Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Last Chaos Asgard

bercik1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

V.  I. nie słuchaj tego co tu polaczki piszą.. Forum tego serwera było na elite teraz jest już zrobione. Było wszystko napisane że serwer zostanie wyłączany. Ale jak jest się ograniczonym od razu się pisze RIP to jest niemiec nie polak czy amerkaniec i serwer na miesiąc

V. I. myślę że dziś coś ugramy  

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

V.  I. nie słuchaj tego co tu polaczki piszą.. Forum tego serwera było na elite teraz jest już zrobione. Było wszystko napisane że serwer zostanie wyłączany. Ale jak jest się ograniczonym od razu się pisze RIP to jest niemiec nie polak czy amerkaniec i serwer na miesiąc

V. I. myślę że dziś coś ugramy  

Ale jesteś odkrywczy że mają temat na elite. 

Deus vult

Odkrywca
Opublikowano

1. 0,0  i0,1

2. nie trzeba sie blokowac od pierwszego lvl eski pu i platyna na pu

3. Legendary jak chcesz, +100 lvl FaKeT rekrutuje

Opublikowano

Pytania.

1. Jaki system, lewe z elementarnymi, czy cast i 0,0 albo 0,1 CD na skilu.

2. Farmić PU?

3. Szukam gildii :D

1. Elementy 1-2 3-5,  cast powyżej 2000 wszystko 0.0 

2. Samo wpadnie jak masz lenia a wbić pu moment

3. Zapraszam do polskiej Bane

Opublikowano

Wracam po krótkiej przerwie, widzę fajny tematy to i zapytam :D

1.Cap nadal 165?

2.EP3/4?

3.Nowe czy stare Juno?

4.Jak z administracją? Jest jakiś polski GS/GM?

5.Ile trwa wbicie capa?

6.Sety fantomowe czy po prostu dodane nowe?

7.Ile ludzi gra? Jak z polakami na serwie?

23udl52.jpg

Opublikowano

1. Cap 165

2. Ep 3 ale są fajne nowości jak nowy ep 

3. Nowe juno

4. Damona admin i dwóch gs niemieckich

5. Troszkę trwa ja spokojnie robię 2 tygodnie mam 157 ale jak sie nudzi i kupisz limity 2 dni

6. Sety z ołtarza z mooraski ;DDDD

7. Jest z kim pograć ale polaków mało

Odkrywca
Opublikowano

Mój słonik po prostu zniknął, pisałem w tej sprawie do GMa i brak jakiegokolwiek zainteresowania

Mi zajebali cale eq z konta.... Wliczajac golda itemy acki i misia.

U mnie stało sie to z czwartku na piątek a u Ciebie?

Edit:

Z całej sytucaji wynikneło, że to moja wina że mi opierdolili konto. Dostałem 2k cashu na pocieszenie (tyle samo władowałem na start xD), za sprawa GS bo adm nic mi nie chciał dać. Widzał po logach że mnie okradli ale wbite w to miał, nic mi nie oddał. Ogl 2 tyg w plecy xD

Opublikowano

Mi zajebali cale eq z konta.... Wliczajac golda itemy acki i misia.

U mnie stało sie to z czwartku na piątek a u Ciebie?

Edit:

Z całej sytucaji wynikneło, że to moja wina że mi opierdolili konto. Dostałem 2k cashu na pocieszenie (tyle samo władowałem na start xD), za sprawa GS bo adm nic mi nie chciał dać. Widzał po logach że mnie okradli ale wbite w to miał, nic mi nie oddał. Ogl 2 tyg w plecy xD

Mi słonik zniknął z wtorku na środe dziwna sytuacja, napisze jeszcze do GSa jeżeli on też oleje tą sprawe to znaczy, że nie ma sensu tu grać ;)

Opublikowano

Mi damona odpisała i naprawiła buga z cashem, pisali żeby zmienić hasła po tych ddodsach to nie wiecie lepiej ja zmieniłem i nic mi nie zajeb*li dziś nowy patch zapraszam do gildii Bane

Odkrywca
Opublikowano

Mi damona odpisała i naprawiła buga z cashem, pisali żeby zmienić hasła po tych ddodsach to nie wiecie lepiej ja zmieniłem i nic mi nie zajeb*li dziś nowy patch zapraszam do gildii Bane

tak tylko, że jeżeli maja problemy techniczne i przez to ojebał mi ktos konto to jeżeli dbali by o graczy to nie było by problemu zwrocic tych rzeczy skoro faktycznie widzieli ze ktos sie na to konto wlamal i zabral rzeczy.

Opublikowano

Wiecie dlaczego nowe serwery po miesiącu okazują się bubelami? Bo stara, dobra administracja z doświadczeniem już dawno odeszła z tej sceny, a młodzi amatorzy za bardzo nie wiedzą jak zajmować się takimi projektami - ignorują użytkowników, często są skorumpowani (ile to razy się nie słyszało, że serwer się rozpadł, bo jedna gildia miała itemki niedostępne dla innych) i za bardzo nie wiedzą jak naprawiać podstawowe rzeczy, które później rozsypują serwer. 

Kto jest tutaj adminem? Za pewne nigdy o nim nie słyszałam, a znam większość popularniejszych ludzi z tego świata. 

