Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Last Chaos Asgard

bercik1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Adminem jest damona , ci bardziej zainteresowani lc wiedzą kto to :>

Admin jednego serwera, nic specjalnego. :3

Ludzie, nie zapominajcie w jakim temacie piszecie. Dotyczy on serwera Asgard i ogółu Z NIM związanego, a nie ogółu serwerów, i gry, jak i kompetencji ludzi je stawiających.

No, trochę z tematu zboczyłam odpowiadając koledze wyżej, ale sens mojego poprzedniego posta podsumował serwer ten jak i każdy powstający ostatnimi czasy. :P

Nie grałam tutaj, nie wiem jak rozgrywka wygląda, ale jak czytam, że ktoś nie może odzyskać utraconych rzeczy to aż mnie mdli.  :((

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Ci bardziej zainteresowani wiedzą co mu zawdzieczają" tyle specjalnego :v nwm po co by mial otwierac drugi serv ?

Nie zrozumiałeś o co mi chodzi. Tak jak mówi się "piosenkarka jednej piosenki" (zyskał popularność tylko jej jeden utwór), tak można powiedzieć o twórcy tego serwera. :)

No i jak tam, wyjaśniła się sprawa dot. zaginionych przedmiotów?

Odkrywca
Opublikowano

Pisałem pare postów wyżej.. Wyjebali im database i kazdy zaczynał od 1 lvl znow .

Opublikowano

Nie zrozumiałeś o co mi chodzi. Tak jak mówi się "piosenkarka jednej piosenki" (zyskał popularność tylko jej jeden utwór), tak można powiedzieć o twórcy tego serwera. :)

nie Ty nie zrozumialas ,on nie jest znany z tego ze stworzyl ten server tylko z zaslug dla last chaos 

Odkrywca
Opublikowano

nie Ty nie zrozumialas ,on nie jest znany z tego ze stworzyl ten server tylko z zaslug dla last chaos 

Też nie znam jej/ czy jego. Dla mnie to noname, zreszta kolejny. Zasługi dla lc? hmm i to sprawia że postawi z*******y serwer? (nie wydaje mi sie)

Jedyna dobra rzecz w tym serwie to zamysł... 165 lvl max i taka minimalizacja jak za starych czasów.  (Zresztą sami to na forum tu napisaliśmy)

Ten serwer miał potencjał na papierze. Grałem wciagajaca gra, lecz 20 dc podczas dropienia w ostatnim czasie do kurwicy mnie doprowadzało. Serwer zalagowany, mimo updatow nadal byly lagi. Strona z DDOS protection a jak ja dedosuja to i tak nie działa wiec po uj to. Kolejne wady to administracja która mozna o kant ch.. roztrzaskac, brak pojecia jakiegokolwiek, jeżeli nie potrafi sie rzeczy developerskich to trzeba kogoś zatrudnić stawiajac serwer.

Ostatnia sprawa z tym usunięciem bazy danych, jeżeli wiedzą że ich atakuja to czemu nie zaaktualizowali bazy żeby w razie wypadku jaki sie wydarzył mogli wgrac od nowa i ludzie by mieli w plecy dzien lub dwa a nie zaczynali od 0 xD

Opublikowano

Pisałem pare postów wyżej.. Wyjebali im database i kazdy zaczynał od 1 lvl znow .

Znam ten scenariusz z Genesisa.  <.<

Mówię. Serwerom teraz brakuje profesjonalnego staffu. ;) Ten jest kolejnym tego przykładem. Jestem pewna, że przez usunięcie bazy danych stracili mnóstwo graczy. ;) 

Co to znaczy "zasługi dla last chaos". Niby co on takiego zrobił? xD

Opublikowano

Też nie znam jej/ czy jego. Dla mnie to noname, zreszta kolejny. Zasługi dla lc? hmm i to sprawia że postawi z*******y serwer? (nie wydaje mi sie)

Jedyna dobra rzecz w tym serwie to zamysł... 165 lvl max i taka minimalizacja jak za starych czasów. (Zresztą sami to na forum tu napisaliśmy)

Ten serwer miał potencjał na papierze. Grałem wciagajaca gra, lecz 20 dc podczas dropienia w ostatnim czasie do kurwicy mnie doprowadzało. Serwer zalagowany, mimo updatow nadal byly lagi. Strona z DDOS protection a jak ja dedosuja to i tak nie działa wiec po uj to. Kolejne wady to administracja która mozna o kant ch.. roztrzaskac, brak pojecia jakiegokolwiek, jeżeli nie potrafi sie rzeczy developerskich to trzeba kogoś zatrudnić stawiajac serwer.

Ostatnia sprawa z tym usunięciem bazy danych, jeżeli wiedzą że ich atakuja to czemu nie zaaktualizowali bazy żeby w razie wypadku jaki sie wydarzył mogli wgrac od nowa i ludzie by mieli w plecy dzien lub dwa a nie zaczynali od 0 xD

nom tzn server jest fajny bo jest latwo racxej o wszystko ale trxeba dropic golda itd mi sie serv podoba bo ja lubue sobie expic powoli xD rzeczywiscie troche nie ogarniają tego :v a przy okazji wytlumacze ze ten ddos protection ze strony to praktycznie nic nie daje , jedynie jak np 10 k osob wejdzie w jednym cxasie na tą strone to cos pomoze xD ale jak idzie normalny ddos z hosta , cmd to raczej z cmd by ogarnal ten protect tylko ale to zalez od internetu xD

Znam ten scenariusz z Genesisa. <.<

Mówię. Serwerom teraz brakuje profesjonalnego staffu. ;) Ten jest kolejnym tego przykładem. Jestem pewna, że przez usunięcie bazy danych stracili mnóstwo graczy. ;)

Co to znaczy "zasługi dla last chaos". Niby co on takiego zrobił? xD

... znasz moze cos takiego jak lckb?

