Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RevengeMT2 [Dedyk] [Easy]

αѕєк

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 314
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja jest bardzo słaba do tego dodam że nie ładnie reklamować serwera na innych serwerach np. Dzisiaj na Castiosie. (Wątpię...by zwykli gracze to robili, a nawet jak tak to nie za darmo)  xD

Nie polecam, nie pozdrawiam i nie zagram.  ;)

Nie, bo wstyd :D

bedzie licznik graczy ? 

Tak

Jeszcze Powiedz mi że to Administracja , akurat mam bardzo dobre relacje z tamtym teamem i nie mam powodów żeby się tam reklamować jezeli tyle pieniędzy poleciało na reklame / a za graczy nie odpowiadam

Licznik Będzie , jak nie wiesz proszę nie wypowiadaj się

1912513.jpeg

Opublikowano

Pierwsze, to wykrywa mi około 8 wirusów nawet jak wyłączę avasta, przez co nie będę mógł pewnie gry odpalić. Słabo.

Drugie, ta prezka to pieprzona pomyłka, 32190312978312908 obrazków ważących po 12890132890132 mb, to wszystko się ładuje bez końca, z netem 6mb to nie powinno być problemem, ale ćóż.

Trzecie, to wbiję, bo zapowiada się fajnie, jeśli avast mi pozwoli.

Opublikowano

14:30 150 osob w temacie, bedzie grubo ^^

A co ma ilość osób w temacie do ilości online w grze? Mpc to nie jest już żaden sposób reklamy od 2lat jeżeli się nie mylę.

Wszystkie questy opłaca się robić?

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Pierwsze, to wykrywa mi około 8 wirusów nawet jak wyłączę avasta, przez co nie będę mógł pewnie gry odpalić. Słabo.

Drugie, ta prezka to pieprzona pomyłka, 32190312978312908 obrazków ważących po 12890132890132 mb, to wszystko się ładuje bez końca, z netem 6mb to nie powinno być problemem, ale ćóż.

Trzecie, to wbiję, bo zapowiada się fajnie, jeśli avast mi pozwoli.

na starcie nie będzie problemów

A co ma ilość osób w temacie do ilości online w grze? Mpc to nie jest już żaden sposób reklamu od 2lat jeżeli się nie mylę.

Wszystkie questy opłaca się robić?

tak

1912513.jpeg

Opublikowano

bedzie mozna zdoby te itemki z is jakos w grze nie chodzi mi o kupno od innego gracza ale czy mozna dopnac z jakiego duga 

52324509.jpg
Opublikowano

bedzie mozna zdoby te itemki z is jakos w grze nie chodzi mi o kupno od innego gracza ale czy mozna dopnac z jakiego duga 

Można dropnąć oraz kupic w sklepie osiągnięć

1912513.jpeg

Opublikowano

Jesteście po prostu niemożliwi. Client nie działa bo start o 19 i dopiero wtedy gry uruchomisz patchera pobierze się łatka umożliwiają odpalenie clienta.

Client jest czysty i nie ma w nim żadnych wirusów.

PS. up nic nie spachowałeś

Opublikowano

Ladnie, Ladnie Panowie ;-) , Po spachowaniu klienta , leca Virusy + Nic si enie odpala :D

72140558633445905681.jpg

Może dlatego że patcher będzie odpalony około 19

Jesteście po prostu niemożliwi. Client nie działa bo start o 19 i dopiero wtedy gry uruchomisz patchera pobierze się łatka umożliwiają odpalenie clienta.

potwierdzam

1912513.jpeg

Opublikowano

Odpalalem Klienta przez Patcha ;-), To virusy sie sypaly.. A scana zrobilem calego RAR'a bo przy drugim wypakowaniu klienta usunelo mi pare plikow z powodu Wykrytego Virusa ;-)

Ale nie wazne, poczekam do 19:00 , i wtedy jeszcze raz zrobie wszystko od nowa ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...