Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RevengeMT2 [Dedyk] [Easy]

αѕєк

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 314
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co to za dziadowski serwer?
Żeby zrobić skile na P trzeba zabić XXX metinów lub jakimś cudem znaleźć ten tęczowy.
Aby wejść na v1 pająki trzedba miec 40lvl. aby wejsc na v2 pająki 55 (gdzie wszystkie expowiska zajęte) kpina. 
Czegoś takiego jak DT nie zobaczycie bo nie da sie wejsc do swiątynii :) 
Dla mnie konkretna kpina z tego serwera. Życzę Wam powodzenia szybko padnie skoro już DMG działa na tym serwerze bezproblemu - bez zabezpieczeń :) Kolenny projekt Aska... NIEPOLECAM 

Opublikowano

To jak jest w końcu z tym clientem? niezły syf w plikach? zawirusowany?
ciężko jakąkolwiek informację w tym temacie ogarnąć jakby nie było ogarniętych ludzi którzy napisaliby co i jak

Jesteśmy elitą nie tłumem w sercach nosimy dumę! - Wspieraj swój lokalny klub!

4lpI8mb.png

Opublikowano

Co to za dziadowski serwer?

Żeby zrobić skile na P trzeba zabić XXX metinów lub jakimś cudem znaleźć ten tęczowy.

a na wejście tęczaka masz 50%. Podejrzewam że na wyższym lv powinny lepiej dropić.

Opublikowano

a na wejście tęczaka masz 50%. Podejrzewam że na wyższym lv powinny lepiej dropić.

A na wejście kamienia jakieś 25%?:D bo użyłem z 10 kamieni i wszedł tylko 1? 

-.- jedna wielka kpina teraz widzę, że nie działa szkoda czasu...

Opublikowano

Coś info na temat przerwy?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

To jak jest w końcu z tym clientem? niezły syf w plikach? zawirusowany?

ciężko jakąkolwiek informację w tym temacie ogarnąć jakby nie było ogarniętych ludzi którzy napisaliby co i jak

Więc tak client nawet po spaczowaniu według mojego nortona jest czysty... Ale launcher przy każdym odpaleniu go tworzy na dysku c:\program file x86\microsoft plik desktoplayer.exe, no i jakieś z rozszerzeniem .tmp. A norton mówi że te pliki to trojany.

Opublikowano

Więc tak client nawet po spaczowaniu według mojego nortona jest czysty... Ale launcher przy każdym odpaleniu go tworzy na dysku c:\program file x86\microsoft plik desktoplayer.exe, no i jakieś z rozszerzeniem .tmp. A norton mówi że te pliki to trojany.

U mnie to samo tylko NOD32 report poszedł mam nadzieje, że usunął to za nim ludzi dostną trojany na kompy Pozdro ;)

Opublikowano

Luz, dziękówa za info.

NIe będę ryzykował aby się pobawić na tym serwerze, jednak zrezygnuje z pobierania clienta.

Jesteśmy elitą nie tłumem w sercach nosimy dumę! - Wspieraj swój lokalny klub!

4lpI8mb.png

Opublikowano

Skan łatki ze strony.

https://www.virustotal.com/pl/file/2933cd267d6e85b9be483f1945f67249658537fc2b27265c047b1d3ef9f63a7a/analysis/1440454600/

Jeżeli to ma być żart, to Ci się nie udał. Każdego z użytkowników którzy pobierali wszelkie łatki z serwera proszę o przeskanowanie komputerów. A na chwile obecną zamykam, bo takie coś nie może mieć miejsca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...