Chętnie zobaczyłabym Destiny v2 czy 777 v2, serwery, które były naprawdę dobre i w które dało się nolajfić przez kilka lat i się nie nudziły. No, ale wiadomo jak to będzie... Nigdy już czegoś takiego nasze oczy nie zobaczą. ;)

Opublikowano

Wiecie dlaczego nowe serwery po miesiącu okazują się bubelami? Bo stara, dobra administracja z doświadczeniem już dawno odeszła z tej sceny, a młodzi amatorzy za bardzo nie wiedzą jak zajmować się takimi projektami - ignorują użytkowników, często są skorumpowani (ile to razy się nie słyszało, że serwer się rozpadł, bo jedna gildia miała itemki niedostępne dla innych) i za bardzo nie wiedzą jak naprawiać podstawowe rzeczy, które później rozsypują serwer. 

Kto jest tutaj adminem? Za pewne nigdy o nim nie słyszałam, a znam większość popularniejszych ludzi z tego świata. 

Chętnie zobaczyłabym Destiny v2 czy 777 v2, serwery, które były naprawdę dobre i w które dało się nolajfić przez kilka lat i się nie nudziły. No, ale wiadomo jak to będzie... Nigdy już czegoś takiego nasze oczy nie zobaczą. ;)

Zgadzam się lecz nie do końca. Chodzi o to, który serwer rządzi w danym czasie. Jednym z takich jest Lc GN02. Dopiero po jego rozpadzie setki graczy będą szukać nowego, lepsze serwera. Tak jak to było w poprzednich latach. Pomyśl dlaczego nie ma ludzi na innych, albo jest ich garstka? Jedynie na prawdę dobry serwer może zgromadzić ich na dłuższy okres czasu, a tak to panuje monopol. Nie chciał bym nikogo okłamać, ale w ostatnich kilku miesiącach takim serwerem był bodajże Oblivion, gdzie administracja była doświadczona, a i tak padł.

23udl52.jpg

Opublikowano

Zgadzam się lecz nie do końca. Chodzi o to, który serwer rządzi w danym czasie. Jednym z takich jest Lc GN02. Dopiero po jego rozpadzie setki graczy będą szukać nowego, lepsze serwera. Tak jak to było w poprzednich latach. Pomyśl dlaczego nie ma ludzi na innych, albo jest ich garstka? Jedynie na prawdę dobry serwer może zgromadzić ich na dłuższy okres czasu, a tak to panuje monopol. Nie chciał bym nikogo okłamać, ale w ostatnich kilku miesiącach takim serwerem był bodajże Oblivion, gdzie administracja była doświadczona, a i tak padł.

Ludzie przestali się interesować LCkiem. Sama gra upadła. Jeżeli już ktoś się zdecyduje grać na privku to zawsze wybierze LCGN02, bo jest to stabilny projekt, a nie jak większość. 

Opublikowano

Adminem jest damona , ci bardziej zainteresowani lc wiedzą kto to :>

Opublikowano

Ci zainteresowani dobrze to ująłeś, a wpadnie ci taka krusia i sie użala jak sie nie podoba to poszukaj innego tematu i tam lej swoje wypociny.

Serwer wraz z nowym update zostanie włączony dziś o 18.30  

zapraszam do polskiej gildii Bane 

Opublikowano

Ludzie przestali się interesować LCkiem. Sama gra upadła. Jeżeli już ktoś się zdecyduje grać na privku to zawsze wybierze LCGN02, bo jest to stabilny projekt, a nie jak większość. 

Ludzie, nie zapominajcie w jakim temacie piszecie. Dotyczy on serwera Asgard i ogółu Z NIM związanego, a nie ogółu serwerów, i gry, jak i kompetencji ludzi je stawiających.

Ci zainteresowani dobrze to ująłeś, a wpadnie ci taka krusia i sie użala jak sie nie podoba to poszukaj innego tematu i tam lej swoje wypociny.

Serwer wraz z nowym update zostanie włączony dziś o 18.30  

zapraszam do polskiej gildii Bane 

Popieram. Coś ciekawego w tym update? Bo nie wiem czy opłaca mi się znowu pobierać?  ^^

PS jak szukasz ludzi do gildii, to pisz tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/840509-szukam-gildii-towarzysza-do-gry-pewnej-osoby-rekrutuj%C4%99-do-gildii/

Odkrywca
Opublikowano

Ludzie, nie zapominajcie w jakim temacie piszecie. Dotyczy on serwera Asgard i ogółu Z NIM związanego, a nie ogółu serwerów, i gry, jak i kompetencji ludzi je stawiających.

Popieram. Coś ciekawego w tym update? Bo nie wiem czy opłaca mi się znowu pobierać?  ^^

PS jak szukasz ludzi do gildii, to pisz tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/840509-szukam-gildii-towarzysza-do-gry-pewnej-osoby-rekrutuj%C4%99-do-gildii/

no z*******y update xD

datebase wyjebany, wszyscy start od 1 lvl xD Ci co ładowali cash dostaja go od nowa a ci co nie ladwali dostali hm hp i mp stealery i jakieś gówna  xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...