Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polecacie zagrać?

Xeeideex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Chciałem sobie zacząć grę w Cabala ale jednak sobie  nie zagram bo mi wywala jakiś tam error :D. Pomyślałem o tera. Fajna gra? Warto zagrać? Jak tak to jaką klasą i czy lepiej grać na angielskiej czy polskiej wersji?

Opublikowano

Nie ma polskiej wersji ;)

Jest EU i NA =D Polecam grać na EU, na NA są podobno strasznie wysokie pingi (nie gwarantuje, nie grałem)

Klasę wybierz tą, która Ci się spodoba ;) Wszystkie są dobre i użyteczne, jak ktoś naprawdę ogarnia :)

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Grę polecam warto ją pobrać grałem w nią kiedyś i polecam grać na EU na NA wysoki ping (testowane). Co do klas to wszystkie są dobre

Opublikowano

@Xeeideex

@DaGGy75 czyli pobrać sobie Gameforge Live i wybrać polską wersje i zainstalować TERE?

Musisz bodajże ustawić język angielski, żeby widzieć TERE - nie jestem pewny, bo mam stary launcher, nie GF Live ;)

@DaGGy75 a ile mniej więcej to się pobiera? I czy jak wyłączę patchera i włączę go od nowa będzie pobierać od początku czy od tylu ile się pobrało?

Jak przerwiesz pobieranie, to po ponownym uruchomieniu będzie kontynuować, nie pobierać na nowo ;)

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Siemka panowie,  Chcemy całą gildią z metina 2 przejsc na TERE  i potrzebujemy jedna osobe z tego forum ktora sie zna bardzo dobrze na tej grze  zaprosic na ts3.  jezeli jest to mozliwe prosze napisac mi prywatna wiadomosc na prawde jest to wazne dla naszej gildi ;P pozdrawiam

GaceekTV_signature_800x250.png

Opublikowano

@GacuuŚ

Siemka panowie,  Chcemy całą gildią z metina 2 przejsc na TERE  i potrzebujemy jedna osobe z tego forum ktora sie zna bardzo dobrze na tej grze  zaprosic na ts3.  jezeli jest to mozliwe prosze napisac mi prywatna wiadomosc na prawde jest to wazne dla naszej gildi ;P pozdrawiam

Poszukaj, bądź napisz w tym temacie --------------->  Klik

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

@Mentor™ a uciągnie mi tak w ogóle tera? :D

Procesor: AMD Phenom II X2 550 Processor 3.10GHz

Karta graficzna: NVIDIA GeForce 9800GT

RAM: 2GB

Windows 7 Ultimate 64-bit

Opublikowano

Prawdą jest że na NA są dużo wieksze pingi, spradzone na własnym przypadku. Jednak nie wiem czy też nie jest to wina neta ponieważ kolega z Krakowa przy necie 250mb z upc jakoś tam gra i nie narzeka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...