Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Kolor ostrzeżenia przy poście

Gość Blame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

EyONiJt.png

Jak widzicie, kolor tego kółka, jest niezależny od tego, czy ostrzeżenie jest zdejmowane, nadawane, lub jest nadane werbalne.

Widziałem ostatnio sytuację, że osoba napisała poradnik, dostała zdjęcie ostrzeżeń, ale pojawiły się posty: lol wtf za co dostał warna.

Mam sugestię, by kolor tego kółka był zależny od nadawanego gatunku ostrzeżenia:

- czerwony: nadane procenty

- pomarańczowy: ostrzeżenie werbalne

- zielony: zdjęcie ostrzeżeń

Pozdro

Opublikowano

Jestem na tak, ponieważ często Użytkownicy dziwią się za co drugi użytkownik dostał ostrzeżenie mimo, że jego post był pomocny, a to po prostu jest zdjęcie punktów za pomoc w dziale lub za poradnik. 

Opłaca się takie coś dodać. 

Opublikowano

@RADTOR w sugestii nie chodzi o to żeby dodać za co dostało się warna, jednak żeby było widoczne czy % są nadawane, zdejmowane czy jest to tylko werbalne ostrzeżenie. Nadal zwykły uzytkownik nie będzie wiedział za co kto inny dostał ostrzeżenie.

Opublikowano

Jeżeli jest taka możliwość i o ile nie będzie sytuacji typu:

"Czemu on dostał werbala, a ja dostałem 5%??!!!>!?!?"
(czy coś w tym stylu)

To można dodać.

Opublikowano

(czy coś w tym stylu)

To można dodać.

Dokładnie tak.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

(czy coś w tym stylu)

To można dodać.

Tego nie da się przewidzieć, zawsze można wprowadzić na próbę.

Opublikowano

Tylko czerwone za % i 0 oraz zielone za -. W innym przypadku za każdym razem będzie spam jak bardzo to "faworyzujemy innych", bo ktoś dostał 0% a ktoś inny 5 ;)­

Opublikowano

Tylko czerwone za % i 0 oraz zielone za -. W innym przypadku za każdym razem będzie spam jak bardzo to "faworyzujemy innych", bo ktoś dostał 0% a ktoś inny 5 ;)­

Opublikowano

Witam.

EyONiJt.png

Jak widzicie, kolor tego kółka, jest niezależny od tego, czy ostrzeżenie jest zdejmowane, nadawane, lub jest nadane werbalne.

Widziałem ostatnio sytuację, że osoba napisała poradnik, dostała zdjęcie ostrzeżeń, ale pojawiły się posty: lol wtf za co dostał warna.

Mam sugestię, by kolor tego kółka był zależny od nadawanego gatunku ostrzeżenia:

- czerwony: nadane procenty

- pomarańczowy: ostrzeżenie werbalne

- zielony: zdjęcie ostrzeżeń

Pozdro

nie ma potrzebny, by użytkownicy wiedzieli jakiego rodzaju ostrzeżenie dostała inna osoba, ten znaczek jest tylko informacją, że moderator widział dany post i w związku z jego treścią postanowił dodać wpis w logach ostrzeżeń 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Tylko zielone i czerwone.

@cichy.

W końcu ulepszamy forum, a użytkownicy już nie będą mieli tyle pytań dlaczego on dostał %, co jak to etc. ;)

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...