Opublikowano

"Ci bardziej zainteresowani wiedzą co mu zawdzieczają" tyle specjalnego :v nwm po co by mial otwierac drugi serv ?

Ahahahaahhaahahahahhahahahah, co Ty tak go bronisz ? zasługi ? mówisz o sprzedawaniu string exportera do last chaos ? i opublikowaniu go jak już każdy miał ? Czy o jakichś innych badziewnych toolach (narzędziach) do lc ?

Odkrywca
Opublikowano

Czy tylko ja mam problem z logowaniem ? :/

Jesli sledzisz temat to wyzej bylo pisane o lagach na serwerze itp. Jesli nie to odpowiem Ci, nie nie tylko ty po prostu po pierdyliardzie paczy nadal sa lagi :D

Opublikowano

Po kliknięciu w obrazek przenosi do strony głównej. :v

Nie zmienia to faktu, że przejrzyściej byłoby wstawienie osobnych, podpisanych linków. ;) Bo i tak całokształt tego tematu jest okropny, bo każdy mógłby skopiować taki obrazek i go tutaj wstawiać (w dodatku nie po polsku!). Nie wiem na jakiej zasadzie nazywa się to "prezentacja". Cóż, wydaje mi się, że najlepiej byłoby wrócić do starego wzoru pisania prezentacji, bo jak na razie to co tutaj się dzieje działa zdecydowanie na minus dla działu. 

Jesli sledzisz temat to wyzej bylo pisane o lagach na serwerze itp. Jesli nie to odpowiem Ci, nie nie tylko ty po prostu po pierdyliardzie paczy nadal sa lagi :D

To taki wspaniały admin sobie rady nie daje z lagami? Tak to jest, jak jest się chytrym na kasę i nie wrzuca się ani grosza w serwer. Eh...

Opublikowano

Pytanko opłaca się ściągać Często crashuje serwer ?? I jak szybko się wbija max lvl ??

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Treść poprawki! 27.11.2015

05b1b-dedd670e-1eb0-4480-aba5-c1e914fb97

Wojownicy,

teraz jest czas ogłosić nową poprawkę, która już wkrótce!

Ta poprawka zawiera:

• Mystic Sprzęt Box

• Mystic Item Box Key

Compras Rzeźnik

Mystic Weapon Box

Nowy Gold Drop

Contantoce w Kaplicy

Układ Fortune

Guild Umiejętności

Asgard Moc Potion

Kaski D-eva z rajdu

Poziom 60 backs / Wings

05b1b-f9f93e00-79f6-4dda-b926-ada7184d5f

Mystic Sprzęt Box

Możesz uzyskać specjalne pudełko z zabijając compra, zwany "Mystic Sprzęt Box". 

Zawiera D-Eva-zbroję.

Mystic Item Box Key

Jego można upuścić nowy klucz "Mystic Item Box Key" z tym można otworzyć "Mystic Item Box", które można kupić od kierownika Komitetu Sio Watson.

Pudełko zawiera kilka nowych przedmiotów, takich jak pierścienie, które Naszyjniki należy identyfikować z lupą.

Compras Rzeźnik

Jej nowy potężny tytuł, który można uzyskać od Mystic Box Element, trwa 2 dni.

Mystic Weapon Box

To pole jest dropable na compra z szansą 75% znajduje się w nim nowe bronie dla wszystkich znaków.

05b1b-8d9f814f-3d4d-4d83-8714-2565ee940b

Nowy Gold Drop

Zwiększyliśmy spadek złota w kaplicy, teraz można uprawiać w kaplicy dla rolnictwa pieniądze.

Contantoce w Kaplicy

Możesz spadek nowe tytuły od wszystkich contantoce z 90% szans, wszystkie tytuły trwało 2 dni.

Wszystkie 3 są teraz nieco silniejszy i ma więcej HP.

05b1b-8b4216ec-6c3f-4a21-97b7-b7fbc3dd97

Układ Fortune

Rozwiązano statystyki wszystkich, teraz masz prawo moc z pokrywą C2.

Guild Umiejętności

Mamy spadła moc niektórych Guild Umiejętności ogromne, nie chcemy Gildii z jednym mężczyzną.

Asgard Moc Potion

Możesz kupić ten eliksir przez naszego handlowca Gotówka Heimdall, to mikstura daje:

• ATK

• Magia ATK 

Stawka HP Reg

Moc to jest jak stary mocy umiejętności Guild, więc nie krępuj i wziąć jednego do pobudzenia,.

Kaski D-eva z rajdu

Zmieniliśmy 6. uszczelkę z hełmami na przydatne jednym.

Poziom 60 Grzbiety / Wings

Dodaliśmy nową uszczelkę, aby silniejszy.

Pozdrawiam

Damona

Google tłumacz 

ale tak ogóle został zmieniony system serwer jest na linux nie ma już lagów i dc zapraszamm 

Opublikowano

Z tego co wiem to serwer martwy:D Całe legendary stamtąd poszło jak i staff xD grali na dream:) potwierdzone info

Opublikowano

Oj nie wiem czy taki martwy po ostatnim update graczy wiecej jak bylo jest co robic i fajna gra z capem do 165

c58e1cd434d41.png

ZAPRASZAM

A co dodali w ostatnim update ? 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...