieć znaczenie - kv-1, kv-220, T1 HT. Umiejętne wykorzystanie tych czołgów pozwoli na wyciągnięcie prawie każdej bitwy (zależy od losowania i mapy).

KV-1 nie zagrasz agresywnie, a ta gra zrobiła się straszna dynamiczna.

Opublikowano

KV-1 nie zagrasz agresywnie, a ta gra zrobiła się straszna dynamiczna.

To że czołg nie jest mobilny nie oznacza że nie da się nim zagrać agresywnie. Na Himmlu przepychaczem można spokojnie samemu rushować jak dobrze wylosuje, nawet malinówką środkiem można jeśli ma się pewność że nic nie przebije. Gra agresywna, a to co się robi medami na Xt to 2 różne rzeczy. Podobne, ale różne.

PS pragnę zauważyć że mocno odeszliśmy od głównego tematu, sugeruję na niego wrócić.

Opublikowano

Tak więc co było spamem było spamem ale moim subietywno obiektywnym zdaniem nie warto mam konto w wot 5x10 tier Nick AissyRtv i od pewnego czasu nie gram z 3 powodów:
- Gra Stała się paytoWin 
- Wszyskie cziterskie modyfikacje są dozwolone

- Wszystko opiera się na szczęściu...

Pozdrawiam :P

Opublikowano

Tak więc co było spamem było spamem ale moim subietywno obiektywnym zdaniem nie warto mam konto w wot 5x10 tier Nick AissyRtv i od pewnego czasu nie gram z 3 powodów:

- Gra Stała się paytoWin 

Gra nie jest paytowin, więc nie wiem co Ci się przyśniło tak samo, że opiera się na szczęściu. Co do modów są legalne, ale i tak nie masz znacznej przewagi nad przeciwnikiem.

Opublikowano

- Gra Stała się paytoWin 

Jakoś gracze z topowych klanów nie twierdzą że jest p2w.. może dlatego że mają skilla i dostają w c**j darmowego golda za klanówki?...

Jakie te CZITERSKIE modyfikacje?Hitlog?

Szczęście to może 5% udanej bitwy.

Gra jest bardzo dobra i  nawaet przyjemna jesli grasz typowo 4fan i nie drażni cię jeśli cie arta z nieba kurwnie albo wylosuje team paziów(według mnie ta gra ma tylko 2 problemy, arty i matchmaking)

Opublikowano

- Gra Stała się paytoWin 

Kolego chyba Ci się gry pomyliły. Gra nie ma nic wspólnego z paytowin. Na polu bitwy liczą się tylko umiejętności. To tak jak powiedzieć, że cs jest paytowin.

Wszystkie "cziterskie" modyfikacje dozwolone? Nie, nie są. WG podało listę zakazanych modyfikacji dla EU, mogą za nie śmiało zbanować. Jeśli dla Ciebie inny celownik jest cheaterski, to obstawiam, że Twoje wn8 waha się w okolicach 300-500.

Wszystko opiera się na szczęściu? Rozumiem, że grasz tylko artą? Nawet tam niekiedy potrzeba mózgu żeby się wycofać, lub zmienić flankę na którą się patrzy.

Opublikowano

To że czołg nie jest mobilny nie oznacza że nie da się nim zagrać agresywnie. Na Himmlu przepychaczem można spokojnie samemu rushować jak dobrze wylosuje, nawet malinówką środkiem można jeśli ma się pewność że nic nie przebije. Gra agresywna, a to co się robi medami na Xt to 2 różne rzeczy. Podobne, ale różne.

PS pragnę zauważyć że mocno odeszliśmy od głównego tematu, sugeruję na niego wrócić.

Himmla ciągle Ci rzuca KV-1? To nie jest ta sama KV-1 co kiedyś, bo jeśli wylosuje Cię na top'a i zrobisz rusha przez środek to jesteś trupem.

Zamykam na prośbę autora (PW).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...