Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Last Chaos Asgard

bercik1994

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Terror,jaka to gildia i ilu Was tam jest? Mam top 1 rycka z najlepszym setem ale nie widze sensu gry poniewaz tam wchodzi tylko garstka szwabow ladujacych cash zeby posiedziec w juno,arena to masakra,admini przestali dbac o serwer,2 updaty od powstania serwera i nieaktywny staff. Moge pomoc Wam w dcs jesli jest jakis sens,moj nick w grze MaNieK

Opublikowano

powiem wam tak dzis doszło paru Polakow i obecnie na servie jest z 20/30 osob a to juz cos! :D Zapraszam wszystkich

Terror,jaka to gildia i ilu Was tam jest? Mam top 1 rycka z najlepszym setem ale nie widze sensu gry poniewaz tam wchodzi tylko garstka szwabow ladujacych cash zeby posiedziec w juno,arena to masakra,admini przestali dbac o serwer,2 updaty od powstania serwera i nieaktywny staff. Moge pomoc Wam w dcs jesli jest jakis sens,moj nick w grze MaNieK

hahaha Moj nick w grze to Pr0sto pamietasz jak mnie potraktowales jak zaczynalem wlasnie gre na tym serwie? Wgl nie wiem skąd takie nastawienie bylo na mnie z twojej strony skoro sie nawet nie znamy wiec moze powiesz mi o co ci chodzi?. Pozdrawiam

i

Opublikowano

Umie sie chociaż zachować nie to co ty wyzywasz ludzi o tak se.. a to jest dowód na to ze to jest ch..  a nie czlowiek.              Dziekuje i przepraszam za spam co zlego to nie ja :)

Opublikowano

­Nie ma to jak wymuszać od innych pieniądze i jeszcze chwalić się tym publicznie, szczyt inteligencji. Ja polecam to Ci zareportować, oczywiście, że dostanie perma za wymuszanie, proste.

Takie pytanie, czy staff potrafi komunikować się po angielsku czy tylko niemiecki? ;3

I czy dużo ludzi gra? Na stronie jest tylko licznik z ostatnich 24h więc to dużo nie mówi :3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Event choinka mozna fajnie pieniążki zarabiać 2b na godzine lekko

- Najlepsze sety dropią w ołtarzu nie trudno wydropić

- Balans postaci jest fajny np. z tych mniej popularnych postaci higlander robi super robote na pvp 

- zdobyć gród nie problem niemcy nie ogarniają 

Zapraszam na Asgard

Opublikowano

Event choinka mozna fajnie pieniążki zarabiać 2b na godzine lekko

- Najlepsze sety dropią w ołtarzu nie trudno wydropić

- Balans postaci jest fajny np. z tych mniej popularnych postaci higlander robi super robote na pvp 

- zdobyć gród nie problem niemcy nie ogarniają 

Zapraszam na Asgard

Zawitam :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...